AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

BABYLISS C450E

Zobraziť katalóg
BABYLISS C450E
Kulma na vlasy kliešťová , priemer 19 mm, materiál keramika, max. teplota 210 °C, automatické vypnutie, studený hrot a klipsy, počet teplôt 6, dĺžka prívodného kábla 2.5 m, farba čierna
Kód:  BABKV637 Produktové číslo:  C450E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS C450E

Konečne úžasné vlny takmer bez námahy. Kliešťová kulma na vlasy BABYLISS je ideálnym pomocníkom žien, ktoré občas rady vymenia svoje rovné vlasy za nádhernú hrivu plnú lokní, kedykoľvek si to budú priať. Táto užitočná pomocníčka je charakteristická pripínacou klipsou, vďaka ktorej je celý proces naozaj hračka. Hotové vlny sú po celej dĺžke vlasov rovnaké. Rozmer hlavice 19 mm značí, že patrí medzi tzv. široké kulmy, ktoré sa hodia pre dlhé vlasy. Povrch kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, ktorá pristupuje k ošetreniu vlasových vlákien veľmi šetrne a súčasne ich pri kulmovaní uhladzuje. Ak má byť styling plne vyhovujúci, zregulujte si teplotu kulmy podľa typu vlasov. Kulma na vlasy BABYLISS vám poskytne 6 teplotných stupňov, ktoré dosiahnu až 210 °C. Na jemné vlasy je vhodnejšia nižšia teplota, pri tvrdých a hustých vlasoch sa nebojte na teplote pridať.

Zásadné funkcie kulmy na vlasy BABYLISS C450E

  • Kliešťová kulma na vlasy BABYLISS na vytvorenie luxusných vĺn
  • Materiál: Keramika
  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Regulácia teploty až do 210 °C
  • Celkových možností na navolenie teploty: 6
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti
  • Jednoduchá obsluha kulmy
  • Prívodný kábel má dĺžku 2,5 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 19 mm

Nenahraditeľné funkcie kulmy na vlasy BABYLISS C450E

Obrovskou prednosťou kulmy na vlasy je aj studený hrot, vďaka nemu je povrch na špici hlavice studený a manipulácia s kulmou je tak ľahšia a bezpečná. Vďaka inteligentnej funkcii automatického vypnutia môžete vypustiť obavy, že opustíte byt a necháte kulmu zapnutú. Po nejakom čase nečinnosti sa totiž vypne automaticky. Obmedzovať vás nebude ani elektrický kábel so svojou mierou 2,5 m, takže umožňuje dostatočnú voľnosť pohybu. Nespomenutý nezostane ani páčivý dizajn, vďaka ktorému nie je nutné schovávať prístroj pred návštevou do šuplíka.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ
Kliešťová Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Typ

Typ
Kliešťová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,5 m Hotovo!
Priemer
19 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot, Klipsy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS C450E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS C450E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS C450E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS C450E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS C450E.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií