Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Bloodborne – PS4

Zobraziť katalóg
Bloodborne – PS4
4,6 71 hodnotení
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, – vývojár Hidetaka Miyazaki a tvorcovia z FromSoftware (stvoritelia legendárnych akčných RPG hier Demons Souls, Dark Souls a Dark Souls II) prichádzajú s hrou Bloodborne, úplne novým akčným RPG s unikátnou temnou atmosférou, brutálnou náročnosťou a prepracovaným súbojovým systémom
Zľavnené -55 %
7,99 € 17,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MSX124 Produktové číslo:  PS719435976 Stránky výrobcu
Bloodborne – PS4 17,90 € 7,99 € Momentálne nedostupné

Bloodborne – PS4

So strachom v chrbte

Bez súcitu

Existuje celý rad úrovní hernej zábavy, ale dielo japonského šialenca Hidetaka Miyazakiho patrí na samotný vrchol a nie je určené pre obyčajných konzumentov smiešnych strieľačiek. Bloodborne sa totiž radí k legendárnej sérii Demon's Souls a Dark Souls, ktoré sú oslavované pre svoju brutálnu náročnosť. Každý krok zlým smerom znamená smrť, ale neustále vo vás hlodá červíček, ktorý vás láka skúsiť to znovu a znovu.

Temný príbeh

Nič pre slabochov

Svetom sa šíri tajomná nákaza a v tmavom meste Yharnam sa odohráva séria nekalých vecí. Miestni obyvatelia sú už v podstate netvory a niekoľko málo preživších vám poskytne cenné rady. Vyriešiť vzniknutú situáciu však musíte sami a rozhodne budete mať plné ruky práce. Celá plejáda nepriateľov má pomerne originálny návrh a ich sily sú aj značne naddimenzované.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bloodborne

bojový systém

Hnusáci na každom rohu

K ich zdolaniu vám pomôže prepracovaný RPG systém zručností, ktorý v spojení so správnou bojovou výbavou dokáže divy. Vývojári ohlásili aj náhodne generovaných dungeonov, takže nikdy dopredu neviete, čo vás čaká za ďalším rohom.

ponurý špeciál

Len pre fanúšikov značky

Exkluzívna a ponurá grafika srší zo všetkých herných záberov, takže nezostáva než popriať dobrý lov a užiť si tento titul iba na konzole novej generácie - PlayStation 4.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bloodborne

Parametre a špecifikácia

Herné a filmové série
Bloodborne Hotovo!
Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5, PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!
Žáner
RPG Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Bloodborne Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5, PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Žáner

Žáner
RPG Hotovo!

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Exkluzivita
Playstation 4 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia
Neoptimalizované pre Next-gen Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky RPG hry na PlayStation 5
» Všetky RPG hry na PlayStation 4
» Všetky RPG hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na pobočce v Budějcích mi bylo řečeno ,že si hru můžu aktivovat na PlayStation Store. Vůbec nemůžu přijít na to jak ,aniž bych si jí tam musel znovu koupit. Jak na to ?

Dobrý deň. Aký CUSA kód (na krabici na boku) má tento disk? Ďakujem.

Zdravím,díval jsem se na webu tam jsou napsané cz titulky

Ako mozete pisat ze ta hra stoji 40€ ked normalna cena za verziu bez dlc je 20€ v zlave 15 a menej

Obsahuje tato hra DLC?

prosím má hra cz titulky?

Diskusia a poradňa k Bloodborne – PS4
Ďalšie informácie

Blasphemous (OZNÁMENIE) – nebývalo krvavá plošinkové Dark Souls

Séria Dark Souls sa do sŕdc hráčov zapísala natoľko, že keď vidia podobne ladené projekty, ihneď si ich práve s touto kultovou značkou spoja. V našom dnešnom oznámení vám povieme viac o 2D akcii Blasphemous, za ktorou stojí spoločnosť The Game Kitchen, ktorá v minulosti pracovala predovšetkým na horšie zapamätateľných dieloch. Teraz sa do sveta pokúša preraziť s temnou novinkou. Pokiaľ vás zaujíma viac, všetky informácie o nej nájdete v nasledujúcich odsekoch.

Bloodborne 2 (ŠPEKULÁCIE) – bude, alebo nebude?

Od vydania hororovej PS4 exkluzivity Bloodborne štúdia FromSoftware už uplynulo niekoľko rokov, fanúšikovia na oznámenie druhého dielu ale stále márne čakajú. Poslednou dobou sa však vďaka easter eggom schovaným v PS VR titule Déraciné objavujú špekulácie o pripravovanom 2. diele. Je na týchto teóriách niečo pravdy, alebo ide o obyčajné fantázie?

Hry pre konzoly PS4 za akciové ceny

Hľadáte zábavu počas zamračených ľadových dní? Ak áno, potom zbystrite - Od 17. 7. 2016 do 31. 7. 2016 si môžete vybrať z našej akciovej ponuky a vyskúšať niektorý z herných titulov za nižšiu cenu. Viac informácií k tejto skvelej príležitosti v našom článku!

Počítačové hry na vašom stole (TÉMA)

Segment stolových hier sa už po niekoľkýkrát nadychuje k veľkej ofenzíve do našich domovov a na rozdiel od minulých rokov má teraz v rukáve niekoľko tromfov, vďaka ktorým si doskové hry do svojich príbytkov sami pozvete. Presvedčiť by vás totiž mali exkluzívne licencie popkultúrnych a počítačových predlôh, ktoré vám umožnia prežiť slávne dobrodružstvo podľa vlastného mustru. Dnes sa zameriame na projekty spojené s osudom digitálnych svetov a pridáme aj niekoľko tipov.

Persona 5 Royal – Skvelé japonské RPG v kráľovskom balení a kvalite (RECENZIA)

Tradícia série Persona siaha až do roku 1996, kedy pod taktovkou štúdia Atlus vyšiel jej prvý diel s názvom Revelations: Persona. Po 24 rokoch tu máme vylepšené piate pokračovanie tohto JRPG s názvom Persona 5 Royal (pôvodná verzia Persony 5 prvýkrát vyšla v roku 2016) ponúkajúce lepšiu grafiku a tiež nový obsah. To, či nás RPG z krajiny vychádzajúceho slnka s partičkou tínedžerov bažiacich po spravodlivosti v hlavnej úlohe zaujalo, sa dočítate v našej recenzii.

Recenzie Bloodborne – PS4
Príslušenstvo pre Bloodborne – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bloodborne - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bloodborne - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bloodborne - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bloodborne - PS4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií