Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MEGUIAR'S New Car Kit

Zobraziť katalóg
MEGUIAR'S New Car Kit
4,9 22 hodnotení
Sada autokozmetiky kompletná na údržbu nového vozidla
Kód:  AUPR4411 Produktové číslo:  G3200 Stránky výrobcu

MEGUIAR'S New Car Kit

Kúpili ste nové auto, alebo si nechali renovovať lak? Chcete mať istotu, že bude vyzerať stále ako nové? Použite profesionálnu súpravu americkej autokozmetiky MEGUIAR'S New Car Kit, ktorá obsahuje všetko, čo budete pri starostlivosti o lak auta potrebovať.

Nákupom tejto súpravy produktov nielenže ušetríte, ale tiež ju dostanete v darčekovom balení. Prípravky v súprave vám pri vhodnej aplikácii vydržia aj na niekoľko rokov či áut. Súprava je určená na fázu umývanie, voskovanie a údržby o pneumatiky.

Hlavné prednosti

  • Kompletná starostlivosť o lak a pneumatiky
  • Na fázu umývanie, voskovanie a ošetrenie pneumatík
  • Darčekové balenie
  • Vydrží aj na niekoľko áut
  • Špičková americká kvalita

Čo nájdete v súprave?

  • G17716 MEGUIAR'S? Ultimate Wash & Wax, 473 ml - šampón vhodný pre všetky typy lakov. Nepoškodí ochrannú voskovú vrstvu, ako bežné prípravky a zároveň ju posilní.
  • G18216 MEGUIAR'S Ultimate Liquid Wax, 177 ml - plne syntetický vosk vytvorí dlhodobú ochranu povrchu vášho auta. Moderný vosk pre všetky typy lakov s vysokou intenzitou lesku. Zároveň odpudzuje vodu.
  • G7516 MEGUIAR'S Endurance Tire Gel, 177 ml - prípravok pre ochranu vašich pneumatík. Ochráni pred ztvrdnutím, zmenou farby i poveternostnými vplyvmi. Ochrana vydrží po celé týždne.
  • X3070 MEGUIAR'S Soft Foam Applicator Pad, 2 ks - penový aplikátor na nanášanie tekutého vosku. Veľmi jednoduchá obsluha, neabsorbuje nanášaný prípravok do seba - ušetríte. Je možné ho opakovane používať.
  • X3002 MEGUIAR'S Microfiber Wash Mitt, 1 ks - mikrovláknové umývacie rukavice ochránia pred poškriabaním laku a zároveň absorbujú nečistoty dovnútra. Možno prať v práčke na opakované použitie.
  • X2010 MEGUIAR'S Supreme Shine Microfiber Towel, 1 ks - kvalitná útierka z mikrovlákna na šetrné rozleštenie vosku po zaschnutí. Vhodná pre interiér i exteriér auta. Možno opakovane používať.
  • X2000 MEGUIAR'S Water Magnet Drying Towel, 1 ks - vysoko savý uterák z mikrovlákna. Perfektný na efektívne osušenie vášho auta po umývaní.
 

Parametre a špecifikácia

Objem
0,47 l (473 ml) Hotovo!
Použitie
Karoséria, Gumy a tesnenie Hotovo!

Objem

Objem
0,47 l (473 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Karoséria, Gumy a tesnenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MEGUIAR'S New Car Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEGUIAR'S New Car Kit.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií