AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Compass Organizér na predné sedadlo BLACK

Zobraziť katalóg
Compass Organizér na predné sedadlo BLACK
3,0 1 hodnotení
Organizér určený na pripevnenie na zadnú stranu predného sedadla. Pripevnenie hornej časti pomocou popruhov za opierku hlavy, pripevnenie spodnej časti popruhmi za sedadlo. Jedinečné usporiadanie - niekoľko rôznych vreciek vhodných na mapy, nápoje a rôzne drobnosti.
Kód:  AUPR175 Produktové číslo:  06510

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Organizér na predné sedadlo BLACK Predaj skončil

Compass Organizér na predné sedadlo BLACK

S Compass Organizérom BLACK, určeným na predné sedadlo, budete mať vo vnútri vášho auta dokonalý poriadok, všetky nevyhnutnosti, ktoré pri cestovaní potrebujete, budú usporiadané a uložené v praktickom organizéri. Čierny organizér obsahuje niekoľko vreciek rôznych veľkostí a štýlov, ako plných, tak sieťovaných, do ktorých sa pohodlne zmestia mapy, desiata na cestu, nápoje a ďalšie drobnosti.

Pripevníte ho jednoducho na zadnú stranu predného sedadla, hornú časť pripevníte pomocou popruhov za opierku hlavy a spodnú časť prichytíte popruhmi za sedadlo. Nielen na dlhých cestách oceníte, že vďaka organizéru zabránite neporiadku vo vašom aute a všetky potrebné veci budete mať prehľadne k dispozícii.   

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Organizér na přední sedadlo BLACK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iránytű Szervező az első ülésen BLACK.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií