AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS TUF Z270 MARK 1

Zobraziť katalóg
ASUS TUF Z270 MARK 1
5 4 hodnotení
Základná doska Intel Z270, DDR4 SDRAM, 3x PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.1 type C, 2x GLAN, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, ATX, sc1151
Kód:  AC282d1 Produktové číslo:  90MB0S20-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Z270 MARK 1

Nová generácia základnej dosiek spoločnosti ASUS stavia na výnimočnej stabilite, extrémnej odolnosti a nadštandardne dlhej životnosti. Postavená je na najnovšom čipsete Intel Z270 a podporuje procesory 7. generácie Kaby Lake a operačnej pamäte DDR4 SDRAM. Doska je osadená prvotriednymi súčiastkami spĺňajúcami armádne štandardy a prechádza radom prísnych záťažových testov na serverovej úrovni. Jej spoľahlivosťou si je výrobca natoľko istý, že jej dokladá rozšírenú 5-ročnú zárukou.

Kľúčové vlastnosti

  • Nový čipset Z270
  • Pripravená pre procesory 7. generácie Kaby Lake
  • Integrované rozhranie USB 3.1 (port typu A a obojstranný port typu C)
  • Thermal Armor pre dokonalejšie odvod tepla a prúdenie vzduchu
  • TUF Fortifier - Ochrana pred poškodením a lepšie chladenie
  • TUF Detective 2 - Informácie o systéme ľahko a rýchlo
  • TUF ICE a Thermal Radar 2+ - Kompletný systém chladenia
  • Dust Defenders - Zamedzenie prístupu prachu, predĺženie životnosti komponentov
  • RGB podsvietenie ASUS Aura Sync
  • Dvojica M.2 slotov s rýchlosťou až 32 Gb / s
  • Komponenty TUF s vysokou životnosťou

Chránená zo všetkých strán

Dosku pokrýva takzvaný Thermal Armor alebo "brnenie". K nemu stačí pripojiť 40mm ventilátor, ktorý potom zabezpečí lepšie prúdenie vzduchu a rýchlejší odvod tepla. Na zadnej strane nájdete spevnenú výstuhu, ktorá okrem odvodu tepla od regulátorov VRM a ďalších komponentov zaručuje, že sa základná doska neprehýba ani pod ťažkými grafickými kartami a chladičom procesora. Súčasťou brnenie je ochrana vstupných a výstupných portov, rozširujúcich slotov a dôležitých konektorov pred prachom a časticami nečistôt.

Chladenie pod kontrolou

Či už máte zapojených viac grafických v režime SLI alebo CrossFireX, či už chcete základnej frekvencii DDR4 SDRAM pamäťou 2400 MHz vyskrutkovať na ich maximum v Boost režime, je potreba taký výkon dostať pod kontrolu efektívnym chladením. Celkom nový mikročip umožňuje neuveriteľne presné monitorovanie teploty a ovládanie ventilátorov. Pomocou špeciálneho softvérového ovládača Thermal Radar 2+ potom môžete ľahko monitorovať teploty celého systému a ručne upravovať rýchlosti jednotlivých ventilátorov alebo dosiahnuť optimálne chladenie jediným kliknutím.

Jednoduché nastavenie

Nechýba ani originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno ovládať aj myšou a ponúka veľa možností nastavenia, či už sa jedná o prioritu bootovacieho zariadenia alebo testovanie pamäťou RAM. Doska vyniká plne digitálnym napájaním DIGI + Power Control a funkcií pre zrýchlenie sieťovej komunikácie Turbo LAN (dva gigabitové LAN konektory). Užite si maximálnu spoľahlivosť a rozsiahle možnosti vlastného doladenia s kráľovsky vybavenou základnou doskou od Asusu.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 866 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC S1220A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, bude tato deska jeste skladem ?

Dobrý den,prosím o radu s výběrem paměti k této základní desce.Chtěl bych osadit nejlépe 2x 16G nebo 4x8 G. značkové.Předem děkuji.

Dobry den, rad bych se zeptal jak to vypada s reklamaci zakladni desky? Dekuji Vam

Dobrý den,děkuji odpovědět.Pokud bych neosazoval paměti "Low Profile",které paměti kit 32G s chladičem mi doporučujete.Děkuji

Dobrý den,mám dotaz k základní desce Asus Z270 TUF Mark 1.Chtěl bych osadit paměti 2x 16G s chladičem s nízkým profilem.Které paměti mi můžete doporučit s Vaši nabídky.Děkuji.

Dobrý Večer chcem sa opítať čím sa oplatí mi prejsť zo soketu 1150 na tento soket 1151 vlastním teraz asus sabertooth z87 a neviem sa rozhodnuť čím isť do tohto nového soketu od intelu a čím by som niečo získal prechodom na tento soket procesor čo mám teraz je i7-4770 a k tejto doske uvažujem o i7 6700 a na starom pc mám 16gb ram a pri novej zostave uvažujem o 32gb ram teda otázka e čím by som niečo získal napr vo výkonne CPU alebo prípadne systému

dobry den, mozem bez problemov na tuto zakladovku osadit procesor intel core i5-7600K ktory by som chcel pretaktovat na 5gH ?

da se na tutu zakl.desku zapojit front base ??

Diskusia a poradňa k ASUS TUF Z270 MARK 1
Príslušenstvo pre ASUS TUF Z270 MARK 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Z270 MARK 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF Z270 MARK 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF Z270 MARK 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF Z270 MARK 1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií