Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé

Zobraziť katalóg
Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé
Puzdro na mobil vysoká odolnosť proti úderom, nárazom a vibráciám, šesťstranné technológia proti pádom, tenké vyhotovenie
Kód:  EABA500a8s1b Produktové číslo:  UT1689-B20N

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé Predaj skončil

Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé

Ballistic Urbania je tenké a ľahké puzdro, a napriek tomu dáva solídne mieru bezpečia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Konštrukcia je riešená spojením dvoch materiálov o rôznych ochranných vlastnostiach. Vonkajšie tuhý sa stará o odolnosť pre úderom, druhý vnútorný tlmí nárazy a vibrácie. Pritom sa obal vojde všade tam, kam by sa vošiel aj samotný chytrý telefón. 

kľúčové vlastnosti

  • certifikácia pre bezpečný pád z výšky 1,8 m na rovnú plochu
  • šesťstranné ochranná technológia proti pádom HexTec
  • dvojvrstvová konštrukcia poskytuje vysokú odolnosť pri minimálnych rozmeroch
  • vysoká odolnosť proti pádom a vysoká absorpcia otrasov v kompaktnom šasi
  • chráni proti poškriabaniu vrátane displeja (pri položení displejom bane na rovnú plochu)
  • zosilnené gumové krytie rohov technológií Ballistic Corners
  • ochrana tlačidiel, konektorov a kamery s bleskom pri zachovaní prístupu
  • elegantný hladký dizajn výborne sedí v ruke

Bezpečný pád z výšky 1,8 m na rovnú plochu

Predstavte si chytrý telefón padajúce na zem. Ako spadne? S najväčšou pravdepodobnosťou na roh. Či už napriamo alebo zošikma, rohy trpia pri pádoch zďaleka najviac. Technológia Ballistic Corners dáva ochrannému obalu Urbania perfektné krytie rohov a zďaleka nielen ich. 

Funkčná a elegantná

Rovnako ako ostatné obaly Ballistic, je tiež Urbania vybavený jedinečnou šesťstranné technológiou proti pádom HexTec. Perfektné krytie rohov zabezpečuje technológia Ballistic Corners. Urbanite dokazuje, že vysoko odolný obal nemusí vyzerať ako tehla, ale premyslená technológia dokáže vysokú ochranu zabezpečiť v tenkom a elegantnom prevedení. Prepínač pre stíšenie, konektory a kamera s bleskom sú chránené zapustením pri kompletnom zachovaní prístupu a funkcionality. 

Nekompromisná ochrana uloženého prístroje

Zosilnená vrstva odolného materiálu obaľuje chytrý telefón účinným nárazníkom proti priamemu pádu nielen na roh, ale vďaka jej premyslenému tvarovaniu, chráni telefón tiež pri šikmých pádoch, pri priamych pádoch na chrbát a dokonca aj pri pádoch na displej. Dômyselný tvar rohov totiž funguje ako absorpčná vrstva úderov pri pádoch aj na tie časti telefónu, kde je skutočný materiál len úzky alebo dokonca žiadny. 

Preto aj pri páde na rovnú plochu prednou stranou nielen, že displej nedostane priamy zásah, ale dokonca ani celý telefón nemusí odolávať tak silnému otrasu, ako by tomu bolo bez obalu alebo v bežnom kryte. Rohy vyčnievajúce všetkými smermi zafungujú ako tlmiaci nárazník, ktorý pád najskôr spomalí, než ho úplne zastaví, včas pred dotykom displeja a rovné plochy, na ktorú chytrý telefón padal. 

určenie:
Samsung Galaxy S7 edge

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak proto jste tam připsali barva dřeva?

Dobrý den, odpovídá obrázek skutečnosti? V popisu se píše že pouzdro je šedobílé.

Diskusia a poradňa k Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé
Príslušenstvo pre Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge bielo-šedé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge (barva dřeva). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge weiß-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ballistic Urbania Samsung Galaxy S7 edge weiß-grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ballistic Urbanite Samsung Galaxy S7 edge white-gray.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií