AP+ nový vizuál Aplikace

BOSCH MSM89160

Zobraziť katalóg
BOSCH MSM89160
5 9 hodnotení
Tyčový mixér príkon 1000 W, počet rýchlostí 12, sekanie, šľahanie a mixovanie, počet nožov 2, nadstavce vhodné do umývačky a turbo rýchlosť, materiál nohy nehrdzavejúca oceľ, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha
Kód:  BOSTM228 Produktové číslo:  MSM89160 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MSM89160

Tyčový mixér BOSCH MSM89160 v čiernej farbe sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Uchváti vás svojím moderným vzhľadom a výkonným motorom, ktorý sa postará o dokonalé a rýchle výsledky pri varení. Mixér je ľahký a ergonomicky tvarovaná rukoväť s protišmykovým povrchom a veľkými tlačidlami príjemne padne do ruky. Benefitom mixéra je dlhý špirálový kábel. Nerezový podstavec šľahača s optimalizovaným dizajnom a nerezovým nožom je zárukou čistejšej a pohodlnejšej práce. Po použití stačí podstavec jednoducho vybrať a umyť pod tečúcou vodou.


Kľúčové vlastnosti ponorného mixéra BOSCH MSM89160

  • Ponorný mixér BOSCH MSM89160 v čiernej farbe s výkonným motorom a moderným vzhľadom
  • Ergonomicky tvarovaná protišmyková rukoväť príjemne padne do ruky
  • Nerezový podstavec šľahača možno jednoducho vybrať a umyť pod tečúcou vodou
  • Tlačidlo Turbo a 12 rýchlostí vytvorí dokonalý a chutný pokrm rýchlo a jednoducho
  • Bohaté multifunkčné príslušenstvo mixéra v podobe sekáčika, šľahacej metly a mixovacej nádoby s mierkou a vekom

Ručný mixér BOSCH MSM89160 ponúka vysoký výkon

Výkonný a tichý motor tyčového mixéra BOSCH MSM89160

Výkonný a zároveň veľmi tichý motor pracuje bez vibrácií. Aj napriek tomu, že nastavíte najvyššiu rýchlosť, motor stále bude pracovať ticho. Tyčový mixér BOSCH MSM89160 sa prispôsobí všetkým vašim požiadavkámHravo zvládne miešanie a sekanie.

12 rýchlostí a tlačidlo turbo pre dokonalý pokrm

Mixér BOSCH MSM89160 disponuje celkom 12 rýchlosťami. S mixérom vytvoríte čokoľvek, od majonézy, detských pokrmov až po studené či teplé polievky. Sekanie, mletie alebo mixovanie je pre mixér Bosch úplná hračka. Pre každý tento proces si nájdete optimálnu rýchlosť. Mixér ponúka tiež funkciu turbo, ktorú využijete, ak potrebujete plný výkon. Pre spustenie maximálneho výkonu stačí stlačiť jediné tlačidlo a môžete vytvárať pokrmy rýchlo a jednoducho.

Multifunkčné príslušenstvo

Súčasťou balenia tyčového mixéra BOSCH MSM89160 je tiež sekáčik, s ktorým už nebudete mať problém nasekať bylinky, oriešky či syry. Nerezová šľahacia metla vám potom pomôže vytvoriť perfektnú šľahačku či sneh do vášho dezertu. Príslušenstvo je vždy po ruke a možno ho umývať v umývačke riadu.

Perfektný úchop ponorného mixéra BOSCH MSM89160

Ergonomicky tvarovaná rukoväť ponorného mixéra BOSCH MSM89160 vám padne dobre do ruky. Odľahčený plášť mixéra navyše zabezpečí pohodlnejšie použitie. Mäkčená rukoväť disponuje veľkými tlačidlami, ktoré zaistia jednoduché a prehľadné ovládanie.

Komfortné použitie v kuchyni

Mixovacia nádoba s vekom

V príslušenstve mixéra BOSCH MSM89160 nájdete praktickú mixovaciu nádobu s vekom, vďaka ktorej môžete ľahko a pohodlne odmerať a rozmixovať menšiu dávku surovín. Pripravte si lahodný dresing ku šťavnatému mäsu a nádobu s dresingom uložte priamo do chladničky.

Veľmi jednoduché čistenie ručného mixéra BOSCH MSM89160

Jednoduchá údržba mixéra

Nadstavce mixéra bezpečne pripojíte pomocou počuteľného mechanizmu cvaknutia. Tyčový mixér BOSCH MSM89160 nie je priestorovo náročný. Mixovaciu nohu po použití ľahko umyjete pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu.


Parametre a špecifikácia

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
2 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
2 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
12 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH MSM89160 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MSM89160. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MSM89160. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MSM89160. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MSM89160.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií