Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS TUF-AX5400

Zobraziť katalóg
ASUS TUF-AX5400
4,7 27 hodnotení
WiFi router s WiFi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, až 5378 Mb/s (2.4 GHz 574 MB/s + 5 GHz 4804 MB/s ), 1× GWAN, 4× GLAN, WPS, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise
Kód:  AA1000a9 Produktové číslo:  90IG06T0-MO3100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF-AX5400


Dvojpásmový herný router ASUS TUF-AX5400 s podporou WiFi 6

Vychutnajte si najrýchlejšie a najplynulejšie herné pripojenie WiFi s dvojpásmovým routerom ASUS TUF-AX5400, ktorý poskytuje ultra vysokú rýchlosť WiFi až 5 400 Mb/s a je vybavený pokročilými technológiami vrátane režimu mobilných hier, pre mobilné hranie bez oneskorenia a s nízkou latenciou. Router ASUS TUF-AX5400 poskytuje vyššie rýchlosti bezdrôtového pripojenia vďaka pokročilým technológiám OFDMA, BSS coloring a MU-MIMO. Zároveň zvyšuje efektivitu siete, takže všetky vaše zariadenia dostanú spravodlivý podiel šírky pásma WiFi.

Rýchle pripojenie aj cez kábel

Vyhradený herný port na ASUS TUF-AX5400 automaticky uprednostňuje akékoľvek pripojené káblové zariadenie. Nie je potrebná žiadna zložitá konfigurácia, stačí pripojiť herný počítač alebo konzolu do vyhradeného portu LAN a získate rýchle a stabilné pripojenie, ktoré je vždy na čele frontu. Je tiež možné využiť tzv. WAN agregáciu, pri ktorej môžete virtuálne spojiť dva porty a získať celkovú rýchlosť až 2 Gb/s.

Router ASUS TUF-AX5400 s podporou AiMesh

Máte problémy s mŕtvymi bodmi WiFi vo vašom routeri? Router ASUS TUF-AX5400 podporuje ASUS AiMesh, jedinečnú technológiu sieťových pripojení, ktorá vytvára sieť pre celú domácnosť pomocou viacerých routerov ASUS. Vďaka jednoduchému centrálnemu ovládaniu a bezproblémovému roamingu môžu router ASUS TUF-AX5400 nastaviť aj začiatočníci.

Kľúčové funkcie WiFi routera ASUS TUF-AX5400 

  • Podpora WiFi 6 s rýchlosťou až 5 400 Mb/s
  • Ideálne pre domácnosti, kde sa hrajú moderné online hry
  • Vyhradený herný port na uprednostnenie pripojených herných zariadení
  • Vytvorte flexibilnú a bezproblémovú sieť Mesh v celej domácnosti pomocou routerov kompatibilných so systémom AiMesh
  • Zabezpečenie súkromia pomocou technológie Instant Guard

WiFi router ASUS TUF-AX5400 chráni vaše súkromie

Funkcia Instant Guard vám vďaka technológii šifrovaného prenosu dát VPN umožňuje bezpečný prístup na internet jediným kliknutím cez WiFi router ASUS TUF-AX5400 odkiaľkoľvek na svete. So zariadením ASUS TUF-AX5400 si môžete vziať svoju domácu sieť kamkoľvek so sebou a nadobro sa rozlúčiť s webovými sieťami VPN tretích strán!

Flexibilná mobilná aplikácia

Všetky nastavenia WiFi smerovača ASUS TUF-AX5400 môžete pohodlne vykonať priamo z mobilnej aplikácie. K dispozícii bude mať presnú analýzu prevádzky, môžete vykonávať diagnostiku siete alebo jednoducho vytvoriť samostatnú sieť pre hostí. Ďalšou zaujímavou funkciou je možnosť aktualizácie na hranie na smartfónoch alebo tabletoch. Jediným kliknutím v aplikácii sa aktivuje mobilný herný režim (Mobile Game Mode), ktorý zabezpečuje najlepšie možné parametre prenosu.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
5 378 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
5 378 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť WAN portov
1 Gbit Hotovo!
Rýchlosť na 2,4 GHz
4 592 Mb/s Hotovo!
Rýchlosť na 5 GHz
38 432 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
600 g Hotovo!
Šírka
29,7 cm Hotovo!
Výška
6,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, router nelze zavěsit na zeď, je to tak? Jaký držák můžu použit, existuje nějaký způsob zavěsit? Děkuji

Dobrý den USB port lze využít jako tiskový server? Děkuji

Dobrý deň. Bude router fungovať na optické pripojenie internetu? Router od poskytovateľa je dosť slabý. Ďakujem za odpoveď

dobrý den budu muset platit peníze za používání tohoto routeru.dekuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si tento router, ale doma zjistil, že mám připojení skrze DSL. Zapojil jsem ho tedy přes ještě jeden router, který má DSL, jenže Já jsem se chtěl právě toho starého routeru zbavit. Existuje nějaká redukce, která mi udělá z DSL koncovky normální ethernet? Zkoušel jsem aji tento kabel, ale nefunguje to. https://www.alza.cz/premiumcord-telefonni-rovny-8p4c-rj-45-plug-6p4c-rj-11-plug-3m-cerny-d6471235.htm Nechci tento router vracet z určitých důvodů, vyhovuje mi a těžko se hledá něco podobného. Děkuji :)

Dobrý deň. Je potrebné do routru zapojiť aj internetový kábel alebo je možné ho nastaviť aj len cez wiffi signál a router zapojiť na pc.

Dobrý den, jde tento router pověsit na zeď? Anténky jsou otáčecí, ale podle některých recenzí nemá montážní otvory. Na druhou stranu na fotkách z recenzí vidím prolis, za který by se snad dal pověsit na šrouby?

Dobrý deň.Dá sa tento router pripojiť aj na optický kábel?

Ma tento router uzivatelske rozhranie v cestine alebo slovencine ?

Tento router má snad i WPA3? V popisu zboží není uvedeno?

Diskusia a poradňa k ASUS TUF-AX5400
Príslušenstvo pre ASUS TUF-AX5400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF-AX5400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF-AX5400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF-AX5400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF-AX5400.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií