Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT
Set rúra a varná doska rúry a indukčné dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 71l, 8 programov, Zátlačné ovládanie so zámkom + dotykový displej s nastavením jasu, 3 sklá, Bočné rebríky na rošty / plechy, 1 teleskopický výsuv, gril, horný a spodný ohrev, 3D pečenie, 1x plech a 1x rošt + DOSKA: indukčné, 4 varné zóny, dotykové ovládanie, Powerbooster, 9 stupňov výkonu, automatická detekcia nádob, automatické vypnutie po dvoch minútach bez nádoby, bezrámečková, 5.5x60x51cm
Kód:  BESET001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT Predaj skončil

BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT

Bez rúry a varnej dosky sa žiadna kuchyňa nezaobíde. S tými správnymi spotrebičmi pre vás bude varenie koníčkom, nie povinnosťou. Vstavaná rúra BEKO BIM 22302 X pripraví všetky vaše pokrmy tak, ako ich máte radi. Rad inteligentných funkcií a objem 71 l sú ideálnou kombináciou pre pečenie buchiet, mäsa aj zeleniny. Spoločne s indukčnou varnou doskou BEKO HII 64400 AT rýchlo a pohodlne uvaríte večeru aj nedeľný obed. Dohromady tvorí zostava spotrebičov Beko ideálny základ každej kuchyne. Vyhotovenie v čiernej farbe skvele zapadne do každej modernej kuchyne. Užite si profesionálne výsledky svojho varenia, zatiaľ čo väčšinu práce za vás odvedú inteligentné spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti spotrebičov BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT

  • Rúra s veľkým množstvom funkcií
  • 3D funkcie pre viacúrovňové pečenie
  • Systém SoftClose
  • Teleskopický výsuv bráni popáleniu pri manipulácii s plechmi
  • Varná doska obsahuje 4 plochy
  • Senzorové ovládanie s 9 úrovňami
  • Automatická detekcia riadu
  • Automatické vypnutie po dvoch minútach
  • Detský zámok

Od rozmrazenia po grill

S veľkým množstvom funkcií je pečenie zábavou. Stačí zvoliť vhodný program a nechať rúru pracovať. Vytiahnite mäso z mrazničky a vložte ho do rúry. Vďaka funkcii pre rozmrazovanie potravín bude príprava pokrmov oveľa rýchlejšia ako pri pomalom rozmrazení. Kombinácia horného a dolného ohrevu si poradí s väčšinou jedál a grill vytvorí na mäse chrumkavú kôrku po celom jeho povrchu. Zapnite ventilátor, aby vaša rúra piekla rovnomerne vo všetkých vrstvách. Viacúrovňové pečenie je zaistené vďaka funkcii 3D pečenia, ktorá spustí všetky vykurovacie telesá vrátane ventilátora. S rúrou BEKO BIM 22302 X budete mať pečenie vždy pod kontrolou.

Jednoduchá obsluha aj čistenie

Obsluhu vstavanej rúry Beko zaisťuje zátlačné ovládanie so zámkom a prehľadný dotykový displej s nastaviteľným jasom, pomocou ktorého ľahko nastavíte časovač na zapnutie alebo vypnutie rúry. Za bezpečnosť vašich detí ručí detský zámok, ktorý nedovolí nechcené spustenie rúry. Dvierka rúry sú osadené trojitým sklom a vnútorná povrchová úprava maximálne uľahčuje čistenie. Rúra Beko je vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý uľahčí manipuláciu s plechmi a zamedzí popáleniu.

Rýchlo a bezpečne

Indukčná varná doska BEKO HII 64400 AT má pre vaše kulinárske pokusy pripravené štyri varné plochy. Funkcia PowerBooster rýchlo vyhreje vybranú plochu na zvolenú teplotu, ktorú si ľahko zvolíte vďaka senzorovému ovládaniu s 9 úrovňami. Varná doska dokáže automaticky detekovať prítomnosť hrnca. Pokiaľ ho odoberiete bez jej vypnutia, doska sa sama po dvoch minútach vypne. Ak máte v domácnosti malé deti, nezabudnite aktivovať detský zámok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý set je včetně kabelů. Má trouba i čištění trouby?

Deska ze setu se připojuje třífázově 400V nebo je do zásuvky 230V? Díky.

Diskusia a poradňa k BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT
Príslušenstvo pre BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 22302 X + BEKO HII 64400 AT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií