PET AlzaBoxy Q1

MORELLATO Ninfa R0153141519

Zobraziť katalóg
MORELLATO Ninfa R0153141519
Dámske hodinky analógové, strojček Quartz, priemer ciferníka 36 mm, vodotesnosť 30 m (3 atm), sklíčko minerálne
Kód:  KHO12995 Produktové číslo:  8033288788560

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Ninfa R0153141519

Zháňate dokonalé hodinky, ktoré podčiarknu vašu romantickú dušu? Zvoľte dámske hodinky MORELLATO Ninfa. Tieto analógové hodinky poháňa quartz batériový strojček. Priemer ciferníka je zladený s veľkosťou dámskeho zápästia. Zaiste oceníte minerálne sklo, ktoré hneď tak niečím nepoškriabete. Hodinky vydržia dlhú dobu v perfektnom stave. Na zápästie ich pripevníte oceľovým remienkom s praktickou sponou na zacvaknutie. Hodinky sa dodávajú s originálnou krabičkou Morellato.

Kľúčové vlastnosti dámských hodiniek MORELLATO Ninfa

  • Romantické analógové hodinky MORELLATO Ninfa
  • Quartz batériový strojček
  • Minerálne sklo odolá škrabancom
  • Oceľový remienok v zlatej farbe
  • Oceľové puzdro v zlatej farbe
  • Zlaté ručičky, indexy, rímske číslice a nápis „Official precious time“
  • Praktická spona na zacvaknutie
  • Vodotesnosť 30 m (3 ATM)

Romantická elegancia hodiniek MORELLATO

Dámske hodinky MORELLATO Ninfa stavili na romantický vzhľad. V hladkom oceľovom puzdre v zlatej farbe sa vyníma ciferník vo farbe champagne, na ktorom sú umiestnené zlaté ručičky, indexy, rímske číslice a nápis „Official precious time“. Priemer ciferníka 36 mm len podčiarkuje ženské zápästie. Hodinky ozdobuje oceľový remienok v zlatej farbe, ktorý sa zapína praktickou sponkou na zacvaknutie. Doprajte tento nádherný kúsok vašej romantickej duši.

Vodotesnosť hodiniek MORELLATO

Dámske hodinky MORELLATO Ninfa vás potešia tiež svojou vodotesnosťou 30 m (3 ATM). Táto hodnota znamená, že odolávajú striekajúcej vode a dažďu. Nemusíte mať obavu nosiť hodinky ani v daždivom počasí. Nikdy vás nesklamú. 

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO Ninfa R0153141519 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Ninfa R0153141519. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORELLATO Ninfa R0153141519.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií