AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BeautyRelax PlasmaForce

Zobraziť katalóg
BeautyRelax PlasmaForce
5 1 hodnotení
Kozmetický prístroj – na potlačenie prejavov starnutia pleti, vysoká miera antibakteriálneho účinku proti kožným baktériám, plesniam a roztočom, potlačenie množenia baktérie Staphylococcus aureus zodpovedné za tvorbu kožných zápalov a infekcií, napomáha zosvetliť pigmentové škvrny
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BERKP874 Produktové číslo:  8594166118874
BeautyRelax PlasmaForce 132,92 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax PlasmaForce

Kozmetický prístroj BeautyRelax PlasmaForce je ideálny pre všetky druhy pleti. Kombinuje technológiu plazmového toku s ozónom, ktorý sa používa na estetické ošetrenie pleti. Významne potláča prejavy starnutia a pomáha zosvetliť už vytvorené pigmentové škvrny. V neposlednom rade má prístroj BeautyRelax PlasmaForce vysoký antibakteriálny účinok. Efektívne pôsobí proti baktériám, plesniam a roztočom, ktoré sa môžu držať na pokožke. Potláča množenie baktérie Staphylococcus aureus, ktorá je zodpovedná za tvorbu rôznych kožných zápalov a infekcií. 

Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax PlasmaForce

  • Kozmetický prístroj BeautyRelax PlasmaForce je ideálny pre všetky druhy pleti
  • Kombinuje technológiu plazmového toku s ozónom
  • Potláča prejavy starnutia a zosvetľuje pigmentové škvrny
  • Antibakteriálny účinok 
  • Efektívne pôsobí proti baktériám, plesniam a roztočom
  • BeautyRelax PlasmaForce potláča množenie baktérie Staphylococcus aureus
  • Prevencia pre zdravú a krásnu pleť

BeautyRelax PlasmaForce sa vyrovná profesionálnym kozmetickým prístrojom

BeautyRelax PlasmaForce je prístroj novej generácie, ktorý pracuje s patentovanou technológiou plazmových tokov na neinvazívne kozmetické ošetrenie pleti. Pravidelným používaním BeautyRelax PlasmaForce v pohodlí domova je možné dosiahnuť reálne viditeľné výsledky. Vysoká miera antibakteriálneho účinku pôsobí proti kožným baktériám, plesniam a roztočom. Aktívne potlačenie prejavov starnutia pleti. Podpora zvýšenia pružnosti pleti. BeautyRelax PlasmaForce nevyžaduje špeciálne drahé kozmetické prípravky. BeautyRelax PlasmaForce je skutočná prevencia udržania zdravej a krásnej pleti! 

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax PlasmaForce využíva technológiu plazmového toku s ozónom

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax PlasmaForce využíva technológiu plazmového toku s ozónom. Postupným starnutím sa menia vlastnosti a celkový vzhľad pleti. Vrstva pleti epidermis sa v priebehu času stenčuje. Pigmentové škvrny sú viditeľnejšie. Produkcia kolagénu spomaľuje. Dochádza k zníženiu pružnosti pleti a kontúry tváre ochabujú. Vrásky sa prehlbujú a stávajú sa viditeľnejšie. Technológia plazmového toku s ozónom predstavuje skutočne funkčné riešenie, ako priebeh týchto procesov zvrátiť. Ošetrenie plazmou s ozónom funguje ako prevencia vzniku nežiaducich kožných defektov. 

Blahodarné účinky používania plazmy v kozmetickom priemysle

Vývoj nových technológií estetického a kozmetického odvetvia smeruje vždy k základným dvom cieľom: aby estetické ošetrenie pôsobilo používateľovi čo najmenej bolesti, ale zároveň aby prinieslo maximálny skrášľujúci účinok. Obidve vlastnosti spĺňa kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax PlasmaForce. Otočte pôsobenie času na pleť vo svoj prospech. Objavte výhody dotyku plazmových tokov ešte dnes! 

Viete, že je pleť plná baktérií? 

Aj napriek tomu, že venujete svojej tvári intenzívnu pravidelnú starostlivosť, baktérie sú stále o krok pred vami. Hoci sa vaša pleť môže zdať na prvý pohľad čistá, zväčšený náhľad mikroskopom vám spôsobí šok! Výskyt baktérií, plesní a prípadne rôznych foriem mikroorganizmov je viditeľný až po niekoľkonásobnom zväčšení. Ich prítomnosť má na kondíciu pleti nedozerné negatívne účinky. 

BeautyRelax PlasmaForce s keramickou plochou aplikátora

Keramická plocha aplikátora BeautyRelax PlasmaForce generuje jednosmerný prúd s vysokofrekvenčným napätím. Plazmový výboj vzniká medzi keramickým aplikátorom prístroja a pleťou. Pri výboji sú využité atómy kyslíka obsiahnuté vo vzduchu. Priblížením aplikátora k pleti dochádza k plazmovému výboju, ktorý sterilizuje pleť a nekompromisne zlikviduje všetky baktérie na jej povrchu. 

Antibakteriálne ošetrenie s BeautyRelax PlasmaForce

Ošetrenie pleti plazmovými tokmi prináša najlepší antibakteriálny účinok, ktorý môžete pleti dopriať. Používanie prístroja na čistenie pleti BeautyRelax PlasmaForce je veľmi jednoduché a rýchle. Pôsobenie plazmovými tokmi predstavuje nekompromisný deštruktívny cielený účinok pre všetky nežiaduce mikroorganizmy. 

Krásne zdravá pleť s prístrojom na čistenie pleti BeautyRelax PlasmaForce

Trápi vás suchá, mastná, citlivá, normálna alebo zmiešaná pleť? Genetickú výbavu, ktorá určuje náš typ pleti, zmeniť nemôžeme. Výskyt baktérií, vírusov či rôznych mikroorganizmov na povrchu pleti môže ešte viac podporiť negatívne dopady plynúce z typu pleti. Zvýšená tvorba akné (1), rozšírené kožné póry (2), nepríjemné svrbenie pleti (3) alebo častejšia tvorba mastnoty pleti (4). Vhodnou starostlivosťou môžete tento nepriaznivý stav pre vašu pleť zvrátiť vo svoj prospech! 

Kozmetický prístroj na tvár BeautyRelax PlasmaForce vám pomôže k zdravej pleti

Výskyt baktérií, vírusov či rôznych mikroorganizmov na povrchu pleti sa prejavuje častejšou tvorbou zápalových ochorení v podobe výskytu vyrážok (1). Pleť celkovo rýchlejšie starne (2) a stráca svoju pružnosť. Schopnosť pleti vstrebať účinné látky z kozmetických krémov a sér je násobne nižšia (3). Pri pravidelnom používaní kozmetického prístroja na tvár BeautyRelax PlasmaForce však tieto problémy môžu zmiznúť. Akoby existovala neviditeľná bariéra, cez ktorú nie sú kozmetické prípravky schopné preniknúť. 

KROK 1: Umytie a osušenie pleti

V prvom kroku treba pleť dôkladne vyčistiť, aby bola pre nasledujúci krok čistá. 

KROK 2: Ošetrenie pleti prístrojom BeautyRelax PlasmaForce

V druhom kroku môžete pristúpiť k samotnému ošetreniu pleti prístrojom BeautyRelax PlasmaForce. 


KROK 3: aplikácia vášho obľúbeného krému či séra

V záverečnej fáze odporúčame aplikovať pleťovú masku. Použite váš obľúbený kozmetický krém alebo sérum. Čím vyšší podiel účinnej látky prípravok obsahuje, tým lepšie. Použitím kozmetického prístroja na tvár BeautyRelax PlasmaForce získa pleť lepšiu schopnosť absorbovať účinné látky z kozmetických prípravkov. 

Čistič pleti BeautyRelax PlasmaForce po zapnutí aktivuje pohotovostný režim

Po zapnutí prístroja BeautyRelax PlasmaForce sa aktivuje pohotovostný režim. Na prvý pohľad prístroj neprejavuje žiadnu aktivitu. Plazmové toky sa však aktivujú automaticky, keď sa uzavrie pomyselný okruh medzi povrchom pleti a hlavicou prístroja. V tomto smere sa čistič pleti BeautyRelax PlasmaForce líši od ostatných kozmetických prístrojov, ktoré vyžadujú priamy kontakt hlavice s pleťou. Pôsobenie plazmových tokov je úplne bezbolestné. Pri prenose môžete cítiť iba mierne uštipnutie, ktoré neprekračuje mieru znesiteľnosti. 

Čistenie pleti s BeautyRelax PlasmaForce vám zaberie iba 10 minút


Použitie prístroja BeautyRelax PlasmaForce vám zaberie približne 10 minút denne. Ideálne je naplánovať si použitie pred spánkom po kúpeli. 

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax PlasmaForce má aplikátor s doživotnou zárukou

Prístroj na čistenie pleti BeautyRelax PlasmaForce vám garantuje doživotnú záruku na aplikačnú hlavicu. Hlavica je vyrobená z keramiky a má optimálne navrhnutú veľkosť, aby bolo možné ošetriť všetky záhyby tváre, krku alebo dekoltu. Aplikačná hlavica garantuje stále dávkovanie výkonu. S čističom pleti BeautyRelax PlasmaForce nie je spojený žiadny spotrebný materiál. Opakované používanie vás nestojí žiadne ďalšie peniaze. Aplikačná hlavica je vhodná pre všetky typy pleti. 


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Ionizačná Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Výška
160 mm Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Ionizačná Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!

Rozmery

Výška
160 mm Hotovo!
Šírka
40 mm Hotovo!
Hĺbka
30 mm Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeautyRelax PlasmaForce Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax PlasmaForce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax PlasmaForce. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax PlasmaForce. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax PlasmaForce.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií