AP+ nový vizuál AD homeoffice

Asus ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red

Zobraziť katalóg
Asus ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0 GHz, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 128GB, fotoaparát 24Mpx + 5Mpx + 16MPx, GPS, 3G/4G, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM, batéria 3000mAh, Android 7.0 Nougat
Kód:  AST022c Produktové číslo:  90AZ01M9-M00420 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red Predaj skončil

Asus ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red

Vlastnosti telefonu

155,7 mm

přední strana

75,9 mm

zadní strana

7,9 mm

Hmotnost telefonu: 144  g

Uhlopriečka displeja

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7.0 Nougat

Typ operačného systému

Výdrž batérie

3 000 mAh

Výdrž batérie

Nano SIM

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,9 mm × 155,7 mm × 7,9 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 24 Mpx + 5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

4G/LTE

Najrýchlejší internet

microSD karta

MicroSD

Slot na pamäťové karty

Váha

144 g

Hmotnosť telefónu

Dokonalé snímky s dvojitým selfie fotoaparátom

Inteligentný telefón Asus ZenFone 4 Selfie Pro je vďaka dvojici predných kamier so širokým uhlom záberu stvorený na zhotovovanie dokonalých selfie snímok a úžasných scenérií. Výsledné fotografie oplývajú vysokou ostrosťou a oku lahodiacimi farbami aj v zhoršených svetelných podmienkach. Svoje portréty doladíte do dokonalosti pomocou aplikácie Asus Selfie Master, kde nájdete množstvo skrášľujúcich filtrov a efektov. Všetko je zabalené do elegantného kovového monolitického tela v červenom vyhotovení so skosenou hranou a zaoblenými rohmi.

Prémiový displej so širokým farebným rozsahom

Prednej strane telefónu dominuje luxusný 5,5" AMOLED displej olemovaný tenkým rámčekom, ktorý vďaka Full HD rozlíšeniu poskytuje nádherný obraz s vynikajúcim podaním farieb a bohatým kontrastom. Displej sa pýši farebným rozsahom presahujúcim viac než 100 percent farebného priestoru NTSC, takže zobrazené fotky, videá a ďalší obsah vám vyrazia dych živými farbami, ktoré presne zodpovedajú realite. Displej je navyše pokrytý odolným sklom Corning Gorilla Glass 2,5D, ktoré zabezpečí dokonalú ochranu proti škrabancom a iným druhom poškodenia.

Dva fotoaparáty zachytia viac krásy

Hlavný selfie fotoaparát disponuje špičkovým obrazovým snímačom Sony IMX362 s dvojitými pixelmi, s ktorým spravíte nádherné zábery s maximálnym rozlíšením 24 Mpx. Vďaka širokej clone objektívu f/1,8 a technológii ASUS SuperPixel získate vynikajúci výkon aj pri slabom osvetlení, takže fotografie budú vždy krásne, jasné a živé. 120° širokouhlý fotoaparát umožní pohodlne vtesnať do snímky viac osôb, alebo zachytiť široké scenérie a panorámy. Aby toho nebolo málo, fotografie môžete ukladať v profesionálnom formáte RAW a následne ich upravovať pomocou špeciálneho editačného softvéru.

Automatické zaostrenie

Pokročilý systém automatického ostrenia metódou fázovej detekcie napodobňuje systémy používané vo fotoaparátoch DSLR a presne zaostruje objekty vysokou rychlosťou. Vďaka tomu spravíte vždy úžasné ostré snímky s minimálnym oneskorením a tak nebudete mať problém so zaostrením pohybujúcich sa objektov.


Zdieľajte vzácne momenty v rozlíšení 4K

Obrazový snímač Sony IMX362 a ASUS SuperPixel Engine vám umožnia natáčať úžasné selfie videá v neuveriteľnom rozlíšení 4K UHD (3 840 × 2 160 px). Vďaka týmto parametrom budú vaše videá jasnejšie a realistickejšie s neuveriteľnou úrovňou detailov. 3-osová elektronická stabilizácia obrazu zabezpečí, že nasnímané nahrávky budú vždy dokonale ostré, a to s minimálnym rozmazaním.


Viac krásy, viac zábavy

Zábavná aplikácia SelfieMaster vám umožní aplikovať rôzne efekty na skrášlenie vašich snímok. K dispozícii máte 10 funkcií vylepšenia, pomocou ktorých môžete napr. vyhladzovať vrásky, odstraňovať chybičky, vyladiť tón pleti atď. Či už fotografujete, natáčate videá, alebo organizujete videohovory s priateľmi, aplikácia SelfieMaster zaručí, že budete vždy vyzerať skvele.


Nechajte vyniknúť svoju krásu

ZenFone 4 Selfie Pro disponuje softvérovým LED bleskom, ktorý dodá vašim snímkam potrebné množstvo svetla. Pri fotení portrétov integrovaný blesk zmäkčuje textúru pokožky na dosiahnutie realistických tónov pleti. Vďaka tomu budete na každej snímke vyzerať ako hviezda.

Krásne selfie v každom osvetlení

ZenFone 4 Selfie Pro je vybavený novým fotoaparátom ASUS SuperPixel, ktorý je oproti ostatným smartfónom citlivejší na svetlo, čo vám umožní zhotovovať jasné selfie snímky v noci alebo v slabšie osvetlenom prostredí. Snímač Sony IMX362 je vybavený pixelmi s rozmermi 1,4 µm a veľkosťou senzora 1/2,55", ktorý sa radí medzi najväčšie v oblasti mobilných fotoaparátov. Väčšie pixely zvyšujú citlivosť fotoaparátu a zároveň znižujú zrnitosť výsledných snímok exponovaných za zhoršenej viditeľnosti.

Efektívne výkonný, jednoducho rýchly

O špičkový výkon telefónu ASUS ZenFone 4 Selfie Pro a plynulý chod aplikácií sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 625 s frekvenciou 2,0 GHz a 4 GB operačnej pamäte. Na ukladanie dát je telefón vybavený internou pamäťou s veľkosťou 64 GB, ktorú je možné rozšíriť pamäťovými kartami microSD s maximálnou kapacitou 128 GB. Dokonalú reprodukciu zvuku s minimálnym skreslením zaistia 5-magnetové reproduktory poháňané výkonným NXP Smart AMP.

Batéria s dlhou životnosťou

O dostatok energie pre pohon telefónu sa postará Li-Pol batéria s kapacitou 3 000 mAh s technológiou rýchleho nabíjania. Pomocou predného snímača odtlačkov prstov nielen pohodlne odomknete váš telefón, ale tiež dokonale zabezpečíte vaše dáta pred očami zlodejov. Samozrejmosťou je podpora vysokorýchlostného mobilného internetu (LTE) a vstavaná WiFi s možnosťou vytvorenia hotspotu na zdieľanie internetového pripojenia medzi ďalšie mobilné zariadenia.

Inteligentnejšie a príjemnejšie používateľské rozhranie

Najnovšia verzia používateľského rozhrania ASUS ZenUI 4.0 Pro Android 7.0 je navrhnutá tak, aby poskytovala intuitívnejšie ovládanie a pomohla vám rýchlejšie splniť každodenné úlohy alebo jednoduchšie vyhľadávať informácie. Vďaka novému vzdušnému dizajnu a množstve inteligentných automatických funkcií, medzi ktorými nájdete napr. označovanie tváre v galérii alebo označovanie webových stránok, sa stane obsluha telefónu skutočným pôžitkom.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
24 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
154 mm Hotovo!
Šírka
74,83 mm Hotovo!
Hĺbka
6,85 mm Hotovo!
Hmotnosť
147 g Hotovo!
Farba
Červená Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
24 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie druhého predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 048 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Red.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií