AP+ nový vizuál MPLA318265

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Zobraziť katalóg
BeautyRelax EMS Hot&Cold
2,5 2 hodnotení
Kozmetický prístroj – určený na povädnutú a nezdravo vyzerajúcu pleť, zvýšenie pružnosti kontúr tváre, intenzívna stimulácia kolagénnych a elastických vlákien, výrazné nerovnosti pleti spôsobené vekom, najväčšia aplikačná hlavica v porovnaní s prístrojmi podobného typu
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BERKP829 Produktové číslo:  8594166118829
BeautyRelax EMS Hot&Cold 108,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold disponuje bezkonkurenčne najväčšou aplikačnou hlavicou v porovnaní s ostatnými prístrojmi rovnakej kategórie. BeautyRelax EMS Hot&Cold je určený na nezdravú a povädnutú pleť a na výrazné nerovnosti, ktoré sú spôsobené hlavne pribúdajúcim vekom. Postará sa o zlepšenie pružnosti dôležitých kontúr tváre a intenzívne stimuluje kolagénové a elastické vlákna, ktoré vašu pokožku vrátia o roky späť. Prístroj EMS Hot&Cold ponúka celkom štyri technológie – elektrické mikropulzy EMS, tepelnú terapiu, vibrácie a fotónovú terapiu – to všetko v jednom prístroji! 

Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax EMS Hot&Cold

  • Kozmetický prístroj BeautyRelax má najväčšiu aplikačnú hlavicu v porovnaní s prístrojmi rovnakej kategórie
  • Určený na nezdravo vyzerajúcu a povädnutú pleť
  • Redukuje výrazné nerovnosti spôsobené pribúdajúcim vekom
  • BeautyRelax EMS Hot&Cold zlepší pružnosť kontúr tváre
  • Stimuluje kolagénové a elastické vlákna
  • Celkom štyri technológie – elektrické mikropulzy EMS, tepelná terapia, vibrácie a fotónová terapia

BeautyRelax EMS Hot&Cold – Profesionálny kozmetický prístroj 

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold vás na prvý pohľad zaujme svojím vyhotovením. Ťažko by sme hľadali nejaký rovnaký model. BeautyRelax EMS Hot&Cold je jednoducho jedinečný! Disponuje najväčšou aplikačnou hlavicou vo svojej kategórii a využíva technológiu elektrických pulzov EMS, ktorá je priamo zameraná na pružnosť pleti. Ideálny je tak na zrelú, unavenú a nezdravo vyzerajúcu pleť. 

BeautyRelax EMS Hot&Cold vám ponúkne užitočné technológie

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold vám ponúka technológie v podobe elektrických mikropulzov EMS, fotónovú terapiu, tepelnú terapiu a vibrácie. 

Elektrické mikropulzy EMS

Tvár je pretkaná štruktúrou svalov. Tieto tvárové svaly sú zodpovedné za náš výraz a mimiku. Pôsobením času svaly strácajú prirodzenú pružnosť a elasticitu. Pleť potom môže pôsobiť fádnym a unaveným dojmom. Aplikačná hlavica BeautyRelax EMS Hot&Cold prenáša pri kontakte s pleťou jemné elektrické pulzy, ktoré sú špeciálne upravené tak, aby umožnili účinné, ale zároveň bezbolestné ošetrenie tváre. Kolagénové a elastické vlákna sú mechanicky stimulované. V oblasti tváre tak dosiahnete zlepšenie textúry pokožky, jej tónu a celkový nárast elasticity. Pleť získa omladený a prežiarený vzhľad. To všetko neinvazívne a bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov. 

BeautyRelax EMS Hot&Cold s tepelnou terapiou

BeautyRelax EMS Hot&Cold využíva tepelnú terapiu. Pomocou tepla a chladu pôsobia na pleť špecifické účinky. Medzi hlavné účinky pôsobenie tepla na pleť patrí najmä otvorenie kožných pórov. Kožné póry by mali byť otvorené, aby ste pri čistení pleti dosiahli tie najlepšie výsledky. Pleť je následne schopná lepšie vstrebať všetky výživné látky z kozmetických prípravkov. Látky potom lepšie prenikajú do hĺbky pokožky. Naopak chlad má všeobecne upokojujúce účinky na pleť. Sťahuje kožné póry a pleť je tak následne upokojená. Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold oceníte najmä ak máte citlivejšiu pleť a citlivejšie reagujete na vonkajšie podnety. Ak pleť ľahko sčervenie, ako sa tomu stáva po liftingovom kozmetickom ošetrení pomocou EMS, chlad pleť upokojí a prispeje k návratu farby pleti späť do normálu. 

BeautyRelax EMS Hot&Cold využíva vibrácie pre správnu funkciu lymfatického systému

BeautyRelax EMS Hot&Cold sa postará o správne fungovanie lymfatického systému. Nielen pri končatinách je potrebné prebudiť lymfu, to isté platí aj pre našu tvár. V prípade, že máme lymfu a krvný obeh v poriadku, odvádzanie nečistôt z krvi tak prebieha oveľa lepším spôsobom. Ak sa zlepší krvný obeh, stimuluje sa lymfatický systém, zlepší sa odvádzanie nečistôt a škodlivín z tela. Výsledkom je krásne vyzerajúca a zdravá pleť. Jemnou vibračnou masážou tak dosiahnete perfektné výsledky v priebehu niekoľkých okamihov. 

Hlavné prednosti využívania modrého svetla

  • Modré svetlo aktivuje porphyríny
  • Ničí škodlivé baktérie
  • Má protizápalové a antibakteriálne účinky
  • Využitie modrého svetla pomáha pri prevencii proti akné
  • Bezpečné a efektívne ošetrenie modrým svetlom

Hlavné prednosti využívania červeného svetla

  • Červené svetlo podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu
  • Zvyšuje sa účinnosť vstrebávania účinných látok
  • Svetlo bráni v tvorbe pigmentu
  • Červené svetlo zlepšuje cirkuláciu krvi v podkožnom tkanive

BeautyRelax EMS Hot&Cold so štyrmi automatickými programami

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold využíva automatické programy, aby zabezpečil čo najlepšie výsledky pri starostlivosti o vašu pleť. Prístroj má k dispozícii štyri programy: vibrácie, pôsobenie tepla a chladu, EMS elektrické pulzy, či modré alebo červené svetlo fotónovej terapie. 

1. Program EMS elektrické pulzy prístroja BeautyRelax EMS Hot&Cold

Pri použití programu EMS stačí na pleť naniesť tenkú vrstvu číreho vodivého gélu. Elektrické pulzy dokážu jemne stimulovať tvárové svaly, vďaka čomu efektívne prispievajú k zvýšeniu elasticity pleti. EMS pulzy zároveň zvýraznia tvárové kontúry. Vibrácie potom podporujú lokálny krvný obeh. 

2. Perfektné rozjasnenie pleti

Aplikačná hlavica kozmetického prístroja BeautyRelax EMS Hot&Cold dokáže zvýši teplotu až na úroveň okolo 42 °C, vďaka čomu významne prispieva k otvoreniu kožných pórov pred tým, než začnete pleť čistiť. Vysokofrekvenčná vibračná masáž je ideálna na intenzívne čistenie pleti. Pleť dokáže rozjasniť a vyživiť, to všetko za pôsobenia LED fotónového svetla. 

3. Program revitalizácie kolagénu

Program revitalizácie kolagénu aktívne stimuluje kolagénové a elastické vlákna nachádzajúce sa vo vrstve dermis. Kombinácia pôsobenia vibrácií, tepla, EMS pulzov a LED fotónového svetla zaručí optimálnu stimuláciu dermis. Vďaka tomu dochádza k prirodzenej obnove tvorby kolagénu. Dôležité je však nezabudnúť aplikovať na pleť kontaktný gél. 

4. Záverečná fáza v podobe príjemného liftingu pleti

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold má špeciálnu aplikačnú hlavicu, ktorá pri poslednej fáze zníži teplotu. Vďaka tomu dôjde k upokojeniu pleti a stiahnutiu kožných pórov. Táto fáza je ideálna ako záverečná starostlivosť pri ošetrení pleti. 

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold je vhodný na ošetrenie tváre a tela

Kozmetický prístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold môžete použiť nielen na tvár, ale môžete sa zamerať na ostatné partie vášho tela. Účinky, ktoré má prístroj na pleť sú rovnako kvalitné ako u ostatných partií. Pravidelným používaním BeautyRelax EMS Hot&Cold na vybraných častiach tela si zabezpečíte perfektnú pružnosť pleti a jej celkovú kondíciu. Pred aplikáciou nesmiete zabudnúť na použitie sonogelu, alebo iného kozmetického a masážneho krému. Neodporúčame používanie výrobkov s obsahom mentolu, či chilli. Pri používaní BeautyRelax EMS Hot&Cold na tele používajte tie programy, kde je aktívna funkcia EMS. Pri jednom použití je možné ošetriť ľubovoľné partie tela. Dĺžka ošetrenia by nemala celkovo presiahnuť 15 minút. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Sonická Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Spevnenie pokožky Hotovo!
Výška
210 mm Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Sonická Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Spevnenie pokožky Hotovo!

Rozmery

Výška
210 mm Hotovo!
Šírka
50 mm Hotovo!
Hĺbka
58 mm Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti, Spevnenie pokožky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na galvanickou žehličku BeautyRelax EMS Hot&Cold jak funguje,píšete na baterie,můžete prosím specifikovat podrobněji? Děkuji Devátá

Diskusia a poradňa k BeautyRelax EMS Hot&Cold
Príslušenstvo pre BeautyRelax EMS Hot&Cold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax EMS Hot&Cold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax EMS Hot & Cold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax EMS Hot & Cold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax EMS Hot&Cold.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií