AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bamix tyčový mixér 100.285 PS

Zobraziť katalóg
Bamix tyčový mixér 100.285 PS
4,6 7 hodnotení
príkon 200 W, počet rýchlostí 2, maximálne otáčky 17000 ot./min, drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie, materiál nohy antikoro, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha
Kód:  BAMTM001 Produktové číslo:  100.285 PS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bamix tyčový mixér 100.285 PS

Varenie je zábava. To platí dvojnásobne, keď používate kvalitné suroviny, riad aj prístroje. Užívajte si prípravu skvelých jedál aj vy a vybavte svoju kuchyňu najlepším mixérom súčasnosti, Bamix SwissLine M200. Ako jeho názov napovedá, je vyrábaný rovnakou spoločnosťou, ktorá v roku 1954 skonštruovala prvý mixér na svete. Tento konkrétny model patrí do kolekcie jedného z našich najuznávanejších šéfkuchárov, Zdeňka Pohlreicha.

"Vyrobené vo Švajčiarsku. V kvalite, ktorá sa stala synonymom spoľahlivosti a výkonu. Všetky moje kuchyne používajú mixéry Bamix už niekoľko rokov. Keď sa rozhodnete niečo robiť poriadne, potrebujete k tomu to najlepšie vybavenie, a tým Bamix bezpochyby je. Mnoho mojich kolegov doma aj v cudzine používa zásadne mixéry tejto značky. V našom odbore sa na náhodu nehrá. "- Zdeněk Pohlreich

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobený vo Švajčiarsku s dôrazom na maximálnu kvalitu
  • Bezporuchový a spoľahlivý mixér, ktorý používajú aj profesionáli
  • Výkonný motor s desaťročnou zárukou
  • Je ekologický a šetrný - má nízky odber elektriny a je postavený tak, aby sa dal ľahko opraviť
  • Tichý a hladký chod aj vo vysokých otáčkach
  • Vďaka špeciálnej úprave nepreberá chuť spracovávaných potravín

Neprekonateľná kvalita a spoľahlivosť

Na celom zariadení nenájdete jedinú slabinu. Všetky súčiastky sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, ktorých antikorová úprava je samozrejmosťou. Po celú dobu výroby navyše prechádzajú prísnou kontrolou kvality, ktorá hraničí až s laboratórnym testovaním. Takým úkonom je napríklad precízne vyvažovanie rotora, aby mal ťažisko dokonale na osi otáčania. To minimalizuje vibrácie, znižuje hlučnosť a predlžuje životnosť prístroja. Celé zostavovanie mixéra navyše prebieha ručne, a to vrátane spájkovania spojov, čo výrazne zvyšuje ich odolnosť.

Samotný motor je malý technologický zázrak. Napriek svojej nízkej energetickej náročnosti, ktorá v maximách dosahuje iba 200 W, dokáže fungovať rýchlosťou až 17 tisíc otáčok/min. Aj pri takých výkonoch je úplne spoľahlivý a bezporuchový. Niet divu, že na neho Bamix dáva nadštandardnú 10-ročnú záruku.

Praktické príslušenstvo

Okrem mixéra nájdete v balení všetko potrebné príslušenstvo. Mixér odložíte do priestorovo veľmi úsporného a zároveň elegantného stojanu. Priložená je tiež 900 ml nádoba a food processor s objemom 200 ml. Ten použijete na zeleninu, ovocie, čokoládu, korenie, detskú stravu a pod. Nadstavce sú 4, a to multifunkčný nôž, nôž na mäso, šľahací disk a miešací disk.

Rozmery:
340x60 mm

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!
Príslušenstvo
Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha Hotovo!
Príkon
200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Maximálne otáčky
17 000 ot./min Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim, koupili jsme si v Alze minuly tyden tenhle mixer, ale červeny a nejdou mě ušlehat bilky. Co dělám špatně? Ještě se zeptam, jestli ta mala miska s nožem, co byla k mixeru umi ořiškový pomazánky? Jestli máte nějaký gryf na tohle, děkuju předem za radu.

Diskusia a poradňa k Bamix tyčový mixér 100.285 PS
Príslušenstvo pre Bamix tyčový mixér 100.285 PS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bamix tyčový mixér 100.285 PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stabmixer BAMIX 100 285 PS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stabmixer BAMIX 100 285 PS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bamix botmixer 100.285 PS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií