Emise pro AP+ v app - všechny segmenty alzaplus segmenty sda v2

BABYLISS G947E

Zobraziť katalóg
BABYLISS G947E
IPL epilátor – Bluetooth pripojenie, lampa Quartz Technology Lifetime 300000 zábleskov, tvárový nadstavec, doba ošetrenia nohy 10min, bikiny 2min, podpazušie 1min, sieťové pripojenie
Kód:  BABLI947 Produktové číslo:  G947E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G947E

IPL epilátor Babyliss G947E vás účinne a bezbolestne zbaví chĺpkov zo všetkých častí tela, vrátane tváre. Nemusíte sa obávať, že nie ste správny fototyp, pretože tento prístroj je veľmi účinný a funguje na piatich fototypoch IV, pre ktoré možno nastaviť 5 stupňov intenzity žiarenia. Malé kontaktné senzory strážia správne priloženie prístroja k pokožke. Dlhú životnosť epilátora zabezpečuje kvalitná lampa Quartz Technology Lifetime, ktorá má výdrž až 300 000 zábleskov. Aplikačné okienko zaberá pokožku s rozmermi 3 cm2. Tento epilátor môžete vďaka špeciálnemu nadstavcu používať aj na časti tváre, najmä líca, bradu a hornú peru. IPL epilátor Babyliss je kompaktný, veľmi ľahký a vďaka ergonomickej rukoväti sa dobre drží. Prístroj funguje na základe sieťového pripojenia, takže ho nie je potrebné počas epilácie dobíjať.

Kľúčové vlastnosti IPL epilátora Babyliss G947E

  • Permanentné odstránenie chĺpkov
  • Klinicky overená účinnosť
  • Účinný pre 5 fototypov
  • Zdravotná nezávadnosť epilátora
  • IPL epilátor Babyliss G947E je vhodný pre všetky časti tela vrátane tváre
  • Lampa Quartz Technology Lifetime má životnosť až 300 000 zábleskov
  • Zužujúci tvárový nadstavec pre precízne ošetrenie horšie dostupných oblastí
  • Doba ošetrenia pre nohy je 10 minút, pre oblasť bikín 1 minútu a pre podpazušie 2 minúty
  • Sieťové pripojenie, nemusíte teda riešiť vybitú batériu

Dajte zbohom vašim chĺpkom s IPL epilátorom Babyliss G947E

Iba 20 minút, to je doba, ktorú potrebujete pre odstránenie chĺpkov s týmto jedinečným epilátorom. Pre ošetrenie nôh budete potrebovať 10 minút, podpazušie 2 minúty a pre oblasť bikín iba 1 minútu vášho času. IPL epilátor Babyliss G947E je vhodný pre ženy aj mužov a vďaka rozoznaniu odtieňa pokožky aj maximálne šetrný. Fotoepilácia je založená na princípe pulzného svetla, ktoré sa sústreďuje na melanín obsiahnutý vo folikule chĺpka. Po jeho zasiahnutí svetlom dôjde k bezbolestnému odstráneniu chĺpka a k zabráneniu jeho ďalšieho rastu. Výsledkom je hladká pokožka bez chĺpkov. 

Obsah balenia:
1 IPL epilátor Babyliss G947E
1 zužujúci tvárový nadstavec
1 napájací kábel

Parametre a špecifikácia

Počet zábleskov
300 000 Hotovo!
Počet režimov
3 Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
300 000 Hotovo!
Počet režimov
3 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS G947E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss G947E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS G947E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS G947E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS G947E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií