AP+ nový vizuál Aplikace

Pikatec Odstraňovač vodného kameňa – BOAT 200 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Odstraňovač vodného kameňa – BOAT 200 ml
Nanokozmetika – vhodná na všetky sklenené, nerezové, gelcoat, plastové, lakované a hliníkové materiály predovšetkým v exteriéri, ale aj v interiéri lode, odstraňuje vodný kameň a ťažko odstrániteľné vápenné a minerálne usadeniny, objem 200ml, výdatnosť balenia je zhruba 20m2
Kód:  AUPR264011 Produktové číslo:  180404010009 Stránky výrobcu
Pikatec Odstraňovač vodného kameňa – BOAT 200 ml Predaj skončil

Pikatec Odstraňovač vodného kameňa – BOAT 200 ml

Nano Calcium Remover BOAT je veľmi účinný prípravok, ktorý sa hodí na všetky sklenené, nerezové, gelcoat, plastové, lakované a hliníkové materiály predovšetkým v exteriéri, ale aj v interiéri lode, kde sa tvorí vodný kameň a ťažko odstrániteľné vápenné a minerálne usadeniny. Dokáže odstrániť aj zoxidované povrchy kovov. Odporúčame ho použiť pred aplikáciou ochranných politúr na dokonalé vyčistenie. Ide o naozaj silný prostriedok určený predovšetkým pre lode na slanej vode. Biologicky odbúrateľný koncentrát. Výdatnosť balenia je zhruba 20 m2.

Prípravok Nano Calcium Remover BOAT je veľmi účinný prostriedok na ťažko odstrániteľné usadeniny, ktoré nemožno bežne dostupnými prostriedkami vyčistiť. Je ideálny na prípravu rôznych povrchov pred aplikáciou samotných nano ochrán. Jeho špeciálne zloženie pôsobí aj v póroch čisteného povrchu a dokáže oddeliť aj hlboko zažranú špinu, ktorú potom možno ľahko zotrieť. Medzi najčastejšie aplikácie patrí vodný kameň na sklách, lakovaných častiach, gelcoate, dokáže však vyčistiť hrdzu aj zoxidované povrchy kovov a nereze. Po použití prípravku je potrebné pred samotnou aplikáciou ochranných prostriedkov PIKATEC povrch odmastiť PIKATEC odmasťovačom.

Nano Calcium remover BOAT je špecificky vyvinutý ako neabrazívny extra silný a rýchly čistič silne znečistených povrchov, kde nečistoty vytvárajú tvrdé silikáty, ktoré nemožno odstrániť bežnými prípravkami. Uplatnenie nachádza v čistení lodí, opláštení, vnútorných priestorov a ostatných veľmi zle čistiteľných povrchov. V jedinom úkone veľmi rýchlo odstraňuje, čistí, obnovuje a renovuje podklad. Prípravok má veľmi rýchlu reakciu, ktorá bezprostredne preniká do štruktúry usadeniny a odstraňuje ju, čistí do hĺbky. Je ideálny aj na použitie na zvislých stenách, výrazne znižuje spotrebu a zvyšuje efektivitu čistenia. Po aplikácii prípravku je nutné povrch umyť čistou vodou a odmastiť prípravkom PIKATEC. Očistený podklad odporúčame ihneď ochrániť príslušnú politúrou PIKATEC, podľa druhu povrchu. Tým sa vytvorí ultratenká hydrofóbna vrstva s ochranou proti následnému znečisteniu, olejom, mastnote, znižuje následné usadzovanie povlakov a nečistôt.

Prípravok odstraňuje:

  • Minerálne a soľné usadeniny
  • „Vodné povlaky"
  • Eliminuje a rozpúšťa biologické nečistoty (riasy, sinice, mach, hmyz, kôrovce)
  • Vodný kameň
  • Vápenaté nečistoty
  • Hrdzu
  • Koróziu a ľahkú oxidáciu
  • Žlté škvrny zo sklolaminátu exteriéru lodí

Tento produkt by ste mali potrebovať iba u prvej aplikácie a alebo v prípade dlho neudržovaného chráneného povrchu. Inak Vám u chránených povrchov postačí teplá voda a prípadne Šampón pre lode PIKATEC. Nepoškodzuje gumové tesnenie.

Prípravok je určený na ručné, nízkotlakové umývanie a strojné umývanie. Najlepšie výsledky dosiahnete postrekom, po nanesení nechať pôsobiť niekoľko minút a vysokotlakovo, stredotlakovo alebo strojovo spláchnuť. Nano Calcium Remover BOAT nahrádza mechanické čistenie ako je ihličkovanie, pieskovanie, tryskanie suchým ľadom, brúsenie, umývanie abrazívnymi čističmi, ktoré poškodzujú povrch. Umývanie a odstraňovanie z opláštenia, skeletov a podláh.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,2 l (200 ml) Hotovo!
Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Objem

Objem
0,2 l (200 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Odstraňovač vodního kamene -BOAT 200ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií