Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Asus ZenWatch 2 Wren khaki

Zobraziť katalóg
Asus ZenWatch 2 Wren khaki
Remienok na hodinky kožený pre Asus ZenWatch 2 Wren
Kód:  ASP501a1 Produktové číslo:  90NZ0030-P10010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenWatch 2 Wren khaki Predaj skončil

Asus ZenWatch 2 Wren khaki

Premeňte vzhľad svojich ZenWatch 2 Wren behom okamihu! Náhradný kožený remienok v jemnom khaki farebnom vyhotovení zaujme na prvý pohľad nielen svojim elegantným štýlom, ale tiež dizajnom, ktorý s hodinkami dokonale ladí. Jeho prepracovaná konštrukcia umožňuje veľmi ľahkú výmenu. A vďaka nastaviteľnej dĺžke remienok perfektne padne zápästiu rôznych obvodov.

Dodajte svojim ZenWatch2 Wren eleganciu a štýl

  • Náhradný remienok pre Asus ZenWatch Wren
  • Elegantné kožené vyhotovenie v khaki farbe
  • Dizajn perfektne ladí s hodinkami
  • Prepracovaná konštrukcia na ľahkú výmenu
  • Nastaviteľná dĺžka
  • ZenWatch 2 nie sú zahrnuté

Doplňujúce informácie

Rozmery (cm):
dĺžky jednotlivých častí: 11,3 a 8,5
šírka: 1,8

Hmotnosť (g):
9,1

Materiál:
koža, kov

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus ZenWatch 2 Wren khaki Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenWatch 2 Wren khaki. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenWatch 2 Wren khaki. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenWatch 2 Wren khaki. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ZenWatch 2 Wren khaki.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií