AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BOSCH MS6CM6166

Zobraziť katalóg
BOSCH MS6CM6166
5 5 hodnotení
Tyčový mixér – príkon 1000 W, 12 rýchlostí, nadstavce vhodné do umývačky a plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, funkcie: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie, mixovanie a vákuovanie, 1 nôž, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba a šľahacia metla súčasťou balenia, materiál nohy nerez
Kód:  BOSRM625 Produktové číslo:  MS6CM6166 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MS6CM6166

Ručný mixér BOSCH MS6CM6166 v čiernom vyhotovení nesmie chýbať v domácnosti žiadnej gazdinke. Dosahuje perfektné výsledky v krátkom čase. Oceníte predovšetkým ľahkosť a ergonomicky tvarovanú rukoväť. Mäkčená rukoväť SoftTouch padne príjemne do ruky a práca s mixérom je tak bezpečná a pohodlná. Na rukoväti sa navyše nachádzajú veľké tlačidlá. Výkonný motor sa postará o spracovanie aj tých najtvrdších ingrediencií. Súčasťou mixéra BOSCH je QuattroBlade technológia, ktorá zaručuje mixovanie so špeciálne ostrenou a tvrdenou štvorkrídlovou čepeľou, vďaka ktorej budú vaše pokrmy vždy perfektné. Nechýba tiež 600 ml mixovacia nádoba s odmerkou. Po použití môžete ľahko odpojiť mixovaciu nohu a následne ju umyť pod tečúcou vodou alebo spolu s ďalším príslušenstvom vložiť do umývačky riadu.


Kľúčové vlastnosti ručného mixéra BOSCH MS6CM6166

  • Ručný mixér BOSCH MS6CM6166 je pohotový, skladný a univerzálny prístroj
  • Mäkčená rukoväť SoftTouch padne príjemne do ruky
  • Na rukoväti sa nachádzajú veľké tlačidlá
  • Výkonný motor sa postará o spracovanie aj tých najtvrdších ingrediencií
  • Súčasťou mixéra Bosch je nerezová mixovacia noha s odolným QuattroBlade nožom
  • Bohaté príslušenstvo
  • Po použití môžete ľahko odpojiť mixovaciu nohu
  • Bezpečný počuteľný mechanizmus
  • Mixér ponúka 12 rýchlostných stupňov a prídavné tlačidlo turbo
  • Praktická funkcia AntiSplash zabezpečuje účinné mixovanie bez vyšplechnutia ingrediencií
  • Vďaka odnímateľnému nadstavcu ľahko umyjete pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu
  • Mixér nie je priestorovo náročný

Ručný mixér BOSCH MS6CM6166 ponúka vysoký výkon

Výkonný a tichý motor ručného mixéra BOSCH MS6CM6166

Výkonný a zároveň veľmi tichý motor pracuje bez vibrácií, takže je použitie veľmi pohodlné. Aj napriek tomu, že nastavíte najvyššiu rýchlosť, motor stále bude pracovať ticho. Mixér BOSCH MS6CM6166 sa prispôsobí všetkým vašim požiadavkámHravo zvládne miešanie, sekanie, krájanie aj miesenie. Vy tak môžete vykúzliť dokonalé pokrmy pre vás a celú vašu rodinu.

12 rýchlostí a tlačidlo turbo pre dokonalý pokrm

Mixér BOSCH MS6CM6166 spracuje aj najtvrdšie ingrediencie a 12 rýchlostí sa postará o vytvorenie chutného pokrmu. S mixérom vytvoríte čokoľvek, od majonézy, detských pokrmov až po studené či teplé polievky. Sekanie, mletie alebo mixovanie je pre mixér BOSCH úplná hračka. Pre každý tento proces si nájdete optimálnu rýchlosť. Mixér ponúka tiež funkciu turbo, ktorú využijete, ak potrebujete plný výkon. Pre spustenie maximálneho výkonu stačí stlačiť jediné tlačidlo a môžete vytvárať pokrmy rýchlo a jednoducho.

Mimoriadne ostrý nôž QuattroBlade

Ručný mixér BOSCH MS6CM6166 sa pýši mimoriadne ostrým nožom QuattroBlade, ktorý je vhodný na jemné mixovanie v krátkom čase. Praktická funkcia AntiSplash potom zaisťuje účinné mixovanie bez vyšplechnutia ingrediencií z nádoby.

Multifunkčné príslušenstvo

Súčasťou balenia ručného mixéra BOSCH MS6CM6166 je tiež VarioChopper s prídavným nožom na drvenie ľadu, s ktorým už nebudete mať problém vytvoriť lahodné nápoje či osviežujúce kokteily. Sekáčik využijete aj na bylinky, oriešky či syry. Nerezová šľahacia metla vám potom pomôže vytvoriť perfektnú šľahačku či sneh do vášho dezertu.

Perfektný úchop mixéra BOSCH MS6CM6166

Ergonomicky tvarovaná rukoväť ručného mixéra BOSCH MS6CM6166 vám padne krásne do ruky. Odľahčený plášť mixéra zaistí jednoduché a pohodlné používanie. Na mäkčenej rukoväti sa nachádzajú veľké tlačidlá, vďaka ktorým budete mať úplný prehľad pri ovládaní.

Komfortné použitie v kuchyni

Mixovacia nádoba s vekom

V príslušenstve mixéra BOSCH MS6CM6166 nájdete praktickú mixovaciu nádobu s vekom, vďaka ktorej môžete ľahko a pohodlne odmerať a rozmixovať menšiu dávku surovín. Pripravte si lahodný dresing ku šťavnatému mäsu a nádobu s dresingom uložte priamo do chladničky.

Veľmi jednoduché čistenie ručného mixéra BOSCH MS6CM6166

Jednoduchá údržba ručného mixéra

Zaiste oceníte bezpečné pripojenie nadstavca pomocou počuteľného mechanizmu cvaknutia. Mixér BOSCH MS6CM6166 nie je priestorovo náročný. Mixovaciu nohu možno po spracovaní surovín ľahko umyť pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu.




Parametre a špecifikácia

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie, vákuovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
1 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie, vákuovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
1 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
12 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je možné, že u zboží není přiložen český návod, a na vašich stránkách navíc píšete že výrobce žádný návod neposkytl? To je přece v rozporu s platnou legislativou...

Diskusia a poradňa k BOSCH MS6CM6166
Príslušenstvo pre BOSCH MS6CM6166 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MS6CM6166. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MS6CM6166. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MS6CM6166. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MS6CM6166.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií