MS hokej MS hokej

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional

Zobraziť katalóg
BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional
Doručenie na
predajňu zadarmo
Masážny prístroj – na tvár, EMS, studená terapia a terapia svetlom, 7 programov, sieťové napájanie, biela farba, hmotnosť 8000 g, rozmery 30 × 50 × 50 cm (V׊×D)
1 103,93 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP048 Produktové číslo:  8594166122048
BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional 1 103,93 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional

Estetický prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional zaručí kompletné ošetrenie pleti. Umožní čistenie pleti, zapracovanie kozmetických prípravkov, hydratáciu, lifting, upokojenie pleti aj regeneráciu. Jeho súčasťou sú aplikačné hlavice, ktorých použitie je na pleti veľmi príjemné. Používanie prístroja na čistenie pleti ponúka celú sériu pozitívnych účinkov.Podporuje tvorbu kolagénu, remodeluje elastické vlákna, zvyšuje pružnosť pleti, zvýrazňuje kontúry tváre, vyhladzuje hlboké vrásky, vyživuje aj hydratuje pleť. Okrem toho tiež prekrvuje a okysličuje podkožné tkanivá, poskytuje lymfatickú masáž na redukciu opuchov na tvári, odstraňuje drobné čiastočky make-upu, poskytuje hĺbkový peeling pleti, uvoľňuje kožné póry apotláča pigmentové škvrny. Čistič pleti BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional je ideálny na profesionálne využitie.

Estetický prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional a jeho kľúčové vlastnosti

  • Prístroj určený na kompletné ošetrenie pleti
  • Kombinuje v sebe 7 hlavných funkcií
  • Umožní čistenie pleti, zapracovanie kozmetických prípravkov, hydratáciu, lifting, upokojenie pleti aj regeneráciu
  • Ponúka vodnú dermabráziu, nano hydratáciu, ultrazvuk, rádiofrekvenciu, ultrazvukové vlny, pôsobenie chladu a fotónovú terapiu
  • Jeho súčasťou sú aplikačné hlavice, ktorých použitie je na pleti príjemné
  • Podporuje tvorbu kolagénu, remodeluje elastické vlákna a zvyšuje pružnosť pleti
  • Zvýrazňuje kontúry tváre, vyhladzuje hlboké vrásky, vyživuje aj hydratuje pleť
  • Prekrvuje a okysličuje podkožné tkanivá
  • Poskytuje lymfatickú masáž na redukciu opuchov na tvári a hĺbkový peeling pleti.
  • Uvoľňuje kožné póry a potláča pigmentové škvrny
  • Kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional je ideálny na profesionálne využitie
  • Farebné vyhotovenie: modro-biele

Prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ponúka 7 hlavných funkcií

Prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ponúka vodnú dermabráziu, nano hydratáciu, ultrazvuk, rádiofrekvenciu, ultrazvukové vlny, pôsobenie chladu a fotónovú terapiu. Aplikačná hlavica s vodnou dermabráziou je špeciálne navrhnutá tak, aby pravidelne dávkovala tekutinu, ktorá okamžite hydratuje pleť a viaže na seba nečistoty, baktérie akožné rezíduá. Nasatá tekutina z pleti putuje do odpadovej nádobky. BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional tak pleť dokonale vyčistí, pomáha odstrániť čierne bodky a vyrážky a ostatné nečistoty. O hydratáciu pleti sa postará funkcia nano hydratácie. Vhodná je na všetky typy pleti, ktorým poskytuje vlhkosť.

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional zaistí perfektný peeling pleti

Aplikačná hlavica s ultrazvukovou špachtľou generuje ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú aj do najmenších záhybov pleti. Nečistoty, zvyšky make-upu i odumreté kožné bunky priľnú na hrote hlavice. Prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional tak zaistí perfektný peeling pleti apôsobí preventívne proti vzniku čiernych bodiek a upchávaniu kožných pórov. Podporuje aj krvný obeh na stimuláciu lymfatického systému tváre. Pomocou aplikačnej hlavice s rádiofrekvenciou vykonáte lifting pleti. Hlavica prenáša do pleti rádiofrekvenčné vlny v špecifickej frekvencii. Spôsobí tepelný gradient, ktorý ovplyvní procesy vo vrstve dermis.Zaručí tak remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu a prispieva k tvorbe vlastného kolagénu.

Kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax umožňuje tepelnú terapiu

Obdobne pôsobí aj aplikačná hlavica s ultrazvukom, ktorá remodeluje kolagénové vlákna a elastín a dokáže zapracovať kozmetické prípravky do pleti. Vyhladzuje tiež ovisnuté a deformované kontúry. Prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional umožňuje taktiež tepelnú terapiu pomocou aplikačnej hlavice s pôsobením chladu, ktorý upokojuje pleť.Využíva sa predovšetkým ako záverečná fáza pleťového ošetrenia, pri ktorom dochádza k stiahnutiu kožných pórov. Hlavica disponuje veľkou plochou, veľmi pohodlne sa drží a účinne ochladí všetky časti a záhyby tváre.

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional stimuluje tvorbu kolagénu

Prístroj na hĺbkové čistenie pleti ponúka možnosť aj fotónovej terapie s pokrytím celej tváre. Na to je určená špeciálna tvárová maska s rôznymi typmi svetiel. Červené svetlo stimuluje tvorbu kolagénu, modré svetlo ničí porfyríny v akné, zelené svetlo pomáha vyrovnať farebný pigment a redukovať jemné vrásky. Žlté svetlo prispieva k absorbovaniukozmetických prípravkov a k zlepšeniu bunkového metabolizmu, zatiaľ čo fialové svetlo kombinuje účinky červeného a modrého. Azúrové svetlo potom zvyšuje bunkovú energiu a má pozitívny vplyv na metabolizmus kožného tkaniva, biele svetlo preniká hlboko do pokožky a rozkladá farebné škvrny. Súčasne redukuje jemné vrásky. Prístroj BeautyRelax AntiAge Oxygen Professionalzaistí pleti skutočne kompletnú starostlivosť.

Obsah balenia:
1× hlavná jednotka
1× aplikačná hlavica s vodnou dermabráziou
6× vymeniteľný aplikátor na vodnú diamantovú dermabráziu 
1× aplikačná hlavica s nano hydratáciou
1× aplikačná hlavica s ultrazvukovou špachtľou
1× aplikačná hlavica s ultrazvukom
1× aplikačná hlavica s rádiofrekvenciou
1×aplikačná hlavica s tepelnou terapiou – pôsobenie chladu
1× tvárová maska s funkciou fotónovej terapie
1× ochranné textilné okuliare
1× sonogél
1× napájací kábel 220 V
1× predlžovací napájací kábel 220 V


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ

Typ
Masážny prístroj Hotovo!

Použitie

Použitie na
Tvár Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
8 000 g Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
50 cm Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií