AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny

Zobraziť katalóg
Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny
3,0 2 hodnotení
Nabíjací stojan – s podporou rýchleho nabíjania, celkový výkon 15 W, vstup USB-C, prepäťová ochrana, integrovaný 1,5m kábel so zakončením USB-C
Kód:  BASE200 Produktové číslo:  CCJJ000001
Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny Predaj skončil

Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny

V dnešnej dobe disponuje každá moderná domácnosť hneď niekoľkými inteligentnými zariadeniami s bezdrôtovým nabíjaním. Pokiaľ máte aj vy vo svojej domácnosti zariadenie podporujúce tento typ nabíjania, mohol by sa vám páčiť nabíjací stojan Baseus, ktorý vás poteší svojím elegantným a predovšetkým funkčným dizajnom. Tento model ponúka celkový výkon nabíjania 15 W. Budete s ním schopní nabíjať iba jedno zariadenie. Na napájanie samotného stojana je využívaný kábel s konektorom typu USB-C. K veľkým výhodám tohto modelu patrí podpora rýchleho nabíjania. U nabíjacieho stojana máte zaručenú ochranu proti prepätiu. Absolútne zbytočná je aj obava z prehriatia zariadenia, keďže stojan sa sám vypne, ak hrozí zariadeniu prehrievanie. Nepotrebujete kupovať žiadny napájací kábel, keďže tento model ho má k dispozícii integrovaný. Medzi jeho ďalšie prednosti môžeme zaradiť podporu moderného spôsobu nabíjania spoločnosti Apple, ktorým je MagSafe. V balení nájdete kábel s dĺžkou 1,5 m. Hovoríme o alternatívnom príslušenstve, avšak pracuje rovnako ako to originálne. Dizajn nabíjacieho stojana dopĺňa čierna farba.

Najdôležitejšie funkcie nabíjacieho stojana Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny

  • Moderné a pohodlné nabíjanie inteligentných zariadení
  • Nabíjací stojan Baseus si vás získa svojím dizajnom a funkčnosťou
  • Môžete počítať s nabíjacím výkonom 15 W
  • Má miesto na 1 zariadenie
  • K nabíjaciemu stojanu náleží kábel s konektorom USB-C
  • Ide o alternatívne príslušenstvo
  • Vzhľad nabíjacieho stojana Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny umocňuje čierna farba

Prednosti nabíjacieho stojana Baseus

Nabíjací stojan patrí k zopár možnostiam, ako nabiť zariadenie čo najpohodlnejšie. Zariadenie, ktoré podporuje bezdrôtové nabíjanie, doň jednoducho položíte a stojan všetko obstará za vás. Veľkou výhodou tohto modelu je podpora rýchlonabíjania, tým máte svoje zariadenie takmer stále pripravené na používanie. Prepäťová ochrana sa postará o to, že sa vaše zariadenie počas nabíjania nijako nepoškodí. V tomto stojane nájdete integrovaný snímač na reguláciu teploty. Pokiaľ by sa stalo, že by došlo k prehriatiu stojana či samotného zariadenia, nabíjanie sa okamžite preruší, vďaka čomu nehrozí nebezpečenstvo poškodenia. V nabíjacom stojane je integrovaný kábel na napájanie. Môžete sa spoľahnúť na podporu technológie MagSafe.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
15 W Hotovo!
Počet výstupov
1 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
15 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, MagSafe, Regulácia teploty, S integrovaným káblom Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
iPhone Hotovo!

Adaptér

Adaptér v balení
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baseus Simple bezdrátový magnetický držák (kompatibilní s Apple iPhone 12 / 13 / 14) černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baseus Simple Wireless Magnetic Holder (kompatibel mit Apple iPhone 12 / 13 / 14) - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baseus Simple Wireless Magnetic Holder (kompatibel mit Apple iPhone 12 / 13 / 14) - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baseus Simple vezeték nélküli mágneses tartó (kompatibilis az Apple iPhone 12 / 13 / 14), fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií