AD elektro Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate
5 1 hodnotení
Masážny prístroj – na tvár a celé telo, aj na formovanie postavy, redukciu celulitídy, redukciu vrások, relaxáciu, omladenie pleti, spevnenie pokožky, bodová masáž, 10 úrovní intenzity, 3 programy, infračervené svetlo, funkcia rádiofrekvencie, s displejom, 3 nadstavce, obal súčasťou balenia 3 nadstavcov, obal súčasťou balenia, sieťové napájanie, biela a ružová farba, hmotnosť 6000 g, rozmery 30 × 40 × 20 cm (V׊×D)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP706 Produktové číslo:  8594166118706
BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate 471,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate

BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 na ošetrenie celého tela

BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 je multifunkčné zariadenie slúžiace na ošetrenie celého tela. Prístroj využíva technológie, ktoré sa najčastejšie využívajú v profesionálnych štúdiách.  Pri BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 by ste našli technológie ako je podtlaková lymfatická drenáž s vákuovým nasávaním, multipolárna rádiofrekvencia THERMAGE či ultrazvuková kavitácia. Neinvazívny lifting pleti, podtlaková drenáž na potlačenie príznaku celulitídy a ultrazvuková kavitácia sú perfektné technológie pre formovanie dokonalej postavy.

Jednoduché zostavenie a používanie masážneho prístroja

Prístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 poteší všetkých náročnejších používateľov, ktorí chcú svojmu telu dopriať len to najlepšie. Vďaka kvalitnému a robustnému kufríku si môžete prístroj vziať kdekoľvek so sebou. Prístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 je vhodný na využitie v domácom prostredí, ale aj na komerčné využitie. Vďaka kufríku vám tak zaistí ľahké prenášanie za klientom. V priebehu pár sekúnd potom prístroj jednoducho zapojíte a pomocou návodu sprevádzkujete. Káble aplikačných hlavíc nie je možné zapojiť inak, než tak, ako patria. Nebojte sa, že byste to nezvládli.

3 aplikačné hlavice so špecifickými účinkami

Pomocou masážneho prístroja BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 zvládnete ošetrenie celého tela. Súčasťou prístroja sú 3 aplikačné hlavice. Každá hlavica má svoje špecifické účinky, takže si môžete všetko prispôsobiť vašim potrebám.

Hlavné benefity prístroja BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960

  • Prístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 redukuje jemné mimické vrásky
  • Zvýšenie pružnosti kontúr tváre
  • Spevnenie a vypnutie pleti
  • Remodelácia kolagénnych vlákien
  • Potlačenie prejavov celulitídy
  • Potlačenie strií a jemných jazvičiek
  • Stimulácia lymfatického systému končatín
  • Redukcia tukového tkaniva na vybraných telesných partiách
  • Úplne neinvazívny charakter ošetrenia
  • Bezpečné, bezbolestné používanie
  • Bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov
  • Skutočne funkčná lymfatická masáž pod tlakom

Aplikátor s vákuovým saním a prídavnou funkciou rádiofrekvencie

Súčasťou prístroja BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 sú 3 aplikačné hlavice s individuálnymi technológiami. Ide o hlavice s podtlakovou lymfatickou drenážou s vákuovým nasávaním, multipolárnou rádiofrekvenciou a ultrazvukovou kavitáciou. Aplikátor s vákuovým saním a prídavnou funkciou rádiofrekvencie patrí medzi najúčinnejšie spôsoby na redukciu prejavov celulitídy. Rytmické miesenie svalov zaistí správne prúdenie lymfy v tele, vďaka čomu prispieva k odvádzaniu nečistôt z krvi. Prostredníctvom podtlakovej terapie je možné telo zbaviť nežiaducich opuchov anevzhľadne vyzerajúcej pomarančovej kože. Masáž pomocou prístroja BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 prebieha v 3 fázach, a to nasatie podkožného tkaniva, ručný pohyb aplikátora na vybrané časti tela a postupné uvoľnenie vytvoreného podtlaku.

Kombináciou podtlaku a pohybu aplikátora vzniká kompresná lymfatická masáž

Kombináciou podtlaku a pohybu aplikátora, ktorý mechanicky stimuluje pokožku okrajom aplikačnej hlavice, vzniká intenzívna kompresná lymfatická masáž. Veľmi jednoducho tak ošetríte všetky problematické partie. Aplikátor masážneho prístroja BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 sa maximálne prispôsobí vašim krivkám.

Aplikátor s multipolárnou rádiofrekvenciou

Aplikátor s multipolárnou rádiofrekvenciou generuje energiu prostredníctvom rádiofrekvenčných vĺn s úplne špecifickým výkonom a frekvenciou. Rádiofrekvenčné vlny sú optimalizované na to, aby spôsobili tepelný gradient. Tento gradient významne a účinne ovplyvňuje procesy vo vrstve dermis. Dodaná energia aktivuje remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu, vďaka čomu dôjde k maximálnemu možnému zacieleniu energie aj v lokalitách s výraznejšou tukovou vrstvou.



Aplikátor s ultrazvukovou kavitáciou

Aplikátor s ultrazvukovou kavitáciou generuje ultrazvukové vlny, ktoré aktívne stimulujú tukové tkanivo. Dochádza tak k narušeniu integrity tukovej bunky, vďaka čomu sa uvoľňuje tuk. Tento uvoľnený tuk sa štiepi na glycerol a voľné mastné kyseliny. Glycerol slúži ako zdroj energie, zatiaľ čo mastné kyseliny sú prenesené do pečene, kde sú spracované ako bežné mastné kyseliny z potravy a vylúčené z tela von prirodzenou cestou. Odstránený tuk sa späť do tkaniva už nevracia. Ultrazvuková kavitácia je bezbolestná, neinvazívna, šetrná, účinná a hlavne trvalá metóda naodstránenie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky.


Obsah balenia masážneho prístroja BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960:


1× Hlavná jednotka BeautyRelax BR-1960 
1× Aplikátor s vákuovým saním a prídavnou funkciou rádiofrekvencie – rozsah podtlaku 0 až 250 Kpa, rádiofrekvencia – 5 Mhz 
1× Aplikátor s multipolárnou rádiofrekvenciou – frekvencia 5 Mhz 
1× Aplikátor s ultrazvukovou kavitáciou – frekvencia 40 KHz 
1× Plastový držiak na aplikačné hlavice 
1× Kovový prenosný kufrík na skladovanie 
1× Napájací kábel 220 V 
1× Sonogel 
1× Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Masážny prístroj Hotovo!
Použitie na
Tvár, Celé telo Hotovo!
Určenie
Formovanie postavy, Masáž, Omladenie pleti, Redukcia celulitídy, Redukcia vrások, Relaxácia, Spevnenie pokožky Hotovo!
Druh masáže
Bodová masáž Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!

Typ

Typ
Masážny prístroj Hotovo!

Použitie

Použitie na
Tvár, Celé telo Hotovo!

Určenie

Určenie
Formovanie postavy, Masáž, Omladenie pleti, Redukcia celulitídy, Redukcia vrások, Relaxácia, Spevnenie pokožky Hotovo!

Typ masáže

Druh masáže
Bodová masáž Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!
Úrovne intenzity
10 Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela, Ružová Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!
Funkcie
Infračervené svetlo, Rádiofrekvencia Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Obal Hotovo!
Počet nadstavcov
3 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
6 000 g Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohou tento přístroj používat lidé s metličkami na stehnech? Děkuji

Dobry den, je mozne tento vyrobok vratit do 14 dni v pripade nespokojnosti?

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate
Príslušenstvo pre BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Estetický přístroj pro obličej a tělo Bodyface Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Ultimative. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Ultimative. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Bodyface Ultimate esztétikai készülék arcra és testre.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií