Avery Zweckform L6015-25 Samolepiace etikety na CD

Zobraziť katalóg
Avery Zweckform L6015-25 Samolepiace etikety na CD
Etikety – samolepiaci, formát A4, okrúhly tvar, permanentné lepidlo, matný povrch, priemer 117 mm, materiál papier, 25 hárkov, 2 etikety na hárku, biela farba, balenie obsahuje centrovací krúžok
15,53 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SK411h Produktové číslo:  L6015-25 Stránky výrobcu
Avery Zweckform L6015-25 Samolepiace etikety na CD 15,53 € Momentálne nedostupné

Avery Zweckform L6015-25 Samolepiace etikety na CD

Samolepiace etikety na CD Avery Zweckform L6015-25 na profesionálne značenie Vašich CD alebo DVD nosičov. Chcete Vašim kamarátom alebo príbuzným vytvoriť vlastné originálne CD alebo hľadáte riešenie, ako čo najlepšie označiť firemné CD logom firmy tak, aby vyzeralo profesionálne? Naše etikety na CD sú v týchto prípadoch perfektným riešením. Etikety sú vyrobené zo 100 % nepriehľadného materiálu, ktorý spoľahlivo prekryje staré popisky. Jednoduché a presné nalepenie etikety vďaka dvom praktickým úchytom. Pri tlači sa môžete spoľahnúť na plynulý prejazd hárkov tlačiarňou bez uviaznutia a ostrý tlačový výstup, ktorý sa vďaka vynikajúcemu priľnutiu tonerového prášku či atramentu nerozmazáva. Samozrejmosťou je štvorstranný bezpečnostný okraj QCT (Quattro Clean Technology), ktorý zabraňuje vytekaniu a usadzovaniu lepidla v tlačiarni. Biele potlačiteľné etikety na CD a DVD Avery L6015-25 sú vhodné na všetky bežné laserové aj atramentové tlačiarne a hodia sa aj na písanie resp. ručný popis. Balenie obsahuje centrovací krúžok!

Doplnková služba

Ako doplnkovú službu Vám ponúkame bezplatný softvér na tlač etikiet Avery Design & Print. Prostredníctvom prázdnych šablón si podľa svojho priania navrhnite, alebo s pomocou už pripravených šablón upravte, a vytlačte všetky svoje obľúbené produkty Avery Zweckform. Softvér v českom jazyku, bez nutnosti inštalácie a s jednoduchým a prehľadným užívateľským rozhraním, môžete používať na PC aj Macu. Odkaz do programu je Vám k dispozícii na českých webových stránkach výrobcu. Produktový kód Avery v programe Avery Design & Print je L6015.

Jednoduchá tvorba vo Worde

Chcete si vytvoriť vlastné etikety na CD alebo DVD jednoducho vo Worde? Tiež žiadny problém. Na všetky naše produkty pre Vás máme na stiahnutie šablóny, do ktorých môžete vkladať texty, znaky, logá, jednoduché obrázky a objekty. Presne zodpovedajúcu prázdnu šablónu pre Microsoft® Word si zadarmo stiahnete na slovenských webových stránkach výrobcu (kód L6015). Na graficky náročnejšie projekty, import databáz z Excelu, hromadnú korešpondenciu, vytváranie sériových čísel, generovanie čiarových kódov alebo QR kódov, si prosím vyberte náš bezplatný softvér Avery Design & Print.

Šetrnosť k životnému prostrediu

Spoločnosť Avery Zweckform od roku 2014 používa iba ekologickú elektrinu a plyn a od roku 2020 je certifikovaná ako klimaticky neutrálna. Výskum, vývoj, výroba, logistika a administratíva sa nachádzajú v sídle spoločnosti v Oberlainderne / Nemecko. Týmto spôsobom môže zaručiť najvyššie štandardy kvality, umožniť kratšie dodacie trasy a nastaviť vysoké ekologické štandardy. Materiál etikiet je zo 100% vyrobený z papiera s certifikátom FSC®, teda v súlade so zásadami udržateľného lesného hospodárstva a je bielený bez použitia chlóru. Kúpou tohto výrobku pomáhate chrániť svetové lesy.

Poznámka:
» Všetky etikety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avery Zweckform L6015-25 Samolepící etikety na CD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avery Zweckform L6015-25 Selbstklebende Etiketten für CD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avery Zweckform L6015-25 Selbstklebende Etiketten für CD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avery Zweckform L6015-25 CD címke.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií