AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Cavimax Ultimate
Masážny prístroj – na stehná, masážna pištoľ, aj na formovanie postavy, vibračná masáž, možnosť automatického vypnutia, možnosť nastavenia intenzity, sieťové napájanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BERMP690 Produktové číslo:  8594166118690
BeautyRelax Cavimax Ultimate 239,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate sa vyrovná profesionálnym kozmetickým prístrojom

Ide o moderné zariadenie, ktoré je skvelé na formovanie postavy pomocou účinných ultrazvukových vĺn. Unikátnosť prístroja BeautyRelax Cavimax Ultimate spočíva v možnosti dávkovania výkonu podľa vašich potrieb. Môžete sa tak plynulo zamerať na danú časť tela s rôznou hrúbkou podkožného tuku. Dávkovanie výkonu je veľmi dôležité na dosiahnutie požadovaných výsledkov chudnutia. Ultrazvukové vlny sa do tela prenášajú pomocou aplikátora, ktorý má dostatočne veľkú kontaktnú plochu na jednoduché používanie. Elektrický masážny prístroj môžete využiť na partie v oblasti brucha, zadku, paží, či vnútornej a vonkajšej strany stehien a lýtok. Pravidelné používanie potláča masážny stroj BeautyRelax Cavimax Ultimate príznaky celulitídy. Kozmetický prístroj vám ponúka dlhú životnosť!

Praktický kufrík na ľahké skladovanie a prenášanie

Masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate bol vyrobený špeciálne tak, aby potešil aj veľmi náročného zákazníka. Všetko je zabalené do praktického kufríka v antikorovom vyhotovení. Vďaka tomu vám poskytne dokonalú ochranu pri skladovaní. Môžete si ho tak vziať kamkoľvek budete potrebovať. Masážny stroj zapojíte veľmi rýchlo pomocou priloženého návodu na obsluhu. Elektrický masážny prístroj je určený ako na domáce, tak komerčné použitie.

Aké sú hlavné výhody používania BeautyRelax Cavimax Ultimate?

  1. Potlačenie prejavov celulitídy
  2. Redukcia tukového tkaniva na vybraných telesných partiách
  3. Úplne neinvazívny charakter ošetrenia s BeautyRelax Cavimax Ultimate
  4. Bezpečné, bezbolestné používanie
  5. Bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov
  6. Vhodné na domáce aj komerčné využitie

Aplikátor BeautyRelax Cavimax Ultimate z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele

Aplikátor prístroja BeautyRelax Cavimax Ultimate je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka tomu bude mať výrobok dlhú životnosť. Pomocou možnosti dávkovania výkonu ultrazvukových vĺn si môžete sami prispôsobiť intenzitu.

Bezbolestná a ohľaduplná ultrazvuková kavitácia

Prístroj Eelektrický masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate funguje na princípe formovania postavy pomocou ultrazvukovej kavitácie. Aplikačná hlavica má dostatočne veľkú plochu na jednoduché používanie. Hlavica generuje ultrazvukové vlny, ktoré aktívne stimulujú tukové tkanivo. Dochádza k narušeniu integrity tukovej bunky a uvoľňuje sa tuk. Uvoľnený tuk sa štiepi na glycerol a voľné mastné kyseliny. Glycerol slúži ako zdroj energie, zatiaľ čo mastné kyseliny sú prenesené do pečene, kde sú spracované ako bežné mastné kyseliny z potravy a vylúčené z tela von prirodzenou cestou. Odstránený tuk sa späť do tkaniva nevracia. Ultrazvuková kavitácia je bezbolestná, neinvazívna, ohľaduplná, účinná a hlavne trvalá metóda na odstránenie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky.

Masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate s možnosťou nastavenia piatich úrovní výkonu

Masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate vám umožní nastaviť si celkom päť úrovní výkonu. Na rôznych častiach tela máte totiž rôzne hrubé tukové tkanivo. Presne preto je potrebné prispôsobiť výkon danej oblasti. Pri vývoji estetického prístroja BeautyRelax Cavimax Ultimate bol kladený veľký dôraz na univerzálnosť používania. Úroveň intenzity výkonu si nastavíte na prehľadnom ovládacom paneli. Dávkovanie frekvencie od 40 Hz do 60 Hz. Zodpovedá uvoľneniu energie v rozsahu od 35 do 60 joulov na plochu 1 cm2.

Centimeter po centimetri s BeautyRelax Cavimax Ultimate

Stolný kozmetický prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate si jednoducho obľúbite! Aby ste dosiahli tie najlepšie výsledky, je potrebné dodržať správnu dĺžku a frekvenciu použitia. Pri používaní môžete cítiť jemné mravčenie, avšak samotné ultrazvukové vlny by nemali spôsobiť nepríjemné až bolestivé pocity. Použite BeautyRelax Cavimax Ultimate je neinvazívne a hlavne bezbolestné. Vyšší výkon ultrazvukových vĺn uvoľní v tukovom tkanive do krvného obehu viac energie, ktorú musí vaša pečeň následne spracovať. Buďte však trpezliví, výsledky sa dostavia, nesmiete však svoje telo súriť. S odstupom času môžete sledovať postupné úbytky tukového tkaniva. Milimeter po milimetri. Centimeter po centimetri. Krok za krokom.

Kde môžem elektrický masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate použiť?

  1. Spodná časť paže – malé krúživé pohyby
  2. Horná časť paže – krátke tiahle pohyby
  3. Bruško – veľké krúživé pohyby
  4. Bruško – veľké krúživé pohyby do špirály
  5. Pás – dlhé tiahle pohyby
  6. Spodná časť zadočku – veľké krúživé pohyby do špirály
  7. Spodná časť zadočku – veľké krúživé pohyby
  8. Horná časť zadočku – krátke krúživé pohyby do špirály
  9. Lýtka – krátke tiahle pohyby
  10. Lýtka – krátke krúživé pohyby do špirály
  11. Stehná – krátke tiahle pohyby
  12. Podbradok – krátke tiahle pohyby

Podporte svoje chudnutie nielen používaním BeautyRelax Cavimax Ultimate

Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate je založený na troch základných pilieroch, ktoré vám pomôžu k vašej vysnívanej postave. Používanie prístroja BeautyRelax Cavimax Ultimate je založené na aktívnej stimulácii tukového tkaniva pomocou aplikačnej hlavice. Tento vonkajší impulz prúdom ultrazvukových vĺn uvoľní energiu uloženú v tukových bunkách. Uvoľnenú energiu náš organizmus prirodzene metabolizuje. Rýchlosť metabolických procesov je u každého z nás iná. Vyradením ťažkých mastných, tučných, alebo sladkých jedál vrátane sladených nápojov významne podporíte váš metabolizmus a odľahčíte vášmu telu.


Masážny stroj BeautyRelax Cavimax Ultimate je vhodný aj pre mužov

Masážny stroj BeautyRelax Cavimax Ultimate je vhodný nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Muži viac trpia tukmi, ktoré prerastajú svalovou hmotou a tukmi, ktoré sa ukladajú v oblasti brucha. Pred použitím na týchto miestach odporúčame oholiť chĺpky. Aplikačná hlavica sa potom bude po partii lepšie pohybovať a ultrazvukové vlny sa budú môcť lepšie nadviazať. 



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Masážna pištoľ Hotovo!
Použitie na
Stehná Hotovo!
Určenie
Formovanie postavy, Masáž Hotovo!
Druh masáže
Vibračná masáž Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Nastavenie intenzity Hotovo!

Typ

Typ
Masážna pištoľ Hotovo!

Použitie

Použitie na
Stehná Hotovo!

Určenie

Určenie
Formovanie postavy, Masáž Hotovo!

Typ masáže

Druh masáže
Vibračná masáž Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Automatické vypnutie, Nastavenie intenzity Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeautyRelax Cavimax Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Cavimax Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Cavimax Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Cavimax Ultimate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Cavimax Ultimate.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií