PET PET

Beautyrelax Multicare iLift

Zobraziť katalóg
Beautyrelax Multicare iLift
5 4 hodnotení
Masážny prístroj – na tvár, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, čistenie pleti, elektrostimulácia, EMS a vibračná masáž, 8 programov, s galvanickým prúdom, infračervené svetlo, funkcia rádiofrekvencie, príkon 7,2 W, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, na 1 dobíjaciu Li-ion batériu, ružová farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP764 Produktové číslo:  BR-1370
Beautyrelax Multicare iLift 143,90 € Momentálne nedostupné

Beautyrelax Multicare iLift

Ak túžite dopriať svojej pleti tú najkvalitnejšiu starostlivosť aj doma, bez pomoci kozmetického odborníka, potom je masážny prístroj BeautyRelax Multicare iLift presne to pravé pre vás! Na každodenné ošetrenie vašej pleti už nebudete musieť kupovať hneď niekoľko prístrojov s rôznym zameraním, BeautyRelax Multicare iLift sa dokáže o vašu pleť postarať celistvo. Špeciálne konštruovaná aplikačná hlavica vám poskytne kompletnú starostlivosť pomocou 8 fáz od čistenia až po upokojenie vašej pokožkyS automatickými prednastavenými programami dostane vaša pleť  starostlivosť ako od odborníka aj z pohodlia domova. Kozmetický prístroj BeautyRelax Multicare iLift môžete používať aj bezdrôtovo, pričom vďaka nabíjacej batérii vydrží v prevádzke až 60 minút. Malý a ľahký prístroj s váhou len 175 g sa stane vaším jedinečným ružovým pomocníkom pri rituáloch ošetrenia vašej pleti.


Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja BeautyRelax Multicare iLift

  • Profesionálny kozmetický masážny prístroj, ktorý poslúži na bežné denné ošetrenie pleti
  • Vstavaná nabíjacia batéria Li-ion dovolí aj bezdrôtové používanie prístroja BeautyRelax Multicare iLift
  • Prevádzková doba 60 minút, podľa používanej technológie
  • BeautyRelax Multicare iLift garantuje extrémne dlhú životnosť a zachovanie vysokého stupňa efektivity ošetrenia
  • Konštrukcia aplikačnej hlavice vám ponúkne až 8 estetických technológií, od čistenia a hydratácie, cez neinvazívny lifting a podporu obnovy kolagénnych vlákien, až po upokojenie pleti s antibakteriálnym účinkom
  • Hlavica masážneho prístroja BeautyRelax Multicare iLift disponuje rozmermi prispôsobenými aj na použitie v záhyboch, členitom povrchu či menších plochách
  • Direct Targeting využijete pri priamom zacielení na problematické oblasti vašej pleti
  • Prístroj BeautyRelax Multicare iLift je vybavený automatickými programami na jednotlivé špecifické účinky
  • Tento kozmetický prístroj využíva napr. rádiofrekvenciu, galvanický prúd, vibrácie, EMS, fotónovú terapiu alebo pôsobenie chladu
  • Pri používaní prístroja BeautyRelax Multicare iLift dosiahnete výsledky ako napr. zlepšenie štruktúry pokožky, ošetrenie akné, zlepšenie kvality a vypínanie pokožky, obnovu vlastného kolagénu, neinvazívny facelifting alebo hĺbkové čistenie pleti
  • Nabíjačka je súčasťou balenia
  • Rozmery masážneho prístroja BeautyRelax Multicare iLift činia 18,5 × 4,5 × 6 cm

BeautyRelax Multicare iLift - Profesionálny kozmetický prístroj s vysokou úžitkovou hodnotou

Pri výbere prístroja pre starostlivosť o pleť už nemusíte robiť kompromisy. BeautyRelax Multicare iLift vám poskytne opakované rutinné ošetrenie pletiktoré ste si doteraz mohli dopriať len u kozmetičky alebo dermatológa. BeautyRelax Multicare radu iLift je výsledkom dlhodobého technologického vývoja. Prístroj reaguje na moderné trendy pleťového ošetrenia používané v kozmetických a estetických štúdiách. Neutrácajte tisícky za kozmetické prípravky alebo platené ošetrenie. Objavte skutočne účinnú starostlivosť prístroja BeautyRelax Multicare iLift!


Unikátna konštrukcia aplikačnej hlavice masážneho prístroja BeautyRelax Multicare iLift

Kozmetický prístroj BeautyRelax Multicare iLift rádovo prevyšuje kozmetické prístroje podobného typu. Zaobstarať si prístroj, ktorý je určený len na jeden účel napr. čistenie pleti, nie je s výhľadom do budúcnosti príliš vhodné. Takýto prístroj ponúka zvyčajne veľmi úzky profil technológií a diskutabilnú účinnosť. BeautyRelax Multicare iLift má revolučnú konštrukciu aplikačnej hlavice, ktorá ponúkne až 8 rôznych estetických technológií. Vaša pleť bude ošetrená kompletným procesom - ČISTENIE - HYDRATÁCIA - NEINVAZÍVNY LIFTING - PODPORA OBNOVY KOLAGÉNOVÝCH VLÁKIEN - UPOKOJENIE PLETI S ANTIBAKTERIÁLNYM ÚČINKOM.


Direct Targeting prístroje BeautyRelax Multicare iLift

Direct Targeting - teda priame zacielenie na problematické oblasti pleti. Pri vývoji prístroja BeautyRelax Multicare iLift bol kladený veľký dôraz na jeho používanie v domácich podmienkach. Pokiaľ si pleť ošetríte sami a nie s pomocou kozmetického pracovníka, aplikačná hlavica musí byť prispôsobená tak, aby bolo samoošetrenie maximálne efektívne. Aplikačná hlavica BeautyRelax Multicare iLift disponuje optimalizovanými rozmermi. Môžete sa zamerať aj na horšie dostupné miesta s menšou plochou, záhyby alebo miesta s členitým povrchomZároveň je aplikátor prístroja BeautyRelax Multicare iLift dostatočne veľký, aby preniesol všetok výkon cez vrchnú vrstvu pleti do podkožného tkaniva, a to s maximálnym účinkom pôsobenia a bez straty výkonu.


AUTOMATICKÉ PROGRAMY

Kozmetický prístroj BeautyRelax Multicare iLift poskytuje 8 rôznych technológií ošetrenia pletiAby bolo použitie maximálne jednoduché a zároveň efektívne, fungovanie prístroja prebieha pomocou prednastavených automatických programov. Každý program má špecifický účinok vďaka kombinácii vybraných technológií.

1. CLEAN: Čistenie pleti - rádiofrekvencie + galvanický prúd + vibrácie

Aby mohla byť pleť dokonale vyčistená, je potrebné ju najprv zahriať a podporiť tak krvný obeh. Pôsobením tepla dochádza k otvoreniu kožných pórov. Vibrácie kozmetického prístroja BeautyRelax Multicare iLift podporia lokálnu látkovú výmenu a odvod škodlivín. Galvanický prúd s kladným nábojom priťahuje nečistoty ako magnet. Mastnota, nečistoty a odumreté kožné rezíduá sú absorbované do vatového tampónu alebo handričky, ktorý uchytíte pomocou magnetického krúžku na aplikačnej hlavici BeautyRelax Multicare iLift. Po skončení programu CLEAN handričku odstránite.


2. MOISTURE: Hydratácia pleti - rádiofrekvencie + galvanický prúd + vibrácie

Každá zdravá a krásna pleť musí byť kvalitne hydratovaná. Bez vlahy starne pleť rýchlejšie a stráca svoju prirodzenú pružnosť. Väčšina prípravkov na hydratáciu pleti vyschne na povrchu pleti bez ďalšieho využitia. Kozmetický prístroj BeautyRelax Multicare iLift s kombináciou rádiofrekvencie, galvanického prúdu so záporným nábojom a vysokofrekvenčných vibrácií násobne zlepší schopnosť vlhkosti preniknúť do podkožného tkanivaRádiofrekvencia kozmetického prístroja BeautyRelax Multicare iLift napomáha zahriať pleť a udržať otvorené kožné póry. Záporné ióny penetrujú vlhkosť a všetky účinné látky z krémov alebo sér do podkožnej vrstvy - dermis. Vibrácie prístroja BeautyRelax Multicare iLift takisto podporia krvný obeh. Vlhkosť a účinné látky z kozmetických prípravkov tak budú distribuované oveľa efektívnejšie.


3. EMS UP: Neinvazívny lifting - rádiofrekvencie + EMS

Neinvazívny face lifting patrí medzi jednu z najsilnejších stránok prístroja BeautyRelax Multicare iLift. Tam, kde ostatné kozmetické prístroje na trhu svojím výkonom končia, BeautyRelax Multicare iLift ešte len začína. Lifting pleti bez invazívneho chirurgického zákroku pomocou skalpela, ihiel alebo piluliek nebol ešte nikdy účinnejší. V režime EMS UP totiž pôsobí aplikačná hlavica prístroja BeautyRelax Multicare iLift na pleť rádiofrekvenciami a EMS pulzmi. Rádiofrekvenčné vlny sú optimalizované na to, aby spôsobili tepelný gradient, ktorý významne ovplyvňuje procesy vo vrstve dermis. Dodaná energia aktivuje remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu. Výkon a frekvencia elektrických pulzov sú špeciálne upravené tak, aby umožnili šetrné ošetrenie tváre. Aplikačná hlavica kozmetického prístroja BeautyRelax Multicare iLift prenáša pri kontakte s pleťou jemné elektrické pulzy EMS, ktoré prenikajú cez vrchnú časť pokožky priamo k tvárovým svalom. Dochádza ku kontrakcii svalov a tým ich posilneniu. Kolagénne a elastické vlákna sú mechanicky stimulované. V oblasti tváre docielite zlepšenie textúry pokožky, jej tónu a nárastu elasticity, vďaka používaniu kozmetického prístroja BeautyRelax Multicare iLift.


4. RF LED: Podpora obnovy kolagénnych vlákien - fotónová terapia + rádiofrekvencie

Automatický program RF LED kozmetického prístroja BeautyRelax Multicare iLift kombinuje ďalšie technológie vysoko účinné na dosiahnutie neinvazívneho liftingu pleti a zvýšenia jej pružnosti. Rádiofrekvenčné vlny prístroja BeautyRelax Multicare iLift majú výkon aj frekvenciu elektrických pulzov unikátne nastavené pre to najšetrnejšie ošetrenie vašej tváre. Fotónové červené svetlo s vlnovou dĺžkou 625 nm podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu a má zásadný vplyv na elastické vlákna a zvýšenie účinnosti vstrebávania účinných látok kozmetických prípravkov.


5. COOL: Upokojenie pleti s antibakteriálnym účinkom - fotónová terapia + pôsobenie chladu

V priebehu čistenia a liftingu dochádza k výraznému zahriatiu pleti, ktoré je sprievodným javom pôsobenia účinných technológií. V závere ošetrenia treba pleť upokojiť a dostať do normálneho stavu. Automatický program COOL masážneho prístroja BeautyRelax Multicare iLift aktivuje modré fotónové svetlo a výrazne sa zníži teplota aplikátora. Teplota pleti je postupne znížená. Uzatvoria sa kožné póry. Pôsobením modrého svetla s vlnovou dĺžkou 465 nm docielite antibakteriálny účinok. Modré svetlo kozmetického prístroja BeautyRelax Multicare iLift tiež aktivuje porfyríny. Naštartuje chemickú reakciu, ktorá ničí škodlivé baktérie, ktoré sú hlavnou príčinou tvorby akné a zápalov.


BeautyRelax Multicare iLift ponúka najpoužívanejšie procedúry v starostlivosti o pleť

Iba prístroj BeautyRelax Multicare iLift ponúka komplexné individuálne riešenie. Presne podľa aktuálneho stavu vašej pleti si môžete sami zvoliť typ ošetrenia pleti. Využiť budete môcť napr.

  • a. Zlepšenie štruktúry pokožky
  • b. Hydratáciu a vyživenie pleti
  • c. Ošetrenie aknóznej pleti
  • d. Záverečné upokojenie pleti
  • e. Zlepšenie kvality a vypínanie pokožky
  • f. Obnova vlastného kolagénu
  • g. Neinvazívny facelifting
  • h. Hĺbkové čistenie pleti

S BeautyRelax Multicare iLift je vek iba číslo!

Nezáleží na tom, aký je váš skutočný vek alebo či ste muž alebo žena. Ani na tom, či vaša pleť už nemá takú pružnosť ako pred rokmi alebo vás trápi zvýšený výskyt akné v dôsledku práce v prašnom prostredí. BeautyRelax Multicare iLift môžete používať na rutinné preventívne ošetrenie pleti alebo sa môžete cielene zamerať na riešenie konkrétneho problému. BeautyRelax Multicare iLift ponúka zložité sofistikované technológie s možnosťou jednoduchého používania!


Multifunkčné ošetrenie pleti, to je BeautyRelax Multicare iLift!

Prístroj BeautyRelax Multicare iLift má v sebe zabudovanú nabíjaciu batériu pre jednoduché bezdrôtové použitie. Pri vývoji bola kladená zvýšená pozornosť na vysokú kvalitu všetkých súčastí prístroja. Značka BeautyRelax garantuje extrémne dlhú životnosť a zachovanie vysokého stupňa efektivity ošetrenia. Pridajte sa k tisícom spokojných zákazníkov. Starajte sa o vašu pleť v pohodlí domova na profesionálnej úrovni ešte dnes!



Parametre a špecifikácia

Porovnať

Batéria

Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Použitie

Použitie na
Tvár Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor, Na batérie, Cez USB kábel Hotovo!

Vlastnosti

Počet masážnych programov
8 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, poprosím o informáciu či je potrebné používať vodivý gél pod žehličku, aby sa prístroj lepšie kĺzal po tvári. Ďakujem

prosím Vás, píšete tu, že beauti relax multicare je galvanická žehlička a beauty relax multicare ilift je jen masážní přístroj, ale taky obsahuje ošetření galvanickým proudem....tak jak je to tedy?

prosím Vás,píšete tu, že beautirelax multicare je galvanická žehlička a beautyrelax multicare je je masážní přístroj,ale taky obsahuje oštření galvanickým proudem....tak jak je to tedy?

Dobry den, zaujimalo by ma, ci je mozne pouzivat dany pristroj aj pocas tehotenstva, alebo sa to neodporuca. Vopred dakujem za odpoved.

Dobrý deň, aké kozmetické prípravky je potrebné k prístroju si zakúpiť?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa musia používať ochranné okuliare pri terapii červeným a modrým svetlom. ak áno, ponúkate ochranné okuliare v predaji? Ďakujem.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, od akého veku je vhodné používať tento prístroj a na aký typ pleti? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, prosim aký je rozdiel medzi prístrojom Beautyrelax Multicare ilift a prístrojom Beautyrelax Multicare? Dakujem.

Dobrý deň, kde by som prosím vás mohol nájsť manuál v anglickom jazyku?

Dobry den. prosim vas,kolko trvaju jednotlive programy? Dakujem

Diskusia a poradňa k Beautyrelax Multicare iLift
Príslušenstvo pre Beautyrelax Multicare iLift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Multicare iLift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beautyrelax Multicare iLift.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií