BOOST JBL BOOST JBL

Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papier

Zobraziť katalóg
Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papier
Vizitky – vizitkový kartón rozmer 85 × 54 mm, 10 hárkov A4, 100 ks vizitiek v balení, gramáž papiera 200 g/m2, hladké hrany Quick&Clean, jednostranná tlač, farba biela, typ tlačiarne: č/b laser, farebný laser, inkjet, vizitkový papier je ideálny na malosériovú tlač vizitiek, pozvánok, menoviek a pod.
12,17 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SK410 Produktové číslo:  C32011-10 Stránky výrobcu
Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papier 12,17 € Momentálne nedostupné

Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papier

Vizitkový papier Avery Zweckform C32011-10 je ideálny na malosériovú tlač vizitiek, pozvánok, menoviek a pod. Vytlačte si sami vlastné vizitky jednoducho a rýchlo z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie. Aktuálne vizitky tak budete mať okamžite k dispozícii, v množstve, ktoré potrebujete a navyše v profesionálnej tlačovej kvalite. Absolútne hladké a ostré hrany vďaka patentovanej technológii Quick&Clean™ – predsekaný kartón zaistí jednoduché, rýchle a presné vybratie jednotlivých vizitiek z archu. Pri tlači sa môžete spoľahnúť na plynulý prejazd hárkov tlačiarňou bez uviaznutia a ostrý tlačový výstup, ktorý sa vďaka vynikajúcemu ukotveniu tonerového prášku alebo atramentu nerozmazáva. Potlačiteľný vizitkový kartón Avery C32011-10 je vhodný na všetky bežné laserové aj atramentové tlačiarne a hodí sa aj na písanie resp. ručný popis.

Vizitkový papier Avery Zweckform C32011-10 a jeho kľúčové vlastnosti

  • Vizitky Avery Zweckform vám poslúžia na vytlačenie čiarových kódov alebo adries
  • Majú praktický obdĺžnikový tvar
  • Na ich výrobu poslúžil kvalitný papier
  • Sú vhodné predovšetkým na laserové a atramentové tlačiarne
  • Ponúkajú gramáž 200 g/m²
  • V balení zakúpite 10 hárkov
  • Na jeden hárok sa zmestí 10 etikiet Avery Zweckform
  • Rozmery štítku: 54 × 85 mm (v × š)
  • Vizitkový papier Avery Zweckform ponúka klasickú bielu farbu

Doplnková služba

Ako doplnkovú službu Vám ponúkame bezplatný softvér na tlač etikiet Avery Design & Print. Prostredníctvom prázdnych šablón si podľa svojho priania navrhnite, alebo s pomocou už pripravených šablón upravte, a vytlačte všetky svoje obľúbené produkty Avery Zweckform. Softvér v českom jazyku, bez nutnosti inštalácie a s jednoduchým a prehľadným užívateľským rozhraním, môžete používať na PC aj Macu. Odkaz do programu je Vám k dispozícii na českých webových stránkach výrobcu. Produktový kód Avery v programe Avery Design & Print je C32011.

Jednoduchá tvorba vo Worde

Chcete si vytvoriť vlastné vizitky, pozvánky či menovky jednoducho vo Worde? Tiež žiadny problém. Na všetky naše produkty pre Vás máme na stiahnutie šablóny, do ktorých môžete vkladať texty, znaky, logá, jednoduché obrázky a objekty. Presne zodpovedajúcu prázdnu šablónu na Microsoft® Word si zadarmo stiahnete na slovenských webových stránkach výrobcu (kód C32011). Na graficky náročnejšie projekty, import databáz z Excelu, hromadnú korešpondenciu, vytváranie sériových čísel, generovanie čiarových kódov alebo QR kódov, si prosím vyberte náš bezplatný softvér Avery Design & Print.

Šetrnosť k životnému prostrediu

Spoločnosť Avery Zweckform od roku 2014 používa iba ekologickú elektrinu a plyn a od roku 2020 je certifikovaná ako klimaticky neutrálna. Výskum, vývoj, výroba, logistika a administratíva sa nachádzajú v sídle spoločnosti v Oberlainderne / Nemecko. Týmto spôsobom môže zaručiť najvyššie štandardy kvality, umožniť kratšie dodacie trasy a nastaviť vysoké ekologické štandardy. Materiál vizitiek je zo 100 % vyrobený z papiera s certifikátom FSC®, teda v súlade so zásadami udržateľného lesného hospodárstva a je bielený bez použitia chlóru. Kúpou tohto výrobku pomáhate chrániť svetové lesy!

Parametre a špecifikácia

Gramáž
200 g/m² Hotovo!
Počet archov
10 ks Hotovo!

Vlastnosti

Gramáž
200 g/m² Hotovo!

Množstvo

Počet archov
10 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papír. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avery Zweckform C32011-10 Visitenkartenpapier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avery Zweckform C32011-10 Visitenkartenpapier. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avery Zweckform C32011-10.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií