AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BABYLISS 6714DE

Zobraziť katalóg
BABYLISS 6714DE
5 1 hodnotení
Fén na vlasy – s ionizátorom, s kefkou, príkon 2300 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, dĺžka prívodného kábla 2,8 m, čierna farba
72,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABFV856 Produktové číslo:  6714DE
BABYLISS 6714DE 72,90 € Momentálne nedostupné

BABYLISS 6714DE

Styling ako v najlepšom salóne? Presne to, po čom túžite, je na dosah s fénom na vlasy BABYLISS. Nechajte sa očariť ho jemnosťou a šetrnosťou pri starostlivosti o vaše vlasy. Kvalitné vyhotovenie fénu na vlasy zahŕňa aj nadstavbové funkcie, ako je ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy je vybavený motorom s dlhou životnosťou a príkonom 2300 W. Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasť balenia tvorí tvarovacia kefa. Špeciálne otvory na prúdenie vzduchu v tvarovacej kefe vám pomôžu rýchlejšie dosiahnuť požadovaný účes.

Fén na vlasy BABYLISS 6714DE Príslušenstvo

Zásadné prednosti fénu na vlasy BABYLISS 6714DE

  • Fén na vlasy BABYLISS sa postará o dokonalú starostlivosť vašich vlasov
  • Vlasy budú žiariť hladkosťou a jemnosťou vďaka ionizácii
  • Spoľahlivý motor s príkonom 2300 W
  • Disponuje 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Na záverečnú fixáciu účesu je k dispozícii prúd studeného vzduchu
  • K pribaleným nadstavcom patrí tvarovacia kefa
  • Dĺžka prívodného kábla má 2,8 m
  • Jeho vzhľad podčiarkuje čierna farba

Ióny na hladkosť a jemnosť vlasov

Fén na vlasy BABYLISS vás očarí nielen štýlovým vzhľadom, ale aj funkciami na šetrnú starostlivosť o vaše vlasy. Prvým krokom k dokonalému účesu je práve fénovanie vlasov na vytvorenie hladkého základu, ktorý je dôležitý pred ďalšími úpravami vlasov. Sušič vlasov BABYLISS vďaka ionizácii umožňuje dosiahnuť dokonalé vlasy s hladkým a zdravým vzhľadom. Fén na vlasy s ionizátorom funguje na princípe negatívne nabitých iónov, ktoré udržujú vlasy v hydratovanom stave a chránia ich pred nežiaducim vysúšaním a krepovatením. Vďaka nim tak budú vlasy svieže, lesklé a plné jemnosti a prirodzenej krásy. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu umožní dokonale zafixovať váš účes.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS 6714DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS 6714DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS 6714DE Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS 6714DE Fön. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS 6714DE.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií