Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS RT-N12plus

Zobraziť katalóg
ASUS RT-N12plus
4,6 241 hodnotení
WiFi router s WiFi 4, 802.11 /b/g/naž 300 Mb/s, Single-Band, 2× externá anténa, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise, QoS (Quality of Service), UPnP, VPN a rodičovská kontrola
Kód:  NM145n17 Produktové číslo:  90IG01N0-BM3010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-N12plus


Všestranné zariadenie pre každú sieť

ASUS RT-N12plus je router triedy Wireless N s rýchlosťou 300 Mb/s, ktorý ponúka káblové aj bezdrôtové pripojenie optimalizované špeciálne pre malé firmy a domácnosti. Pomocou technológie 2T2R MIMO a dvojice externých antén s vysokým ziskom 5 dBi zaisťuje širšie pokrytie a vyšší bezdrôtový výkon. Preto je ideálny pre streamovanie HD videa, VoIP hovory alebo hranie on-line hier.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pokryje väčší priestor

Pokryje väčší priestor

Lepšie pokrytie vo väčšej oblasti

Externé antény s vysokým ziskom 5 dBi zaisťujú silnejší signál a širšie pokrytie vo väčších domoch a kanceláriách. Prevedenie routeru je tiež vhodné pre použitie vo viacposchodových budovách so zariadeniami umiestnenými v rôznych poschodiach.


Riadenie prístupu

Vďaka podpore niekoľkých sietí možno vytvoriť flexibilné nastavenie prístupu, ktoré umožňuje nastaviť priority pre rôzne pripojenia pre členov tímov a hostí bez nutnosti zdieľania hesla. To zaisťuje široké možnosti pripojenia a súčasne minimalizuje nebezpečenstvo neoprávneného prístupu a iných hrozieb.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Riadenie prístupu

Vie až 4 rozdielne Wi-Fi siete


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plynulý internet v každej izbe

Plynulý internet v každej izbe

Zvládne aj zosilňovať signál

Univerzálny režim opakovača okamžite zvýši dosah bezdrôtového signálu akéhokoľvek štandardného bezdrôtového smerovača, a ponúkne tak plynulé a rýchle pripojenie vo väčších priestoroch alebo dokonca viacposchodových budovách.


Jednoduché sprevádzkovanie

V intuitívnom používateľskom rozhraní ASUSWRT nájdete všetky aplikácie potrebné pre nastavenie, monitorovanie a správu siete z jediného miesta.

Jednoduché nastavenie routeru ASUS pomocou smartfónu, tabletu či počítača počas iba 30 sekúnd a v len 3 jednoduchých krokoch. Stačí iba pripojiť káble k routeru, spustiť webový prehliadač a riadiť sa pokynmi sprievodcu inštaláciou, ktorý vás okamžite pripojí k internetu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rozhranie ASUSWRT

Rozhranie ASUSWRT

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Nastavenia, funkcie a grafické rozhranie v slovenčine ASUSWRT nájdete TU

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
Pokročilé funkcie
QoS (Quality of Service), UPnP, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
QoS (Quality of Service), UPnP, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!
Maximálny počet SSID
4 × Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
11,1 cm Hotovo!
Šírka
14,6 cm Hotovo!
Výška
2,4 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, viete že predávate router ktorý zo strany výrobcu nieje už dlho podporovaný? Posledný update fw.: 2017/03/31 Verzia 3.0.0.4.380.7378 Alebo máte informácie o nejakej pripravovanej aktualizácií ? Lebo rok 2017 je už dávno za nami a vzhľadom na bezpečnosť ide už o zastarané zariadenie.

jaký je rozdíl mezi tímto modelem a asus rt-n11p?

Dobrý den tento router vlastním.. Včera v našem městě vyply elektřinu kvuli nejake udrzbe.. Po te kdyz elektrinu zaply mi nejde vubec internet porad to pise na pc ze není zapojen kabel v modemu nebo tak. Router mám cca 3 týdny.. Poradíte co s tím? Děkuju..

tento router jen zapojí do zásuvky a už to funguje? jsem nezkušený

dobrý deň, v popise sa píše že router vie aj VPN - v akom zmysle - dokážem si na ňom nakonfigurovať PPTP VPN ? alebo že len dokáže “povoliť / zakázať” PPTP ? ak to nedokáže - viete odporučiť iný router ?

Dobrý den! Předpokládám, že i u tohoto routeru lze nastavit porty na Bridge a používat ho jako switch s wifi. Routování mi totiž zajišťuje modem O2 v jiné části domu.

Mám router Asus RT-N12+ ktorý som kúpil pred týždňom tu a pri zapojení do siete nechce detekovať wan/adsl kábel. Kábel bol aj menení no stále to neide.

Dobrý den, podporuje tento router IPv4? Potřebuji nahradit starší router v síti, kde tento protokol stále běží (T-Systems od T-Mobile). Druhá otázka: bude tento router dost silný na 80m2 velký byt, když bude umístěn asymetricky v jedné místnosti a do nevzdálenějšího místa pokrytí bude cca 10 m? Děkuji za odpovědi, JB

Pozor, tento router nemá OpenVPN klienta jako jiné ASUS routery, pouze zastaralý, nebezpečný a nekompatibilní protokol PPTP! Zároveň má příliš malou flash na přehrání například dd-wrt.

Dobrý den, lze pouzit pro zesílení signálu z jiného routeru? Dekuji

123...
Diskusia a poradňa k ASUS RT-N12plus
Príslušenstvo pre ASUS RT-N12plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N12plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wi-Fi Router ASUS RT-N12plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wi-Fi Router ASUS RT-N12plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-N12plus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií