AlzaBoxy Q1 Aplikace

BEKO DPY 8506 GXB1 + WMY 81243 CS PTLMB1

Zobraziť katalóg
BEKO DPY 8506 GXB1 + WMY 81243 CS PTLMB1
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 1200ot./min, náplň 8kg, 16 programov, AquaFusion, program BabyProtect, odložený štart 0–24 hod, 85×60×54cm, SUŠIČKA: náplň 8kg, A+++, 16 programov, BLDC motor, zameniteľný smer otvárania dverí, možnosť pripojenia na odpad, vnútorné osvetlenie, senzor sušenia, rozmer 85×60×61cm
Kód:  BEKOS001 Produktové číslo:  set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DPY 8506 GXB1 + WMY 81243 CS PTLMB1 Predaj skončil

BEKO DPY 8506 GXB1 + WMY 81243 CS PTLMB1

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo výhodná ponuka sušičky a práčky BEKO. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderné technológie a nadpriemerná účinnosť.

BEKO DPY 8506 GXB1

Sušička BEKO DPY 8506 GXB1 je moderná kondenzačná sušička, ktorá sa vyznačuje veľmi nízkou spotrebou, ponukou šestnástich programov a tepelným čerpadlom. Sušička pojme až 8 kilogramov bielizne naraz a patrí do energetickej triedy A+++. Ovládanie značne uľahčuje prehľadný LCD displej a otočný volič. Hlavnou prednosťou tejto sušičky je systém sušenia pomocou tepelného čerpadla.

Pre väčšiu bezpečnosť je sušička vybavená detskou poistkou, prácu vám ušetrí aj špeciálny program jednoduchého žehlenia. Nechýba možnosť odloženého štartu sušenia až do 24 hodín, signalizácia čistoty filtra a ukazovateľ plného zásobníka na vodu. Sušička má vnútorné osvetlenie a senzor sušenia. Sušička ponúka spolu 16 programov: programy pre jemnú bielizeň, tri programy pre bavlnu, dva programy pre syntetickú bielizeň a časové programy.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Sušička neohrieva svoje okolie
  • Automatická ochrana proti pokrčeniu
  • BLDC motor, bubon Aquawave z nehrdzavejúcej ocele
  • Možnosť pripojenia na odpad
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Možné inštalovať na práčku (s voliteľným medzikusom)

Kondenzačné sušenie s tepelným čerpadlom

Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia chladiva. Na začiatku je chladivo vo výparníku v kvapalnom stave. Teplota vlhkého vzduchu, ktorý prichádza od bubna je vyššia, než je bod varu chladiva. Chladivo začne odparovať a s ochladzovaním kondenzuje vzdušnú vlhkosť a odteká do zbernej misky.

Kompresor nasáva pary chladiva, ktoré stláča. Kondenzačné teplo následne ohrieva vzduch nasávaný ventilátorom. Ohriaty suchý vzduch sa vedie opäť do bubna, kde na seba nadväzuje vlhkosť. Tento cyklus sa nepretržite opakuje v uzavretom okruhu.

BEKO WMY 81243 SK PTLMB1

Práčka BEKO WMY 81243 SK PTLMB1 je vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji proti špinavej bielizni. Voľne stojaca a spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať v jednej várke až 8 kilogramov bielizne naraz. Predstavuje ekonomicky aj energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj prací prostriedok. Aj veľké predmety ako deky a prestieradlá, môžete ľahko vyprať vďaka veľkému plniacemu otvoru s veľkosťou 34 cm.

Veľa premyslených programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programami, dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Vhodný je nielen pre deti a alergikov. Pre všetkých milovníkov chlpatých miláčikov je pripravená inovatívna technológia používaná v spotrebičoch Beko, s ktorou už nemusíte mať starosti s chlpami na oblečení. S funkciou Express je možné dobu prania znížiť o 30 až 50 %, v závislosti na druhu tkaniny. Elektronické vyváženie náplne zaistí správne rozloženie bielizne vo vnútri bubna, eliminuje vibrácie a hluk a zaistí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní.

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok až na 1 200 za minútu. Okrem iného, už nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa. Kúrenie tejto práčky je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni pred koróziou a jeho životnosť je tak až 100-krát vyššia. 

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozměr pračky? Je návod na pračce a sušičce v češtině? Nevíte, prosím, kdy budete mít skladem? Děkuji

Dobrý den, jaké jsou rozměry susicky? Děkuji. Jaromír

Dobrý den, v popisu píšete, že mezikus je nutné koupit v sekci příslušenství. Ve fotkách produktů je zase i detailní fotodokumentace mezikusu. Sekce příslušenství u tohoto produktu vůbec neexistuje. Tak se přiznám, že jsem trochu zmatena. Prosím o vysvětlení, jak to s mezikusem je a kde se dá sehnat.

Diskusia a poradňa k BEKO DPY 8506 GXB1 + WMY 81243 CS PTLMB1
Príslušenstvo pre BEKO DPY 8506 GXB1 + WMY 81243 CS PTLMB1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DPY 8506 GXB1+WMY 81243 CS PTLMB1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií