Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ZenFone GO ZB500KL zlatý

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone GO ZB500KL zlatý
4,5 76 hodnotení
Mobilný telefón – 5.0" IPS 1280×720, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 128GB (zdieľaný slot pre SIM), fotoaparát 13Mpx+5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, micro USB, Dual SIM (2× Micro SIM), batéria 2600mAh, Android 6.0
Kód:  AST014b Produktové číslo:  ZB500KL-3G044WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenFone GO ZB500KL zlatý

Vlastnosti telefónu

143,7 mm

Predná strana

70,85 mm

Bočná strana

11,25 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Uhlopriečka displeja

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

2 600 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× micro SIM

typ SIM karty

Rozmery

70,85 × 143,7 × 11,25 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 128 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

150 g

hmotnosť telefónu

Ergonomický dizajn s intuitívnym ovládaním

Štýlový telefón ASUS ZenFone Go ZB500KL zaujme skvelou výbavou za parádnu cenu a elegantným zlatým dizajnom s ladnými tvarmi so zaoblenou zadnou stranou. ZenFone GO ponúka vynikajúcu ergonómiou s intuitívnym usporiadaním ovládacích prvkov, ktoré sú umiestnené na zadnej a hornej časti telefónu, čo zaručuje úplne pohodlné ovládanie jednotlivých funkcií.


Kľúčové vlastnosti telefónu ASUS ZenFone GO zlatý

  • Čistý a jednoduchý dizajn vychádzajúci z radu ZEN
  • Zlatá farba
  • Ovládacie tlačidlá na zadnej a hornej strane pre intuitívne ovládanie
  • Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon zabezpečí plynulý chod
  • Kvalitný obraz a fotoaparát s exkluzívnymi technológiami ASUS
  • Podpora funkcie Dual SIM
  • Operačný systém Android 6.0 s nadstavbou ZenUI
  • Dostupný v niekoľkých farebných variantoch

Fantastický displej

Prednej strane telefónu dominuje kvalitný 5" IPS+ displej s HD rozlíšením (1 280 × 800) a hustotou pixelov 294 ppi. Vďaka technológiám ASUS TruVid a Pixel Enhancing vám poskytne dokonale čistý obraz s vysokou ostrosťou, vyšším jasom a žiarivejšími farbami, čo uvítate predovšetkým pri prezeraní fotografií či sledovaní filmov.


Vždy dokonalé fotografie

S 13 Mpx zadným fotoaparátom s vysokou svetelnosťou f/2 zaobstaráte krásne snímky profesionálneho vzhľadu a to aj za zhoršenej viditeľnosti. Vďaka režimu skrášlenie, HDR, nočnému režimu a vstavanému LED blesku budú vaše snímky vždy dokonalé. Pre zhotovovanie obľúbených selfíčiek je Asus ZenFone GO vybavený prednou 5 Mpx kamerou.


Plynulý výkon

Asus ZenFone Go je vybavený výkonným štvorjadrovým procesorom Qualcomm, ktorý spoločne s 2 GB operačnou pamäťou zaistí plynulý beh aplikácií aj náročnejších hier. Pre ukladanie súborov a fotografií je k dispozícii 16 GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť pamäťovými kartami microSDXC. Vďaka technológii Dual SIM môžete ľahko voliť medzi pracovnými a osobnými hovormi.


Vysoká kapacita batérie

Veľkokapacitná batéria zabezpečí výdrž až 440 hodín, čo je viac ako dva týždne pohotovostného režimu. Pri vysokom zaťažení zvládne až 8,9 hodín hovoru, alebo 7 hodín surfovania na internete pri zapojenej WiFi. Už nemusíte riešiť neustále hľadanie siete pre zapojenie nabíjačky. S telefónom ASUS ZenFone Go si užijete veľa zábavy po dlhší čas.


Unikátne prostredie ZenUI

Rozhranie ZenUI posúva operačný systém Android 6.0 Marshmallow na novú úroveň. Pohyb v tomto prostredí je prirodzenejší, rýchlejší a múdrejší. Celé prostredie si môžete prispôsobiť na mieru svojim predstavám – od ikon cez živé tapety až po fonty. Kombinácia krásneho dizajnu a skvelých funkcií, vrátane ZenMotion, Trend Micro Dr. Safety či priebežným aktualizáciám, dáva rozhraniu ZenUI záruku maximálnej úžitkovosti a bezpečnosti.  

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
143,7 mm Hotovo!
Šírka
70,85 mm Hotovo!
Hĺbka
11,25 mm Hotovo!
Hmotnosť
150 g Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 600 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
2 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,telefon již mám,ale led dioda svítí jen kdyz se mobil nabiji . Dle popisu mela upozorňovat i na zmeskane hovory apod. V nastaveni najit nic nemuzu. Prosim o info, diky. Lukas

Dobrý den, jelikož dovolat se na vaši linku nebo položit normální dotaz je nemožné a člověk má po 20 minutách mačkání čísel na vaší lince spíše chuť někoho zabít, než s vámi už cokoliv řešit, zeptám se zde. U telefonu po 5 měsících používání přestalo fungovat normální nabíjení - po více jak 12h stále píše že se bude nabíjet ještě i dalších 20h. Vyzkoušeny různé nabíječky. Předpokládám, že půjde o reklamovatelnou závadu (děkuji za odpověď), ale na mobilu je také od vás zakoupené ochrané sklíčko - jak to bude s tímto sklíčkem. Zůstane, nezůstane, dostanu náhradu v případě výměny mobilu? Pokud si najde na odpověď čas skutečný člověk, budu mu vděčný. :-)

Dobrý den, pořídil jsem si u Vás tento telefon a momentálně bych potřeboval obal. Bohužel jsem žádný na Vašich stránkách jednoduše nenašel. Můžete mi prosím něco doporučit. Děkuji moc za ochotu

Dobrý den, dárek pouzdro a sluchátka jsou pouze u černé varianty nebo i u zlaté?

Dobrý den, u tohoto telefonu nemůžu najít informaci - odolnost displeje. Měla jsem telefon Asus Zenfone 4 A450CG, kde byly uvedeny informace o odolnosti displeje (technologie Corning Native Damage Resistance + Krycí sklo Corning Gorilla Glass 3). Prosím o informaci, jak je to u tohoto typu - Asus Zenfone GO ZB500KL? Děkuji Michaela

Dobrý den z ničeho nic mi přestalo fungovat vyzvánění a ani nelze nastavit jiný zvuk (když si vybírám zvuk a u zprávy tak to funguje a hraje). Poradí někdo? předem děkuji

Je prosím menu mobilu v českém jazyce?

Pozdravujem . Ako to teda je . Su tam dv sloty na sim a jeden na mikro sd ? Vsade n ainternete je to tak,ze su tam 3 sloty. Dik za info

Dobrý den, umí tento telefon wi-fi hotspot?

Dobrý den, má tento telefon samostatný slot na SD kartu nebo je slot sdílený s 2. slotem na sim kartu.

12
Diskusia a poradňa k ASUS ZenFone GO ZB500KL zlatý
Príslušenstvo pre ASUS ZenFone GO ZB500KL zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenFone GO ZB500KL zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone GO ZB500KL gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone GO ZB500KL gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenFone GO ZB500KL – arany.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií