AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4

Zobraziť katalóg
Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4
Vysielač TechniSat SkyFunk 4 - bezdrátový audio/video vysílač, 2.4GHz, dosah 30m
Kód:  JT850 Produktové číslo:  0000/9030

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4 Predaj skončil

Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4

Luxusné zariadenie pre bezdrôtový prenos audio a video signálu.Stačí pripojiť vysielač k zdroju signálu, napríkladk DVD přehrávači, videorekordéru, věži, MP3 prehrávači alebo k počítaču a prijímač k televízoru, domácemu kinu alebo reprosústavy a potom už len vychutnávať veľmi kvalitný zvuk i obraz.Oba moduly sú vybavené infračerveným rozhraním, takže možno ľahko prenášať signály z diaľkového ovládača, dodáva sa aj externé kábel s dvoma IR diódami pre ovládanie AV zariadenia.

Prijímač disponuje trojicou konektorov typu cinch pre pripojenie video a stereo audio signálu, vysielač má techto konektorov hneď šesť.Možno tak mať pripojené naraz dva zdroje signálu a jednoducho prepínať tlačidlom na prednom paneli.Vysílač navyše obsahuje konektor pre kábel s IR diódami.Súčasťou balenia je i trojica káblov 3x cinch -> SCART pre jednoduchšie prepojenie zariadenia s týmto rozhraním.

Dosah bezdrôtovej komunikácie je až 100 metrov vo voľnom priestore, resp.až 30 metrov v budovách.Pre komunikáciu možno nastaviť jeden zo štyroch kanálov, takže je možné prevádzkovať až 4 nezávislé prenosové kanály súčasne.

Parametre a špecifikácie:
Bezdrôtový prenos A / V signálu
Video formát:PAL / NTSC
Technológia:rádiové 2,4 GHz
Rozmery:190 x 115 x 45 mm
Hmotnosť:vysielač 255 g, prijímač 250 g
Napájacie napätie:DC 12 V

Rozhranie:
Vysielač:2 x kompozitné video (cinch), 2 x stereo audio (4x cinch), externé IR sonda pre ovládanie A / V zariadení, infraport
Prijímač:kompozitné video (cinch), stereo audio (2x cinch), infraport

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bezdrátový vysílač a přijímač audio a video signálu TechniSat SkyFunk 4 .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií