Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ148R Gray Metal

Zobraziť katalóg
ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ148R Gray Metal
Notebook – Intel Core i5 8250U Kaby Lake Refresh, 15.6" 1920×1080 IPS antireflexný, RAM 8GB, NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5, SSD 128GB + HDD 1TB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, webkamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, podsvietená klávesnica, batéria 42Wh, Windows 10 Pro 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA652e60 Produktové číslo:  S510UN-BQ148R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ148R Gray Metal Predaj skončil

ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ148R Gray Metal

ASUS VivoBook S15, ideálny notebook na cesty

Notebook ASUS VivoBook S15 v sivom vyhotovení sa vyznačuje čisto elegantným štýlom a je stvorený na to, aby užívateľovi ponúkol špičkovú multimediálnu zábavu. Prekrásny dizajn je prvá vec, ktorá vás na notebooku zaujme. Skvelý 15,6" Full HD displej sa pochváli kompaktnými rozmermi, predovšetkým púhymi 1,8 cm v najužšom mieste, čo z neho robí skvele prenosné zariadenie.

Notebook s hmotnosťou len 1,5 kg

Bezchybne spracovaný notebook ASUS VivoBook S15 vám spríjemní prácu nielen v kancelárii, ale aj kdekoľvek na cestách alebo na schôdzkach v kaviarni. Nízka hmotnosť na úrovni 1,5 kg nebude predstavovať žiadnu prekážku ani počas letov do vzdialenejších destinácií.

15,6" NanoEdge displej

Dôležitým prvkom je 15,6" IPS displej s rozlíšením Full HD. Vďaka nemu si užijete prvotriednu multimediálnu zábavu bez skreslenia farieb a odleskov v obraze.

15,6"

Full HD IPS displej

7,8 mm

Takto tenký je rámik okolo displeja

80 %

Pomer obrazovky k telu

178°

Širokouhlé zobrazenie

Úchvatný výkon

Srdcom notebooku Asus VivoBook S15 je výkonný procesor Intel Core i5 8250U Kaby Lake Refresh. Výkonnému procesoru sekundujú moderná grafická karta NVIDA geFrorce MX150 a 8 GB operačná pamäť. Dôležitým prvkom je prítomnosť rýchlej duálnej WiFi štandardu 802.11ac.

Rýchle úložisko

Šasi notebooku ASUS VivoBook S15 poskytuje dostatok miesta pre kombináciu rýchleho SSD a klasického platňového disku. Vďaka tomu získate dramatické zlepšenie celkovej odozvy systému, ale napriek tomu budete mať k dispozícii stále dostatok priestoru pre multimediálne súbory.

Moderné konektivita

Váš nový notebook ASUS VivoBook S15 dostal do vienka prakticky kompletnú súpravu dôležitých portov. Okrem obojstranného USB-C iste využijete USB 3.1, USB 2.0, HDMI a čítačku SD kariet. Skrátka všetko, čo vám zaistí kompatibilitu so širokou škálou periférií, displejov a projektorov.

Podsvietená klávesnica, veľký touchpad a čítačka odtlačkov prstov

ASUS VivoBook S15 je vybavený pohodlnou klávesnicou so zdvihom kláves púhych 1,4 mm. Vďaka tomu získate veľmi dobrú spätnú odozvu pri písaní v rýchlejšom tempe. Touchpad podporuje štandardy Windows Precision Touchpad (PTP), takže poskytuje plynulé sledovanie, písanie a rozpoznávanie gest viac prstov. Integrovaná technológia rozpoznania dotyku dlaní rozlišuje medzi dotykom prstov a kontaktom s dlaňou, aby sa vyhla neúmyselnému pohybu kurzora, čím sa ďalej zvyšuje presnosť.

vypnuté
ASUS VivoBook S15, windows Hello

Windows Hello

Prihlásenie do notebooku ASUS VivoBook S15 nikdy nebolo bezpečnejšie. Integrovaný senzor odtlačkov prstov je súčasťou dotykovej plochy touchpadu a prakticky okamžite vás prihlási k užívateľskému profilu.


ASUS Splendid

Technológia vizuálnej optimalizácie ASUS Splendid zaisťuje najlepšiu kvalitu obrazu pre akýkoľvek typ obsahu.

Normálny režim je ideálny pre každodenné úlohy. Živý režim optimalizuje kontrast a prináša úžasné fotografie a video. Režim Eye Care znižuje hladinu modrého svetla, čo zmierňuje namáhanie očí a Manuálny režim umožňuje prispôsobenie farieb podľa vašich preferencií.

vypnuté
ASUS VivoBook S15, displej

Dokonalý obraz v každom pixeli

Technológia ASUS Tru2Life Video urobí z každej snímky úžasne dokonalé video tým, že v každej snímke optimalizuje každý pixel. Inteligentné algoritmy zlepšujú kontrast obrazu o 150 % a ostrejšie detaily poskytujú neuveriteľné zábery.

ASUS SonicMaster

ASUS šikovne použil kombináciu hardvéru a softvéru tak, aby poskytovala najlepšie zvukové zážitky. Jedinečný kodek zaisťuje presné kódovanie a dekódovanie zvuku, zatiaľ čo zosilňovače, veľké reproduktory a rezonančné komory, ktoré sú perfektne vhodné pre vaše konkrétne zariadenie, zaisťujú výkonnú produkciu zvuku a hlbšie basy.

ASUS IceCool

Technológia ASUS IceCool využíva inteligentné ovládanie ventilátorov, tenké tepelné rúrky a inteligentný vnútorný dizajn, ktorý vytvára efektívny chladiaci systém. Vzhľadom na to, že je jeho ventilátor umiestnený priamo pod opierkou dlaní, udržuje tiež priemernú teplotu opierky pod 35 °C, čím vám zaistí pohodlný zážitok pri práci.

Batéria s podporou rýchlonabíjania

Vďaka technológii ASUS SuperBattery ponúka batéria použitá v notebooku ASUS VivoBook S15 životnosť až 3× dlhšiu ako u štandardných lítium-iónových batérií. Okrem toho nabíjacia technológia ASUS Battery Health Charging umožňuje nastaviť stav nabíjania na 60 % alebo 80 %, čím sa životnosť batérie predĺži a znižuje sa pravdepodobnosť jej zničenia. Pokiaľ sa s nabíjaním ponáhľate, tak na nejakých 60 % sa dostanete za púhych 49 minút.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 128 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
MX150 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 128 GB Hotovo!
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
42 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Kov + plast Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
361 mm Hotovo!
Maximálna výška
17,9 mm Hotovo!
Hĺbka
243 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus VivoBook Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ148R Gray Metal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS VivoBook S15 S510UN-BQ148R Gray Metal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií