AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL
4,5 56 hodnotení
Mobilný telefón 5.2" IPS 1280x720, procesor MediaTek MT6737TV/W Quad Core, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, MicroSDHC až 32GB (zdieľaný slot so SIM), fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM), batéria 4130mAh, Android 6.0
Kód:  AST013ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL

vlastnosti telefónu

149,5 mm

vypnuté
ASUS Zenfone 3 Max

73,7 mm

vypnuté
ASUS Zenfone 3 Max

8,55 mm

Hmotnosť telefónu: 148 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 130 mAh

kapacita batérie

MicroSim

MicroSIM + NanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

149,5 × 73,7 × 8,55 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC (až 32 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

148 g

hmotnosť telefónu

Potrebujete pracovať celý deň či hrať celú noc, avšak váš súčasný smartphone vydrží v záťaži na jedno nabitie sotva niekoľko hodín? Asus ZenFone 3 Max toto všetko zvládne úplne s prehľadom - vďaka veľkej kapacite akumulátora, ktorá činí parádnych 4130 mAh. Tento 5,2" mobilný telefón odstraňuje každodenné problémy s vybitou batériou. ZenFone 3 Max tak vydrží na jedno nabitie až 30 dní v pohotovostnom režime, 20 hodín hovoru, 18 hodín pri aktivovanej WiFi či 87 hodín prehrávania hudby. Dokonca môže fungovať ako POWERBANK, teda môžete ľahko dobiť ďalšie svoje zariadenia - ideálny spoločník na cesty.

Kľúčové vlastnosti

  • prémiový dizajn s celokovovým telom
  • odolné sklo Gorilla Glass 4
  • štvorjadrový procesor MediaTek a 2GB RAM
  • Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou ženu 3.0
  • vysokokapacitná batéria - funkcia powerbanky pre ostatné zariadenia
  • integrovaná čítačka odtlačkov prstov
  • PixelMaster fotoaparát
  • OTG kábel súčasťou balenia

Ohromujúci displej

ZenFone 3 Max je vybavený vynikajúcim 5,2" IPS displejom s vysokým rozlíšením a vysokým jasom o hodnote 400 nits. Poskytuje tak skutočný vizuálny zážitok za každých svetelných podmienok - vnútri aj vonku, displej vždy poskytne jasný obraz a verné farby. Rámček je tenký iba 2,25 mm a displej zaberá pozoruhodných 75 % plochy prednej strany prístroja. Displej je potom chránený tvrdeným a zaobleným 2.5D sklom.

Nenechajte si ujsť žiadny okamih

Za zmienku stojí špičkový 13Mpx PixelMaster fotoaparát, ktorý dokáže zachytiť krásné fotografie s vysokým rozlišením a nulovým meškaním uzávierky. V horších svetelných podmienkach príde vhod LED blesk. Samozrejmosťou je potom 5Mpx predná selfie kamera. PixelMaster ponúka niekoľko režimov pre zachytenie všetkých vzácnych okamihov. Napríklad režim HDR rozširuje dynamický rozsah až 4× a zvyšuje jas až o 400%. Super Resolution zachytí niekoľko snímok, ktoré použije pre jedinú fotografiu s ohromujúcimi detailmi 52 Mpx. Režim Low Light oceníte predovšetkým v zlých svetelných podmienkach.

Bezpečnosť na prvom mieste

Vo výbave nechýba snímač odtlačkov prstov, ktorý je dokonale umiestnený na zadnej strane, kde poskytuje ideálny prístup. Je možné používat ho na bleskurychlé odomknutie prístroja – do 0,3 s. Prejdením prsta smerom dole po snímači spustíte predný fotoaparát - v podstate sa jedná o druhé tlačidlo spúšte. 

Asus ZenFone 3 Max disponuje unikátnou funkciou. Super Saving režim vie z posledných zvyškov energie vyžmýkať skutočne veľa. Ak teda dosiahnete kritických 10% kapacity batérie a aktivujete Super Saving režim, tak prístroj vydrží v pohotovostnom režime ďalších 36 hodín. 

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
149,5 mm Hotovo!
Šírka
73,7 mm Hotovo!
Hĺbka
8,55 mm Hotovo!
Hmotnosť
148 g Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 130 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
2 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsem vlastníkem telefonu Asus Zenfone 5. Bohužel mi po roce a půl odešla baterie. Proto bych si rád zakoupil novější model Zenfone 3 Max, u kterého se mi líbí 2x silnější baterie. Má to jedno ale. Ve srovnání procesorů, je u novějšího modelu pouze 1,25 GHz. to je opravdu u nového modelu tak slabý procesor? To bude mít ten model problém s aplikacemi jako je Facebook, Messenger apod. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jelikož jsem nenašel diskuzi o mém telefonu tak píši sem. Mám ASUS ZenFone 2 ZE500CL Charcoal Black a včera večer mi přestal nabíjet v aktivním režimu,jediná varianta kdy ho mohu nabít je pokud je vypnutý a to se mi nezdá v pořádku. Tak bych se chtěl zeptat zda mohu sám vyjmout baterii a podívat se v čem je problém, nebo jestli by jste byli tak laskavý a udělali to vy(telefon je stále v záruce). Předem děkuji za odpověď.

Ma telefon v baleni sluchadka? Obsahuje telefon slovenske menu? ASUS ZENPHONE 3 MAX

Ako sa môže stať, aby predajne na Slovensku aj Česku predávali včetne Vás mobil, ktorého parametre nie sú na oficiálnej stránke link:Odkaz do neznáma Prosím o odpoveď od odborníka z Alzy. Vopred ďakujem.

kdy bude skladem?

Diskusia a poradňa k ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií