Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PERUZZO PURE INSTINCT pre 4 bicykle

Zobraziť katalóg
PERUZZO PURE INSTINCT pre 4 bicykle
4,6 63 hodnotení
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie – na 4 bicykle, nosnosť 60 kg, max. váha jedného bicykla 30 kg, max. šírka pneumatiky 1,57", max. rázvor kolies 120 cm, na priemer rámu kolesa 50 mm, zamykanie bicykla k nosiču a nosiča k autu, s odnímateľným ramenom, skladací, sklopný, 13-pinový konektor, váha nosiča 19 kg, certifikát TUV
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AUPR00469 Produktové číslo:  8015058070846
PERUZZO PURE INSTINCT pre 4 bicykle 258,90 € Zánovné

PERUZZO PURE INSTINCT pre 4 bicykle

PERUZZO PURE INSTINCT pre 4 bicykle je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Špičkový nosič bicyklov na ťažné zariadenie Peruzzo Pure Instinct vám umožní prepravovať naraz až štyri bicykle. Veľkou výhodou tohto nosiča je jeho konštrukcia, ktorú možno aj s bicyklami sklopiť. Vďaka tomu sa ľahko dostanete do batožinového priestoru. Vo výbave nájdete samostatné ramená pre každý bicykel, rýchloupínaciu páku s integrovaným zámkom k ťažnému zariadeniu či zámok na uzamknutie bicyklov. Nosič je opatrený odolnou komaxitovou povrchovou úpravou. Samozrejmosťou sú kompletne homologovanézadné svetlá s 13-pinovým konektorom. Iste oceníte aj montáž, ktorá nezaberie veľa času a nebudete na ňu potrebovať žiadne ďalšie náradie.

Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov Peruzzo Pure Instinct

  • Na prepravu 4 bicyklov s celkovou nosnosťou až 60 kg
  • Dvojité zabezpečenie s bezpečnostným popruhom
  • Kompletné brzdové a smerové svetlá + odrazky
  • Plne uzamykateľný systém
  • Sklopná konštrukcia
  • Na ľahšie skladovanie možno nosič zložiť

Jednoduchá inštalácia, jednoducho skladný

Hmotnosť nosiča bicyklov Peruzzo Pure Instinct predstavuje 19 kg. Je vhodný na rámy bicyklov s priemermi 22 až 66 mm. Celý mechanizmus možno v prípade potreby ľahko a rýchlo zložiť a uložiť, napríklad do kufra automobilu.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Upevnenie
na ťažné zariadenie Hotovo!
Počet bicyklov
4 Hotovo!
Hmotnosť nosiča
19 kg Hotovo!
Certifikáty
TUV Hotovo!
Uzamykateľnosť
Bicykla k nosiču, Nosiča k autu Hotovo!

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie
na ťažné zariadenie Hotovo!

Počet kolies

Počet bicyklov
4 Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť nosiča
19 kg Hotovo!
Certifikáty
TUV Hotovo!

Uzamykateľnosť

Uzamykateľnosť
Bicykla k nosiču, Nosiča k autu Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
sklopný, skladací, s odnímateľným ramenom Hotovo!
Konektory a redukcie
13-pinový konektor Hotovo!

Vhodné pre

Max. šírka pneumatiky
1,57" Hotovo!
Max. rázvor kolies
120 cm Hotovo!
Priemer rámu kolesa
50 mm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
60 kg Hotovo!
Maximálna hmotnosť jedného bicykla
30 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné na tomto nosiči přepravovat i kola s šířkou pneumatik 2.25"? Lze na nosiči přepravovat i dětská kola 16"?

Dobrý den, zajímalo by mě pár věcí. 1. Je nutné nosič ještě popruhem fixovat k autu? 2. Půjdou na nosiči převážet i koloběžka např. Olpran A5? Děkuji za informaci Jakub

Dobrý den, tento stojan na kola má 13ti pinovou elektropřípojku. Prodáváte jej i s redukcí na 7mi pinovou elektropřípojku? Dá se případně dokoupit? Prosím o odkaz. Děkuji

Dobrý den, jsou součástí balení upínací ramena? Co je součásti balení? Je ještě potřeba něco dokoupit?

Dobrý den. Mám Škoda Karoq, musím kupovat redukci na piny ? Děkuji

Dobrý den dnes jsem zakoupil a vyzkousel tento nosič. A zjistil jsem, ze na nosiči je vůle. A to ve spoji mezi části, co drzi nosic na kouli, a částí, co je sklopná. Ta vůle je v tom spoji (zaklapnutí těch 2 částí). Takže se kola za autem trochu vyklají. Na konci nosiče to dělá tak půl centimetru. A chtěl bych se zeptat, zda je to "normální". Jestli má někdo podobnou zkušenost. Nebo jestli bych to měl reklamovat. Předem díky za odpověď.

Dobrý den, Přemýšlím, že bych tento nosič koupil na VW Sharan. Je možné u tohoto typu auta otevřít zadní dveře pokud skopím kola? Děkuji

Dobrý deň, dajú sa uchytiť aj detske bicykle? (veľkosť rámu neviem) no pre dáke 9 ročne deti...

Dobry den, chystam sa kupit cyklonosic Peruzoo pure instinct4 a chcem sa uistit ci po jeho namontovani a nalozeni bicyklov otvorim 5dvere auta, jedna sa o Seat Alhambru. Dakujem za odpoved

Dobrý den, je možné si u vás zakoupit jen zachytávací ramena? V návodu jsou pojmenovány jako BRACCETTO. Nosič mám už osm let a projevila se únava materiálu. Děkuji za odpověď.

123...
Príslušenstvo pre PERUZZO PURE INSTINCT pre 4 bicykle
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií