PET Aplikace

ASUS UN65U-BM008M

Zobraziť katalóg
ASUS UN65U-BM008M
Mini PC – intel i3-7100U, Intel HD Graphics, GLAN, 4× USB 3.0, HDMI, WiFi, 4.1 Bluetooth, DisplayPort
Kód:  TA225f8jb2 Produktové číslo:  90MS00W1-M00080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS UN65U-BM008M

ASUS UN65U-BM008M je moderne vybavený miniatúrny počítač, ktorý sa bude perfektne vynímať či už pod vašim televízorom, či kdekoľvek sa ho práve rozhodnete vziať. Bol navrhnutý s ohľadom na požiadavky, ktoré sa väčšinou kladú na klasické desktopové PC, ale zároveň sa pri jeho návrhu pamätalo na možné využitie akoby ultimátneho, energeticky úsporného a miesto šetriaceho HTPC. Mini počítač ASUS UN65U-BM008M sa dodáva bez pamäte a disku.

Kľúčové vlastnosti mini počítača ASUS UN65U-BM008M

  • Výkonný dvojjadrový procesor Intel Core i3 7100 so skvelou frekvenciou 2,4 GHz
  • Pripravený pre vaše M.2 HDD a SSD disky
  • Podpora až dvoch displejov cez porty HDMI a mini DisplayPort
  • Miniatúrna veľkosť, ktorá sa zmestí do vašej dlane
  • Podpora štandardu VESA a rámik v balení pre jednoduché prichytenie k zadnej strane monitora
  • WiFi a Bluetooth 4.1 karta pre ľahký bezdrôtový prenos multimédií

Výkon v kocke

Jadrom počítača je procesor Intel Core i3 7100,  ktorý zaisťuje dostatočný výpočtový výkon pre bežné kancelárske práce, jednoduchšie počítačové hry, multimediálnu zábavu alebo surfovanie po internete. O spracovanie obrazu sa stará integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 620. Pre montáž operačnej pamäte sú pripravené dva SO-DIMM DDR4 (až 2 133 MHz) sloty, ktoré pojmú až 32 GB. Pevný 2,5" HDD disk alebo SSD disk je možné pripojiť pomocou konektora M.2. Potom už len stačí vybrať a nainštalovať vami preferovaný operačný systém a váš nový mini počítač je pripravený na používanie.

Moderná konektivita

O pripojenie k internetu sa postará sieťová WiFi karta alebo klasický Ethernet. Zariadenie disponuje štyrmi vysokorýchlostnými USB 3.0 portmi. Výstupom grafickej karty je digitálny HDMI alebo moderný mini DisplayPort. Môžete tak pripojiť až dva monitory, keď HDMI zvládne až 4k rozlíšenia. Všetky tieto komponenty sú uzavreté vo veľmi malej skrinke, ktorá svojim dizajnom nebude robiť na vašom stole hanbu. Ak ju predsa chcete schovať, mini PC je dodávané spolu s držiakom VESA pre prichytenie na stenu alebo zadnú stranu monitora.

Tichší ako knižnica, úspornejší ako žiarovka

Mini počítače ASUS sa vyznačujú veľmi nízkou hladinou hluku, ktorá sa pohybuje medzi 23 dB (šelest padajúceho lístia) a 38 dB (ruch pokojnej knižnice). Aj pri týchto podmienkach pracuje ventilátor počítača absolútne bezchybne a postará sa o stabilnú výkonnosť bez prehrievania. Spotreba elektrickej energie je tiež silnou stránkou tohto počítača. Jeho vysoko efektívne nakladanie s energiou umožnilo spotrebu v typickej prevádzke znížiť až na najnižšiu hranicu. Pre vás to znamená, že môžete počítač napríklad nechať cez noc sťahovať súbory bez toho, aby sa to prejavilo na vašich účtoch.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
neuvedené Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
neuvedené Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
0 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS UN65U-BM008M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS UN65U-BM008M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS UN65U-BM008M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS UN65U-BM008M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS UN65U-BM008M.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií