AlzaPlus+ děti Opaľovacie prípravky

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml
Pleťové sérum - vhodné na všetky typy pleti - obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 393,67 €/1 l
Kód:  KSPL2871 Produktové číslo:  5201314119678

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml Predaj skončil

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

Pleťové sérum BIOTEN Multicollagen navráti vašej pleti mladistvú pružnosť a redukuje jemné vrásky. Vďaka zloženiu obohatenému o rôzne formy kolagénu a kyselinu hyalurónovú navracia zrelej pleti pružnosť a pomáha redukovať aj hlboké vrásky. Toto pleťové sérum zvyšuje elasticitu pleti, hĺbkovo hydratuje, vyživuje a prežiari pokožku tváre. Je vhodné pre všetky typy pleti. Výsledky sú klinicky preukázané a uvidíte je už po 6 dňoch používania. Užívajte si mladú, odolnú a žiarivú pleť vďaka séru BIOTEN Multicollagen.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

  • Pleťové sérum BIOTEN Multicollagen pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o kolagén a kyselinu hyalurónovú
  • Hĺbkovo hydratuje, vyživuje a prežiari pokožku tváre
  • Výsledky viditeľné už po 6 dňoch
  • BIOTEN Multicollagen obsahuje 97 % zložiek prírodného pôvodu

Použitie:
Aplikujte 3 až 4 kvapky každé ráno a večer na dôkladne vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a jemne vmasírujte krúživými pohybmi. Pre maximalizáciu účinku aplikujte pred nanesením krému. Vyhnite sa oblasti okolo očí.

Aktívne látky:
1. COLLAGEN RESTORER: ocenený silný peptid proti vráskam, ktorý stimuluje tvorbu základných prvkov pre obnovu pokožky v jej najhlbších vrstvách: kolagénu I, III a IV typu a pleti vlastnej kyseliny hyalurónovej.
2. Aktívny prírodný kolagén získavaný šetrnou extrakciou z morských rias, ktorý pomáha obnoviť zásoby kolagénu v pleti.
3. Kyselina hyalurónová s nízkou molekulárnou hmotnosťou, ktorá preniká do najhlbších vrstiev pokožky, kde pomáha redukovať hlbšie vrásky.
4. OF 10 a ochrana proti infračervenému (IR) a viditeľnému svetlu (VL), ktoré môžu spôsobovať rýchlejšie starnutie pokožky.

SZloženie:
Aqua, Glycerín, Sodium hyaluronate, Algin, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glycol, Citric acid, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Disodium phosphate, Glyceryl laurate, Glyceryl polyacrylate, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Hydroxypropyl cyclodextrin, Lysolecithin, Palmitoyl tripeptide-38, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Pentylene glycol, Potassium phosphate, PPG-26-buteth-26, Prunus amygdalus dulcis oil, Pullulan, Sclerotium gum, Serine, Sodium hydroxide, Sodium succinate, Soluble collagen, Sorbitan sesquioleate, Tocopherol, Trehalose, Urea, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Sorbic acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool.


Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Zrelá, Všetky typy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Zrelá, Všetky typy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií