Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Asus RT-AX92U

Zobraziť katalóg
Asus RT-AX92U
5 6 hodnotení
WiFi router s WiFi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, až 6071 Mb/s, Tri-Band, 4× externá anténa, WPS, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise a WPA3, gigabit LAN, USB pre printserver, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), IPv6 Ready, guest Zone, MU-MIMO, port Triggering, UPnP, VPN , rodičovská kontrola a WiFi Mesh
Kód:  AA1000a2 Produktové číslo:  90IG04P0-MO3010 Stránky výrobcu

Asus RT-AX92U


Extrémne rýchly duálny WiFi router ASUS RT-AX92U

ASUS RT-AX92U je dvojpásmový 2×2 WiFi router, ktorý poskytuje dramaticky rýchlejšie bezdrôtové pripojenie. S celkovou rýchlosťou siete okolo 6 071 Mb/s budete mať dostatočne široké prenosové pásmo, ktoré obslúži pokojne aj desiatky pripojených zariadení. Svojím poňatím je vhodný do domácností, ktoré vyžadujú maximálne rýchle, ale súčasne aj stabilné bezdrôtové pripojenie.

WiFi router ASUS RT-AX92U

Jednoduché nastavenie

WiFi router ASUS RT-AX92U nastavíte jednoducho pomocou prehľadnej mobilnej aplikácie.

WiFi router ASUS RT-AX92U

Maximálna kontrola

Vychutnajte si plnú kontrolu nad vašou sieťou a spravujte, kto môže pristupovať k internetu a prideľte šírku pásma pre každé zariadenie.

WiFi router ASUS RT-AX92U

Vysoká bezpečnosť

Router ASUS RT-AX92U podporuje rýchlu kontrolu všetkých bezpečnostných nastavení. Zároveň vás chráni pred hackerskými útokmi a blokuje prístup na škodlivé stránky.

WiFi router ASUS RT-AX92U

Bezpečnejšie využívanie internetu s AiProtection Pro

Všetci vaši rodinní príslušníci sú vystavení nebezpečenstvu internetu v každom okamihu, kedy sú online. Router ASUS RT-AX92U zahŕňa ochranu AiProtection Pro, ktorá je poháňaná databázou Trend Micro. Táto databáza ochraňuje databázu nebezpečných lokalít a slúži na ich blokovanie. Vďaka tomu ASUS RT-AX92U zabraňuje hrozbám a ešte je pravidelne aktualizovaná. Toto silné zabezpečenie ponúka pokročilé rodičovské kontroly, vrátane možností blokovať konkrétne weby a typy mobilných aplikácií.

Podpora AiMesh

Vo väčšine prípadov dokáže router ASUS RT-AX92U poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov – rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívna funkcia, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytia pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.

WiFi router ASUS RT-AX92U

Širšie možnosti pokrytia domácnosti

Najnovší štandard WiFi 6 (predtým označovaný ako 802.11ax) poskytuje technológie budúcnosti, lepšiu sieťovú efektivitu, vyššie prenosové rýchlosti a rozsiahlejšie pokrytie. ASUS RT-AX92U ponúkne teda presne to, čo vyžadujú náročnejší používatelia.

WiFi router ASUS RT-AX92U

ASUS RT-AX92U má dostatok konektorov

Niektoré domáce zariadenia je vhodné pripojiť klasickým káblom. Napríklad stolový počítač alebo inteligentný televízor. ASUS RT-AX92U disponuje hneď štvoricou gigabitových konektorov.

WiFi router ASUS RT-AX92U

Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AX92U

  • Súbežné pripojenie WiFi v dvoch pásmach
  • Prenosová rýchlosť až 6 071 Mb/s
  • Podpora ASUS AiMesh na bezproblémové používanie vo väčšej WiFi sieti
  • Aplikácia ASUS Router priamo z mobilu
  • Pokročilá rodičovská kontrola pomáha chrániť vaše deti pred závislosťou na internete
  • AiProtection Pro chráni všetky pripojené zariadenia

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
6 071 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
6 071 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Tri-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3 Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!
Počet vnútorných antén
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
15,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
651 g Hotovo!
Šírka
15,5 cm Hotovo!
Výška
5,26 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Všechny problémy s bezdrátovým připojením byly odstraněny poté, co jsem deaktivoval bezdrátovou možnost „Smart Connect“. Doufám, že to někomu pomůže. P.S. udržujte aktualizaci firmwaru. All wireless issues were gone after I disabled "Smart Connect" wireless option. Hope that helps someone. (Keep your router FW updated)

Dobrý den, chci poprosit o radu, bude mi fungovat tento router když mam internet bonding a zařízení terminátor?

Dobrý den. Mám tento ASUS RT-AX92U, ale má nižší dosah signálu než můj současný ASUS RT-N18U. Doporučíte mi nějaký router s lepším dosahem signálu? Děkuji.

Dobrý den, jaká je prosím celková výška routeru s anténami. Děkuji!

Diskusia a poradňa k Asus RT-AX92U
Príslušenstvo pre Asus RT-AX92U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus RT-AX92U.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií