Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BANQUET penovačka AKCENT BLACK A00904

Zobraziť katalóg
BANQUET penovačka AKCENT BLACK A00904
4,4 3 hodnotení
Kuchynské náradie – penovačka 34.5cm, materiál nylon, rukoväť z nerezovej ocele
Kód:  VPBKP001f Produktové číslo:  A00904 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANQUET penovačka AKCENT BLACK A00904 Predaj skončil

BANQUET penovačka AKCENT BLACK A00904

Penovačka BANQUET je primárne určená na jednoduché zbieranie peny pri varení polievok či povlaku vytvoreného na mlieku alebo na omáčke. Možno ju však použiť aj pri vyberaní vyprážaných pokrmov z vriaceho oleja či hotových knedlí z horúcej vody. Penovačka sa veľmi ľahko čistí, možno ju bez obáv umývať aj v umývačke riadu. Disponuje pohodlnou rukoväťou z antikorovej ocele a praktickým otvorom na jednoduché zavesenie. Vďaka svojmu elegantnému vyhotoveniu v čiernej farbe skvele doplní akúkoľvek kuchynskú linku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pevnosť, odolnosť a dlhá životnosť
  • Pevná rukoväť z antikorovej ocele
  • Maximálna šetrnosť k riadu
  • Praktický otvor na zavesenie
  • Možnosť umývania v umývačke riadu

Príslušenstvo BANQUET

Príslušenstvo BANQUET predstavuje praktickú výbavu do každej kuchyne. Oceníte ho pri príprave najrôznejších pokrmov – omáčok, polievok, dezertov a ďalších dobrôt. Príslušenstvo je vyrobené z kombinácie vysoko odolnej antikorovej ocele a veľmi pevného, zdravotne nezávadného nylonu, ktorý hravo odoláva vysokým teplotám a zaručuje tak dlhú životnosť výrobkov. Zároveň je maximálne šetrný k vášmu riadu, takže sa nemusíte obávať nechceného poškrabania hrnca či panvice.

Doplňujúce informácie:

Materiál:
Antikorová oceľ
Nylon

Veľkosť:
34,5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET penovačka AKCENT BLACK A00904 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET pěnovačka AKCENT BLACK A00904. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET AKCENT BLACK A00904. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET AKCENT BLACK A00904. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET AKCENT BLACK A00904.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií