PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BeautyRelax Peelmax Exclusive

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Peelmax Exclusive
Vákuový čistič pórov – vhodný tiež na omladenie pleti, s možnosťou nastavenia intenzity, návod, obal súčasťou balenia, batériové napájanie, rozmery 130 × 260 × 340 mm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BERCS942 Produktové číslo:  8594166118942
BeautyRelax Peelmax Exclusive 352,85 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Peelmax Exclusive

Čistiaca súprava BeautyRelax Peelmax Exclusive ponúka vysoko účinné čistenie pleti abrazívnymi korunkami. Vďaka veľmi širokému rozsahu vákuového nasávania si môžete vybrať požadovanú hodnotu podľa seba, a to len vďaka regulácii pomocou otočného tlačidla. Na výber máte z celkom deviatich vymeniteľných aplikátorov s rôznymi priemermi. Na čistenie aplikátorov BeautyRealx Peelmax Exclusive môžete využiť vzduchovú pištoľ – čistenie tak bude jednoduché a rýchle.

Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy BeautyRelax Peelmax Exclusive

  • Čistiaca súprava BeautyRelax Peelmax Exclusive ponúka vysoko účinné čistenie pleti abrazívnymi korunkami
  • Otočné tlačidlo vám umožní reguláciu výkonu vákuového nasávania
  • Celkom deväť vymeniteľných aplikátorov
  • Jednoduché čistenie prístrojom BeautyRelax Peelmax Exclusive pomocou vzduchovej pištole

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive sa vyrovná profesionálnym kozmetickým prístrojom

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive sa zaraďuje medzi moderné prístroje, ktoré slúžia na estetické ošetrenie pleti. BeautyRelax Peelmax Exclusive kombinuje dve rôzne technológie. V ponuke má metódu diamantovej mikrodermabrázie s vákuovým nasávaním a nano hydratáciu pleti s okamžitým účinkom. V balení nájdete deväť vymeniteľných abrazívnych koruniek, ktoré sú rôznej veľkosti s odlišnou mierou drsnosti povrchu. Čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusiveje určený špeciálne pre veľmi náročných používateľov alebo kozmetické štúdiá, ktoré chcú ponúknuť svojim zákazníkom ošetrenie pleti najvyššej kvality. Výsledkom bude krásne čistá a hladká pleť. Prístroj na hĺbkové čistenie pleti zaručí odstránenie všetkých kožných buniek a rezíduí bez kompromisov. Kozmetický prístroj môžete navyše použiť na ľubovoľné časti tváre i tela.

Praktické cestovné vyhotovenie

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive vás poteší kompaktnými rozmermi a praktickým stolným vyhotovením. Používanie prístroja je naozaj ľahké. Využiť ho môžete na ošetrenie tváre, dekoltu, alebo vybranej časti tela. Celá súprava sa dá v priebehu niekoľkých okamihov zložiť do mobilného zariadenia, vďaka ktorému si čistič pleti budete môcť zobrať kdekoľvek so sebou. Kufrík má kvalitné antikorové vyhotovenie, takže poskytuje úplnú ochranu pred mechanickým poškodením. Zapojenie prístroja a uvedenie do prevádzky zvládnete ľavou zadnou! Stačí niekoľko krokov a kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax Peelmax Exclusive je pripravený na ošetrenie vašej tváre, či inej časti tela.

Hlavné výhody používania BeautyRelax Peelmax Exclusive

  1. Obrúsenie odumretých kožných buniek a rezíduí
  2. Odstránenie veľmi drobných čiastočiek makeupu, ktoré sa zachytia v kožných póroch
  3. Hĺbkový peeling pleti
  4. Uvoľnenie kožných pórov
  5. Prevencia proti tvorbe akné
  6. Podpora krvného obehu
  7. Vyrovnanie farebného tónu pleti
  8. Zvýšenie elasticity pleti
  9. Stimulácia kolagénových a elastických vlákien
  10. Mechanická masáž pokožky
  11. Potlačenie pigmentových škvŕn

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive na všetky typy pleti

Kvalitné spracovanie prístroja BeautyRelax Peelmax Exclusive vám zaručí perfektné výsledky! Vákuový čistič pleti je skvelý pomocník aj na komerčné účely, môžete sa naň úplne spoľahnúť. Kozmetický prístroj na tvár je určený na všetky typy pleti. Vďaka dostatočne dlhej vzduchovej hadici sa vám bude s prístrojom ľahko pracovať. K dispozícii budete mať celkom deväť vymeniteľných abrazívnych koruniek, ktoré uspokoja požiadavky každého klienta.

Jednoduchá manipulácia s prístrojom BeautyRelax Peelmax Exclusive

Kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax Peelmax Exclusive bude váš spoločník aj na domáce použitie. Vďaka špeciálnemu tvarovaniu si dokážete ošetriť pleti aj sami. Všetky elektronické súčasti prístroja sú ukryté v hlavnej jednotke prístroja. Aplikačná hlavica vám umožní ľahký pohyb po všetkých častiach tváre i dekoltu. Ergonomický tvar aplikačnej hlavice prispieva k ľahkej zmene uchopenia pri ošetrení horšie dostupných miest.

Diamantová mikrodermabrázia s vákuovým nasávaním

Súčasťou prístroja BeautyRelax Peelmax Exclusive je tiež diamantová mikrodermabrázia s vákuovým nasávaním. Aplikačná hlava prístroja jemne nasaje pokožku a krátkymi tiahlymi pohybmi sa pokožka o povrch korunky intenzívne obrúsi. Uvoľnené nečistoty z pleti sú nasaté pomocou podtlaku. Intenzitu satia si však môžete prispôsobiť pomocou ovládacieho tlačidla na paneli prístroja.

Vysoko účinné obrúsenie pleti

Trápia vás čierne bodky? S prístrojom BeautyRelax Peelmax Exclusive už nebudú! Čierne bodky, odumreté kožné bunky a rezíduá sú efektívne odstránené pomocou diamantovej mikrodermabrázie, ktorá naštartuje rast nových, zdravých a elastických kožných buniek. Pokožka je potom odolná proti vonkajším vplyvom. Aplikácia je neinvazívna a ošetrenie pleti potrvá iba niekoľko minút.

Vákuový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive vám pomôže k zdravej pleti

Vákuový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive zvládne aj hĺbkový peeling, ktorý výrazne zlepšuje účinnosť kombinovaných ošetrení. V koži tak nezostávajú žiadne zvyšky cudzorodého materiálu. Koža vďaka tomu lepšie reaguje na nasledujúce ošetrenie a účinnosť prenikania aktívnych zložiek z kozmetických prípravkov sa taktiež zvyšuje. Diamantová mikrodermabrázia si poradí s pigmentovými škvrnami a dokonca aj s rozšírenými pórmi.

V balení nájdete deväť rôznych vymeniteľných abrazívnych koruniek

Súčasťou balené BeautyRelax Peelmax Exclusive je 9 vymeniteľných abrazívnych koruniek, ktoré si poradia s celým radom záhybov a nerovností na vašej pleti. Na lícach je iná vrstva podkožného tuku v porovnaní s čelom, alebo oblasťou okolo očí. Vymeniteľné korunky si tak môžete vybrať presne podľa svojich potrieb. V kombinácii s možnosťou jemne regulovať intenzitu vákuového satia má čistič pórov BeautyRelax Peelmax Exclusive najväčšiu úžitkovú hodnotu vo svojej kategórii.

Dostatočná hydratácia prispieva ku krásne zdravej pleti

Pleť bude vďaka pravidelnému používaniu krásne zdravá a dostatočne hydratovaná. Prístroj BeautyRelax Peelmax Exclusive zabezpečí pre vašu pleť dostatok vlahy. Najmä v letných mesiacoch dochádza k rýchlejšiemu vysušeniu pleti a nedostatkom vlahy je pleť suchá a pôsobí opotrebovaným dojmom. Pleť rýchlo stráca pružnosť a je viac náchylná na vznik vrások a celkovo rýchlejšie starne. Znížené množstvo vody v tele spôsobuje dehydratáciu vo všetkých vrstvách pokožky. Napriek tomu, že konzumujeme väčšie množstvo vody, nemusí to pre našu pleť znamenať dostatočnú hydratáciu. Preto je dôležité venovať vonkajšej hydratácii pleti zvýšenú pozornosť.


Ako vlastne funguje nano pištoľ?

V balení prístroja BeautyRelax Peelmax Exclusive nájdete tiež hydratačnú nano pištoľ, ktorá je vysoko účinná na okamžitú hydratáciu pleti. Niekoľkonásobne zvyšuje účinnosť klasických hydratačných prípravkov na vodnej báze. Počas niekoľkých sekúnd poskytnete vašej pleti dostatočnú vlhkosť. Pištoľ môžete použiť pre všetky typy pleti. Kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax Peelmax Exclusive pracuje s atomizérom novej generácie. Tekutina putuje zo zásobníka priamo do atomizéra, ktorý štiepi molekuly roztoku na veľkosť nanočastíc. Atomizér premení hydratačný prípravok na ionizovanú nano hmlu. Novovzniknuté čiastočky kvapaliny majú menšiu veľkosť ako samotné kožné póry. Hydratačný prípravok vďaka tomu ľahko prenikne cez hornú vrstvu pleti. Dochádza k okamžitej hydratácii pleti s maximálnym účinkom!

Kombinácia hydratačnej pištole a diamantovej abrázie pleti

Kombinácia hydratačnej pištole a diamantovej abrázie pleti zaručí vašej pleti tie najlepšie výsledky. Po aplikácii diamantovej abrázie je pokožka zbavená všetkých odumretých kožných buniek a rezíduí a kožné póry sú dokonale vyčistené. V prípade použitia hydratačnej pištole dochádza k dvojitému efektu. Okamžitá penetrácia výživy pod povrch pleti. pôsobením studenej hmly na upokojenie pokožky. Po obrúsení pleti je pokožka podráždená. Pôsobením studenej hmly sa tak príjemne upokojí a okamžitá hydratácia urýchli proces návratu do normálneho stavu. Pokožka potom nebude tak začervenaná.

Vákuový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive s možnosťou nastavenia prúdenia vzduchu

Intenzitu vákuového satia si môžete pohodlne nastaviť aj v priebehu ošetrenia pleti. Otočné tlačidlo sa nachádza na paneli hlavnej jednotky, takže stačí zvoliť silu prúdenia vzduchu na stupni MIN – MAX. Aplikačná hlavica, ktorá je prostredníctvom abrazívnej korunky v kontakte s pleťou, nasaje vašu pleť presne tak, ako to konkrétna časť tváre vyžaduje. Rovnaké riadenie intenzity prebieha pri použití hydratačnej nano pištole, kde si môžete tiež regulovať silu prúdenia hydratačného prípravku.


    
    
    
    

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Vákuový čistič Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!
Technológia
Vákuová Hotovo!
Vlastnosti
Nastavenie intenzity Hotovo!
Obsah balenia
Návod, Nadstavce, Obal Hotovo!

Typ

Typ
Vákuový čistič Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!

Technológia

Technológia
Vákuová Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastavenie intenzity Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Návod, Nadstavce, Obal Hotovo!

Rozmery

Výška
130 mm Hotovo!
Šírka
260 mm Hotovo!
Hĺbka
340 mm Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeautyRelax Peelmax Exclusive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Peelmax Exclusive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peelmax Exclusive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peelmax Exclusive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Peelmax Exclusive.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií