Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Belkin USB 230 V biela

Zobraziť katalóg
Belkin USB 230 V biela
4,8 4 hodnotení
Nabíjačka do siete – univerzálna, 10W/2.1A
Kód:  BE328f8a Produktové číslo:  F8J052cwWHT

Belkin USB 230 V biela

Nabíjačka Belkin pre ľahké a maximálne rýchle napájanie zariadení Apple iPad alebo Apple iPad Mini. Táto praktická domáca nabíjačka je spoľahlivá, kompaktná a navyše výborne vyzerá. Pracuje v akejkoľvek bežnej elektrickej zásuvke a s iPadom sa spojí pomocou kábla s Lightning konektorom (nie je súčasťou balenia). Je však kompatibilná aj s klasickým 30-pin káblom.

Parametre a špecifikácia:

Určená pre:

Apple iPad
Apple iPad Mini

Rozhranie:
USB

Nabíjanie:
10 W – 2,1 Amp

Farebné vyhotovenie:
biela

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin USB 230 V biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin USB 230V bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin 230V Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin 230V Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin USB töltő 230 fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií