AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BeautyRelax Rflift

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Rflift
5 2 hodnotení
Masážny prístroj – na tvár, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, čistenie pleti, elektrostimulácia, 3 programy, funkcia rádiofrekvencie, s vibráciami, príkon 5 W, na akumulátor, na 1 dobíjaciu Li-ion batériu, biela farba, hmotnosť 150 g, rozmery 18 × 5 × 5 cm (V׊×D)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP924 Produktové číslo:  BR-1500
BeautyRelax Rflift 115,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Rflift

Túžite po profesionálnej starostlivosti o pleť priamo u vás doma? S kozmetickým prístrojom BeautyRelax Rflift to zvládnete sami. Jeden produkt v sebe skrýva 4 metódy ošetrenia pleti. Rádiofrekvenčné vlny zahrievajú pokožku do hĺbky, aby sa obnovili kolagénne vlákna a elastín a vyhladili ovisnuté kontúry. Ďalšou funkciou je EMS pulzný lifting, ktorý navracia pleti pružnosť vďaka elektrickým pulzom. Výsledkom je vyššia elasticita, zjednotený tón a zdravšie vyzerajúca pleť.BeautyRelax Rflift je vybavený vibráciami slúžiacimi na zlepšenie odvodu škodlivín z tela a tiež disponuje funkciou červeného a modrého svetla. Nabíjanie prebieha pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja BeautyRelax Rflift

  • BeautyRelax RLift na profesionálnu starostlivosť o pleť u vás doma
  • Až 4 metódy ošetrenia pleti
  • Rádiofrekvenčné vlny zahrievajú pokožku do hĺbky
  • Obnovuje kolagénne vlákna a elastín a vyhladzuje ovisnuté kontúry
  • EMS pulzný lifting navracia pleti pružnosť
  • BeautyRelax Rflift je vybavený vibráciami slúžiacimi na zlepšenie odvodu škodlivín z tela
  • Červené svetlo zabraňuje tvorbe nežiaduceho pigmentu a stimuluje tvorbu kolagénu
  • Modré svetlo ničí škodlivé baktérie a má antibakteriálny a protizápalový účinok

BeautyRelax Rflift s dokonalým liftingom pleti v pohodlí vášho domova

Kozmetický prístroj BeautyRelax RFlift je univerzálny pomocník na komplexné ošetrenie vašej pleti Ponúka moderné technológie, ako sú rádiofrekvencia, EMS pulzná terapia, vibrácie, fotónová terapia. Masážny prístroj BeautyRelax Rflift je vhodný pre všetky typy pleti. Prístroj vám ponúkne vysoký výkon, bezpečné a zároveň bezbolestné používanie. 

Masážny prístroj BeautyRelax Rflift využíva rádiofrekvenciu pre dokonalý ANTI-AFE EFEKT

Masážny prístroj BeautyRelax Rflift využíva rádiofrekvenciu, ktorá zaistí bezbolestný lifting pleti bez nutnosti preniknúť invazívnou metódou pod kožu. Aplikačná hlavica kozmetického prístroja BeautyRelax Rflift generuje rádiofrekvenčné vlny. Tieto rádiofrekvenčné vlny majú úplne špecifickú frekvenciu a výkon. Hodnoty sú optimalizované na to, aby spôsobili vo vymedzenej lokalite tepelný gradient, ktorý významne ovplyvňuje procesy vo vrstve derma. Takto dodaná energiaaktivuje remodeláciu kolagénových a elastických vlákien. Rádiofrekvencia má vynikajúcu schopnosť preniknúť cez vrchnú vrstvu kože (epiderma) do vrstvy derma, kde sa nachádzajú kolagénne a elastické vlákna. Pri ošetrení pleti sa používa číry vodivý gél, ktorý zvyšuje vodivosť. Ošetrenie je časovo nenáročné, úplne bezpečné a bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov.

EMS pulzná terapia elektrického masážneho prístroja BeautyRelax Rflift na posilnenie tvárových svalov

Tvárové svaly tvoria skupinu svalov, ktoré majú za následok výraz a mimiku tváre. V priebehu života však strácajú svoju pružnosť a elasticitu. Výkon a frekvencia elektrických pulzov sú špeciálne upravené tak, aby umožnili ošetrenie tváre. Aplikačná hlavica elektrického masážneho prístroja BeautyRelax Rflift prenáša pri kontakte s pleťou jemné elektrické pulzy, ktoré prenikajú cez vrchnú časť pokožky priamo k tvárovým svalom. Dochádza ku kontrakcii svalov a tým k ichposilneniu. Kolagénne a elastické vlákna sú mechanicky stimulované. V oblasti tváre docielite zlepšenie textúry pokožky, jej tónu a nárast elasticity. Pleť má omladený a prežiarený vzhľad. Kozmetické prístroje s funkciou elektrickej stimulácie svalov sa používajú výhradne na ošetrenie tváre. Aplikačná hlavica stimuluje tie časti tváre, kde je najväčšie tukové a svalové tkanivo. Dochádza k zlepšeniu pružnosti a pevnosti jemných tvárových svalov.

Galvanický prúd s kladnou a zápornou ionizáciou

Ošetrenie pleti pomocou galvanického prúdu patrí nepochybne medzi základné kozmetické ošetrenia. Pri kontakte aplikačnej hlavice  BeautyRelax Rflift s pokožkou dôjde k uzavretiu obvodu medzi vami a prístrojom. Kozmetický prístroj produkuje prúd v špecifickom napätí.

Kladná ionizácia priťahuje nečistoty

Nečistota je nabitá negatívnym nábojom. Aplikačná hlavica BeautyRelax Rflift vytvára naopak, kladné ióny, ktoré priťahujú nečistotu ako magnet a vyťahujú na povrch, kde sa dá ľahko odstrániť. Nečistota sa zachytáva nielen na povrchu pokožky, ale aj hlboko v póroch. 

Záporná ionizácia – podporuje hĺbkovú výživu pleti

Aplikačná hlavica BeautyRelax Rflift generuje veľké množstvo záporných iónov, ktoré sú naviazané na kladné ióny v kožných bunkách. Vytvorí sa tak optimálna cesta, aby sa živiny z krémov dostali čo najhlbšie do pokožky. Pri bežnej aplikácii krému väčšinu absorbuje vrchná vrstva pokožky (epiderma). Zvyšok bez akéhokoľvek ďalšieho využitia vyschne bez úžitku. 

Fotónová terapia – ČERVENÉ & MODRÉ SVETLO

Červené svetlo

  • Podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu
  • Priaznivý vplyv na elastické vlákna
  • Zvýšenie účinnosti vstrebávania účinných látok kozmetických prípravkov
  • Zlepšenie cirkulácie krvi v podkožnom tkanive
  • Bráni v tvorbe pigmentu

Modré svetlo

  • Aktivuje porfyríny
  • Chemická reakcia, ktorá ničí škodlivé baktérie
  • Antibakteriálny a protizápalový účinok
  • Prevencia proti tvorbe akné
  • Bezpečné a efektívne ošetrenie

Intenzívna vibračná masáž s prístrojom BeautyRelax Rflift

Aplikátor kozmetického prístroja BeautyRelax Rflift generuje mechanické kmity s frekvenciou okolo 12 000 kmitov za sekundu. Frekvencia je presne navrhnutá tak, aby mechanické kmitanie preniklo až do škáry a podkožného väziva ku krvným cievam a žilkám. Mechanická vibračná masáž má vhodne zvolenú intenzitu, aby sa dostala do správnych vrstiev pokožky, ale zároveň po ceste mechanicky nepoškodila okolité jemné vlásočnicové žilky a kapiláry.

CLEAN – účinné čistenie pleti s prístrojom BeautyRelax Rflift

Prístroj BeautyRelax Rflift ponúka režim CLEAN. V tomto režime je vhodné použitie handričky alebo obrúska. Ten prichytíte pomocou krúžku, ktorý je ukotvený k aplikačnej hlavici magneticky. Počas 5-minútového ošetrenia pohybujte aplikačnou hlavicou po celej tvári. Nečistoty sú zachytené do handričky alebo obrúska. Nie je potrebné použiť sonogél, môžete použiť bežný čistiaci krém. 

MOISTURE – hydratácia pleti

Kozmetický krém, hydratačné sérum alebo pleťová maska. Režim MOISTURE prístroja BeautyRelax Rflif kombináciou technológií podporuje penetráciu týchto látok hlboko do pleti. Bez použitia tejto funkcie kozmetické prípravy vyschnú na povrchu pleti často bez úžitku. 

FACE LIFTING – účinný lifting pleti s prístrojom BeautyRelax Rflift

Na dosiahnutie neinvazívneho liftingu pleti je zásadné stimulovať kolagénne a elastické vlákna. Hlavným cieľom je zvýšiť pružnosť pleti a zlepšiť celkovú štruktúru. Pleť musí pôsobiť na dotyk hladším a mladistvejším dojmom. V režime FACE LIFTING sú najviac efektívne rádiofrekvenčné vlny a elektrické mikropulzy EMS. Ako doplnok kozmetického prístroja BeautyRelax Rflift nechýba intenzívna vibračná masáž. 

Masážny stroj BeautyRelax Rflift s veľkým podsvieteným displejom

Pri pravidelnom používaní kozmetického masážneho stroja BeautyRelax Rflift oceníte veľký displej, ktorý indikuje dôležité parametre nastavených funkcií. 

(1) Indikácia stavu batérie. (2) Indikácia nastavenia výkonu ošetrenia. (3) Režim CLEAN. (4) Režim MOISTURE. (5) Režim LIFTING. (6) Grafická animácia priebehu ošetrenia. (7) Zobrazenie času (v minútach).



    

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Typ
Masážny prístroj Hotovo!
Použitie na
Tvár Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Masážny prístroj Hotovo!

Použitie

Použitie na
Tvár Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
150 g Hotovo!
Výška
18 cm Hotovo!
Šírka
5 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
5 cm Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud dám cistici gel ,enzymaticky zacnu program cleen sice vibruje ale i kope ..pokud zaschne přípravek už nekope... Neni to jako u galvaniky že se musi druhá ruka dotykat obličeje ? Jaknke to s pripravky u cleen ,hydratace, face lift. Děkuji

Dobrý den je potřeba vodivý gel? děkuji

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Rflift
Príslušenstvo pre BeautyRelax Rflift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Rflift.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií