PET AD homeoffice

ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)

Zobraziť katalóg
ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)
4,6 7 hodnotení
WiFi systém , 802.11–/b/g/n/ac/ax až 6579 Mb/s, Tri-Band, 3 × GLAN, wps, wpa-psk, wpa2-psk, wpa-enterprise a wpa2-enterprise, ipv6 ready a vpn
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  NM320c4 Produktové číslo:  90IG0590-MO3G60 Stránky výrobcu
ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk) 497,90 € Momentálne nedostupné

ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)

ASUS ZenWiFi XT8 vám zaistí kvalitnú WiFi aj vo veľkej domácnosti

S trojpásmovým WiFi routerom ASUS ZenWiFi XT8 si vychutnáte ohromnú prenosovú rýchlosť dokonca s podporou streamovania až v 8K rozlíšení. Ohromnou výhodou je ľahké nastavenie, vstavané bezpečnostné prvky alebo prepojenie s prvkami inteligentnej domácnosti vrátane služby Amazon Alexa a IFTTT. Súčasťou balenia sú dve jednotky, ktoré zaistia pokrytie vyšších stoviek metrov štvorcových.

2,5G WAN/LAN port

Router ASUS ZenWiFi AX je pripravený na budúcnosť, v ktorej bude ľahko dostupná rýchlejšia konektivita aj v domácich podmienkach. Preto získate k dispozícii jeden WAN port s nadštandardnou rýchlosťou 2,5G.

ASUS ZenWiFi XT8

Rýchla WiFi 6

ASUS ZenWiFi AX je vybavený štvorjadrovým procesorom, ktorý poskytuje plný potenciál výkonu WiFi 6. Jeho zvislé šasi obsahuje špeciálne navrhnutú anténu a dosku obvodov, ktorá optimalizuje silu signálu WiFi a poskytuje lepšie prúdenie vzduchu a zlepšuje tepelný výkon pre spoľahlivú prevádzku.

ASUS ZenWiFi XT8

Aplikácia ASUS Router

V dnešnom svete mobilných technológií je kontrola nad vašou sieťou prostredníctvom aplikácie dôležitejšia ako inokedy. Nová aplikácia ASUS Router je postavená tak, aby bola intuitívna a zároveň robustná, čo vám umožní nastaviť WiFi systém ASUS ZenWiFi XT8, spravovať sieťovú prevádzku alebo diagnostikovať problémy s pripojením.

ASUS ZenWiFi XT8

Ochrana siete

Router ASUS ZenWiFi XT8 je vybavený bezpečnostnou technológiou AiProtection Pro od spoločnosti Trend Micro. Vďaka tomu ochránite celú sieť vrátane zariadení, na ktoré nemožno nainštalovať antivírusový systém. Ide napríklad o herné konzoly alebo IoT zariadenia.

ASUS ZenWiFi XT8

Rodičovská kontrola

Priamo na routeri ASUS ZenWiFi XT8 možno blokovať určité typy internetových služieb alebo detailne nastaviť časový plán fungovania internetu v detskom tablete.

Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS ZenWiFi XT8 dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov - rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívnou funkciou, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytie pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.


Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
6 579 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
6 579 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Tri-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
6 × Hotovo!
Typ antény
Neodnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Ochrana
Firewall Hotovo!
NAT funkcie
Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
716 g Hotovo!
Šírka
16 cm Hotovo!
Výška
16,15 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Varianty ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk):

ASUS ZenWiFi XT8 (1-pk)

WiFi systém , 802.11–/b/g/n/ac/ax až 6579 Mb/s, Tri-Band, 3 × LAN až 2,5 Gbit, wps, wpa-psk, wpa2-psk, wpa-enterprise a wpa2-enterprise, ipv6 ready a rodičovská kontrola
Info 222,37 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy bude možné tento produkt objednat?

Měli byste si opravit chybu v popisu, tento router nemá 2.5 Gbit LAN, je pouze 1 Gbit. 2.5 Gbit je pouze WAN port, viz Odkaz do neznáma RJ45 for 2.5G BaseT for WAN x 1, RJ45 for Gigabits BaseT for LAN x 3

je toto zariadenie vhodné pripojiť ku káblu optického internetu? stačí mi do domácnosti iba toto jedno zariadenie bez prídavných jenotiek?

Již vlastním 2 jednotky ASUS ZenWiFI. Jelikož chci rozšířit dostupnost Wifi rád bych doobědnal další modul. Mohu rovnou tento typ XT8? Nebo rozšiřující modul má jiné typové označení? Diky

Je možné jej použít jako multimediální server?

Dobrý den. Jaká je přenosová rychlost LAN portů? Píšete, 2,5 Gbit, ale na stránkách výrobce je jenom 1 Gbit. Tak jak to teda je?

Dobry den, Aky je rozdiel medzi 1-pk a 2-pk? Podla velkosti domacnosti? V pripade 2-pk je jedno zariadenie ako router a druhe ako extender/access point? Dakujem.

Dobrý den, prosím jak to vypadá s dostupností? Děkuji

Dobrý den, chápu že u jednoho zařízení použiji 2,5G WAN port k připojení internetu z modemu. Je, ale možné u druhého zařízení (sloužícího jako satelit) použít 2,5GB WAN port k připojení 2,5G switche, nebo je hrdlo vnějšího kabelového připojení jen 1G lan port? Děkuji. Daniel

Dobrý den, budete mít k prodeji i bílé provedení ASUS ZenWifi AX (XT8, 2-pack), a od kdy, děkuji?

12
Diskusia a poradňa k ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)
Príslušenstvo pre ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií