AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Deluxe

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Deluxe
Masážny prístroj – na celé telo, aj na formovanie postavy, redukciu celulitídy, redukciu vrások, omladenie pleti, spevnenie pokožky, bodová masáž, vrátane ultrazvukovej kavitácie, sieťové napájanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP713 Produktové číslo:  8594166118713
BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Deluxe 499,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Deluxe

Masážny prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe na estetické ošetrenie tela

Túžite po krásne vyzerajúcom tele a nebaví vás neustále utrácať peniaze za drahé procedúry? Masážny prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe je profesionálny prístroj, ktorý slúži na estetické ošetrenie tela neinvazívne, bez bolesti a bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov. BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe využíva predovšetkým technológie, ktoré by ste našli v profesionálnych štúdiách. Presne preto je taký skvelý, ako vyzerá! Prístroj využíva multipolárnu rádiofrekvenciu slúžiacu na ošetrenie tváre a tela a tiež ultrazvukovú kavitáciu. BeautyRelax BR-1970Bodyface Deluxe poskytuje neinvazívny lifting pleti a formovanie vašej postavy. Poteší vás extrémne dlhou životnosťou a možnosťou dávkovania výkonu jednotlivých technológií.

Praktické cestovné balenie prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe

Prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe môžete používať v pohodlí vášho domova alebo priamo pre komerčné použitie. Skvelé je aj balenie prístroja, vďaka ktorému si môžete BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe vziať kdekoľvek so sebou. Všetky komponenty sú totiž uložené do praktického a odolného kovového kufríka.

Aplikačná hlavica s ultrazvukovou kavitáciou

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe disponuje aplikátorom, ktorý generuje ultrazvukové vlny v špecifickej frekvencii. Táto technológia ľahko prenikne cez povrch vašej pokožky s priamym zacielením na tukové bunky. Ultrazvuk nijako neovplyvňuje vrstvy pokožky, krvné kapiláry, jemné cievy alebo svalovú hmotu. Ultrazvuk cieli s maximálnou presnosťou priamo na tukové tkanivo pre vysokú efektivitu estetického zákroku.

Dostatočne veľká aplikačná hlavica pre všetky tvary a proporcie

Tukové tkanivo je na všetkých partiách odlišné. V prvom rade je jednou z hlavných príčin odlišného ukladania telesného tuku naša genetická výbava, ktorú, ako už vieme, nijako neovplyvníme. BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe vám umožní veľmi jemné dávkovanie výkonu ultrazvuku v 10 úrovniach. Dotykom na displeji výkon ultrazvuku ľahko zvýšite alebo naopak znížite presne podľa svojich potrieb. Optimálna aplikačná hlavica prístroja vám pomôže ľahko ošetriť najmä veľké telesné partie, kde už často býva tukové tkanivo prerastené až do svalových vlákien. Aplikačná hlavicas ultrazvukom BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe sa radí medzi jednu z najväčších, ktorú môžete na prístrojoch podobného typu nájsť. Veľká plocha aplikačnej hlavice v kombinácii s možnosťou dávkovania výkonu vytvára z modelu BodyFace Deluxe bezkonkurenčný estetický prístroj. Nezáleží na výške, hmotnosti ani obvode pása či bokov, prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe je ideálny pre každého, kto cíti, že potrebuje zmenu!

Hlavica BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe vie generovať energiu prostredníctvom rádiofrekvenčných vĺn

Prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe môžete využiť takmer na celé telo. Zamerať sa môžete predovšetkým na horné končatiny, predlaktia, bruško, pás, zadok, vonkajšiu a vnútornú stranu stien či lýtka. Aplikačná hlavica prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe dokáže generovať energiu prostredníctvom rádiofrekvenčných vĺn s úplne špecifickým výkonom a frekvenciou. Rádiofrekvenčné vlny sú optimalizované na to, aby spôsobili tepelný gradient, ktorý významne ovplyvňuje procesy vo vrstve dermis. Dodaná energia aktivuje remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu.Maximálne možné zacielenie energie aj v lokalitách s výraznejšou tukovou vrstvou a následná excitácia metabolických procesov má vplyv na veľmi efektívne vyhladenie ovisnutých a deformovaných kontúr. Aplikačné hlavice sú vybavené infračerveným teplom a majú 3 kontaktné body. Aplikátor pre telo má 4 kontaktné body.

Zabudnite na chirurgické zákroky!

Pomocou prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe docielite perfektné výsledky. Zabudnite tak na chirurgické zákroky, rezanie a napichovanie injekciami! Použite masážny prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe a užívajte si dokonalé výsledky. Ošetrenie pleti pomocou tripolárnej/multipolárnej rádiofrekvencie je skutočne jedinečné riešenie neinvazívneho liftingu pleti. Priame zacielenie na oblasti so zníženou pružnosťou pleti vám umožní oveľa efektívnejšie výsledky. Aplikátor vám umožní zamerať sa priamo na oblasť okolo očí, kútiky úst a vypnutie kontúr tváre.

Jednoduchá aplikácia masážneho prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe

Použitie masážneho prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe zvládnete hravo z pohodlia vášho domova. Pravidelným používaním docielite dlhotrvajúce výsledky. Rádiofrekvenčné vlny sa v podobe energie zamerajú na kolagénne a elastické vlákna. Tieto vlákna sú zodpovedné za vypnutú pleť bez vrások. Ošetrenie pleti prebieha technikou zvanou „pečiatkovanie“. Stačí naniesť na pleť tenkú vrstvu sonogelu a pomocou aplikačných kolíčkov pleť kúsok po kúsku „pečiatkujete“.

Aplikátor so 4 veľkými štipcami určený na aplikáciu na väčšie plochy tela

Prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe môžu vyžiť nielen ženy, ale aj muži. Vďaka jemnému dávkovaniu výkonu rádiofrekvencie si môžete prispôsobiť individuálny prístup. Toto oceníte predovšetkým v miestach s väčšou citlivosťou a rôznou hrúbkou podkožného tuku. Súčasťou je aplikátor so 4 veľkými štipcami, ktorý slúži na aplikáciu na väčšie plochy tela. Tento aplikátor využijete predovšetkým v oblasti hlavy a na oblasť brady. Rovnako aj na oblasti tela, na partie s výskytom strií alebo celulitídy.

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe s dostatočne dlhým káblom

Aplikátor so 4 veľkými štipcami slúži pre väčšie časti tela. Prístroj BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe má dostatočne dlhý kábel, pomocou ktorého sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta.

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe s prehľadným dotykovým displejom

Výkon rádiofrekvencie sa veľmi jednoducho nastaví pomocou dotykového displeja. Pre oblasti s veľmi tenkou a citlivou pleťou je potrebné nastaviť menší výkon rádiofrekvencie. Naopak na partiách s hrubšou vrstvou podkožného tuku a menšou citlivosťou odporúčame nastaviť výkon vyšší. Sami si tak nastavíte výkon podľa svojich potrieb.

Vyvážená strava, dostatočný pitný režim, ošetrenie prístrojom BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe sľúbi perfektné výsledky

Pri formovaní postavy ultrazvukovými vlnami nie je potrebné meniť svoj jedálniček. Dôležité je však zvýšiť príjem tekutín v podobe čistej vody. Nutnosťou je tiež vyradenie sladkých nápojov a vyhnúť by ste sa mali aj mastným a ťažkým jedlám. Pre pečeň a lymfatický systém je ošetrenie ultrazvukom záťaž. Presne preto je pitný režim a vyvážená strava úplný základ. Používanie BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe je úplne bezpečné a bezbolestné. Vďaka pravidelnému používaniu prístroja v pohodlí domova dosiahnete vysokú efektivitu s viditeľnými výsledkami. Prístroj máextrémne dlhú životnosť a je možné ho používať opakovane.

Intuitívne ovládanie prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe

Intuitívne nastavenie všetkých funkcií a úrovní výkonu prináša prehľadný dotykový displej. Menu je prehľadné a v priebehu chvíľky si nastavíte na prístroji BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe všetko potrebné. 


Obsah balenia masážneho prístroja BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe :


1× Hlavná jednotka BeautyRelax BR-1970 
1× Aplikátor – multipolárna rádiofrekvencia na ošetrenie tváre 
1× Aplikátor – multipolárna rádiofrekvencia na ošetrenie tela 
1× Aplikátor – utrazvuková kavitácia na ošetrenie tela 
1× Plastový držiak na aplikačné hlavice 
1× Kovový prenosný kufrík na skladovanie 
1× Napájací kábel 220 V 
1× Sonogel 
1× Návod na obsluhu


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Masážny prístroj Hotovo!
Použitie na
Celé telo Hotovo!
Určenie
Formovanie postavy, Omladenie pleti, Redukcia celulitídy, Redukcia vrások, Spevnenie pokožky Hotovo!
Druh masáže
Bodová masáž Hotovo!
Funkcie
Ultrazvuková kavitácia Hotovo!

Typ

Typ
Masážny prístroj Hotovo!

Použitie

Použitie na
Celé telo Hotovo!

Určenie

Určenie
Formovanie postavy, Omladenie pleti, Redukcia celulitídy, Redukcia vrások, Spevnenie pokožky Hotovo!

Typ masáže

Druh masáže
Bodová masáž Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Ultrazvuková kavitácia Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Estetický přístroj pro obličej a tělo Bodyface Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Deluxe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Bodyface Deluxe esztétikai készülék arcra és testre.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií