Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal
Herný notebook – Intel Core i7 9750H Coffee Lake, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080 240Hz, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2070 8GB, SSD 512GB + HDD 1TB, podsvietená klávesnica, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 4-článková batéria 66 Wh, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA683f70p Produktové číslo:  G531GW-AZ015T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal Predaj skončil

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal


ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW, Špičkový herný notebook s 240 Hz displejom

Už dávno neplatí, že notebook nemôže slúžiť ako herný stroj. Exkluzívny model z radu Republic of Gamers sa vymyká všetkým štandardným tabuľkám. Kvalitné spracovanie a precízne detaily robia z tohto kúska umelecké veľdielo. Najnovší herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR III vás zaujme prémiovým spracovaním, ktorý je až po okraj naplnený tým najmodernejším herným hardvérom na čele s 9. generáciou procesorov Intel Coffee Lake.



Bleskovo rýchly displej

Správny herný nadšenec spozná okamžite rozdiel medzi obyčajným 60 Hz displejom a bleskorýchlou 240 Hz obrazovkou. Práve tou je vybavený herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR III, ktorý vás za pár sekúnd okamžite vtiahne do centra hernej vravy. Rozhodne získate citeľný náskok voči svojim protivníkom v akejkoľvek bitke.

240 Hz

Obnovovacia frekvencia

3 ms

Doba odozvy

Antireflexný

Povrch displeja

Full HD

Rozlíšenie



Zabezpečenie ASUS Keystone

Keystone je vlastne váš fyzický bezpečnostný kľúč k novému notebooku. Je založený na technológii NFC a presne zapadá do otvoru v šasi STRIX SCAR III. Pri aktivácii okamžite premieňa váš počítač pomocou rôznych efektov a herných profilov alebo odomyká prístup ku skrytému disku Shadow Drive.



8-jadrové CPU a moderná grafika, kombinácia vhodná aj na náročné hry

ASUS sa rozhodol použiť absolútnu novinku v podobe osemjadrového procesora Intel Core i9 9880H Coffee Lake s pracovnou frekvenciou až 4,8 GHz, ktorý má dodatočnú oporu hneď v 32 GB operačnej pamäti. Grafický čip NVIDIA GeForce RTX 2070 potom exceluje vo väčšine hrách do QHD rozlíšenia. Navyše si vychutnáte Ray Tracing efekty v reálnom čase aj programovateľné tieňovanie.

Core i9

Typ CPU

RTX 2070 8 GB

Typ GPU

32 GB

DDR4

1 512 GB

Kombinované úložisko

ASUS ROG STRIX SCAR III

NVIDIA Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing spolu s novou RTX platformou v sebe snúbi umelú inteligenciu, programovateľné tieňovanie a veľa ďalšieho. Výsledkom je tak hranie na úrovni, akú ste doteraz nepoznali.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Výkon

Citeľný medzigeneračný nárast výkonu vám garantuje plynulé herné zážitky.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Technológia

Nové grafické karty zodpovedajú požiadavkám moderných displejov vrátane 4K rozlíšenia alebo pripojenia viacerých monitorov súčasne.


Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR III s podporou pre VR

Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR III je vhodný na vaše prvé krôčiky vnútri virtuálnej reality. Stačí si zaobstarať kompatibilnú VR zostavu a vydať sa v ústrety novým zážitkom.



Herná klávesnica s rozšíreným podsvietením

STRIX SCAR III vás vďaka kvalitne spracovanej klávesnici vtiahne ihneď do hry. Transparentné klávesy WASD pomáhajú vizuálnemu rozpoznaniu bežných ovládacích prvkov alebo vám periférne osvetlenie RGB umožní zvýrazniť vaše vlastné klávesové skratky. Celá klávesnica má zaručenú životnosť približne 20 miliónov úderov.



Osvetlenie Aura Sync na hernom notebooku STRIX SCAR III

Technológia Aura Sync dáva vašej hernej sústave konzistentný vzhľad. Prispôsobte si farby loga ROG, klávesnice a svetelnej lišty na hernom notebooku STRIX SCAR III s hernou myšou, ktorá podporuje Aura Sync rovnako ako s náhlavnými súpravami a ďalšími podporujúcimi perifériami. Celý rozsah farieb a sedem rôznych režimov osvetlenia možno ľahko nastaviť pomocou ovládacieho panela Aura.



Postranné reproduktory v ASUS ROG STRIX SCAR III

ASUS ROG STRIX SCAR III prináša jasnejší, hlasnejší a presnejší zvuk, takže každá akcia znie ako v skutočnosti. Všetky zvuky vylepšuje inteligentný zosilňovač, ktorý v reálnom čase monitoruje zvukový výstup. Výsledný zvuk má menšie skreslenie šumu, vyšší dynamický rozsah, viac basov a výrazne vyšší potenciálny výstup. Zvýšte hlasitosť a zaznamenajte každý nepriateľský pohyb, prestrelku a zvuky okolitého prostredia počas vašej hry.

2,8×

Hlasnejší

Výraznejšie basy



Nový nástroj ROG ARMOURY CRATE

ROG Armoury Crate zjednocuje systém a ovládanie osvetlenia, aby bolo možné v jedinom ľahko dostupnom nástroji nastaviť čo je potrebné. Môžete ľahko definovať a prispôsobovať profily nastavenia, ktoré automaticky vykonávajú úpravy pri spustení obľúbených titulov. Kombinácia týchto nastavení s vaším kľúčom ROG Keystone vám umožňuje rýchle načítanie vašich vlastných nastavených profilov.



Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR III s bezchybne navrhnutým chladením

Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR III má inteligentný tepelný dizajn, ktorý využíva tepelné potrubie a duálne ventilátory na automatické nastavenie chladiaceho systému na optimalizovaný výkon CPU a GPU. Špeciálne vytvorené vetracie otvory nad klávesnicou a v spodnej časti notebooku umožňujú väčší prísun studeného vzduchu.

Samočistiace protiprachové tunely

Konštrukcia s dvoma ventilátormi

Vylepšené 12 V ventilátory

0,1 mm tenké tepelné rebrá

ASUS ROG STRIX SCAR III

Duálne chladenie

Vylepšené 12 V ventilátory, ktoré sa otáčajú vyššími otáčkami ako tradičné 5 V chladiče, poháňa silný prúd vzduchu, čo zvyšuje účinnosť chladenia. HyperCool Pro tiež obsahuje patentovaný systém proti prachu Anti-Dust Cooling, ktorý vylučuje častice prachu a nečistoty na zlepšenie spoľahlivosti a trvanlivosti systému.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Rozšírené opláštenie

Jedinečná konštrukcia tepelného potrubia zahŕňa rozšírenú obkladovú dosku, ktorá absorbuje teplo z CPU a GPU a rovnomerne ich rozdeľuje, aby sa zabránilo hromadeniu tepla. Tým sa udržujú komponenty čipovej sady pod 90 °C – tým sa zvyšuje spoľahlivosť a životnosť systému.



Až o 30 % vyšší dosah WiFi

ROG Strix sú prvé herné notebooky na svete, ktoré majú viac WiFi antén na dosah vyšší o 30 %, vyššiu priepustnosť WiFi a menej porúch pripojenia. Patentovaná technológia ROG RangeBoost kombinuje štyri antény, ktoré sa nachádzajú na zadnej a prednej strane prístroja. Unikátny algoritmus neustále skenuje a vyberá najlepšie dvojice antén, ktoré dokážu pokryť hluché miesta druhej strany, čo má za následok ten najsilnejší signál.

Dostatok moderných portov

Bohatú výbavu dopĺňa množstvo portov vrátane HDMI 2.0 a najnovšieho konektora USB-C 3.1 Gen2 s podporou napájania. K dispozícii sú aj tri porty v štandarde USB 3.1 Gen1 + a jeden USB 3.1 Gen2. Na spojenie so svetom poslúži Bluetooth 5 a rýchla WiFi so štandardom 802.11ac. Notebook sa dodáva s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 Home.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Obnovovacia frekvencia displeja
240 Hz Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,5 GHz (4 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
12 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 666 MHz (2,67 GHz) Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
8 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
RTX 2070 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
PCIe Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
66 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Kov + plast Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,57 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 5 Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
360 mm Hotovo!
Maximálna výška
24,9 mm Hotovo!
Hĺbka
275 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus ROG Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

má tento notebook rozložení české klávesnice nebo anglické rozložení klávesnice?

kde by jsem mohl koupit osobně notebook

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má tento notebook mini display port. Děkuji za odpověď

dobrý deň chcem sa spýtať či je na tam podpora g-sync

Dobrý deň Chcem sa spýtať je tam osadená grafická karta tá čo je tam uvedená gtx 2070 alebo gtx 2070 max-Q ? ďakujem za odpoveď .

Dobrý mám otázku či tento model g531gw - az015t má 144 hz alebo 240 hz ? A keď nemá tak ktorý model má 240 hz ?

Ahoj. Na tomto notebooku je klávesnica podpísaná v anglickom alebo slovenskom jazyku? A je možné kúpiť s angličtinou.

Dobry den, chcel by som sa opytat ci model ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal s cenou 2409 Eur obsahuje procesor Intel Core i9 9880H Coffee Lake alebo Intel Core i7 9750H?

Dobrý deň, V špecifikáciach máte uvedenú ramku 16GB, ale pri najdrahšom kuse (2400e) je ram 32GB správne?

Dobry den, chcem sa spytat, ci tento model (AZ015T) obsahuje tak ako je uvedene v popise na zaciatku stranky procesor i9 a 32GB RAM. Pretoze v popise v spodnej casti stranky je uvedeny procesor i7 a 16GB RAM. Dakujem

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX SCAR III G531GW-AZ015T Gunmetal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií