Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUMS2EW00 Serie 2

Zobraziť katalóg
BOSCH MUMS2EW00 Serie 2
5 2 hodnotení
Kuchynský robot Bosch MUM2 – planetárne hnetenie, príkon 700 W, plastový plášť, materiál misy plast, objem misy 3,8 l, 4 rýchlosti, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, dĺžka kábla 1,1 m, hmotnosť 4,3 kg, rozmery 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (V׊×H), biela a strieborná farba
Zľavnené -9 %
114,90 € 126,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MUMKR305 Produktové číslo:  MUMS2EW00 Stránky výrobcu
BOSCH MUMS2EW00 Serie 2 126,90 € 114,90 € Momentálne nedostupné

BOSCH MUMS2EW00 Serie 2

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW00 v bielej farbe s kombináciou antikora sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni. Zaiste si vás získa svojím elegantným vyhotovením, ktoré krásne doplní interiér vašej domácnosti. Robot kuchynský ponúka výkonný motor, ktorý vám poskytne dokonalý komfort pri používaní robota BOSCH. Dokonca zvládne spracovať aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín. 4 rýchlostné stupne sa postarajú o perfektné výsledky vo vašej kuchyni. Súčasťou robota BOSCH je bohaté príslušenstvo a objemná 3,8-litrová antikorová misa. Robot BOSCH sa pýši 3D planetárnym miešaním pre perfektné premiešanie surovín. Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel a možnosť umývania príslušenstva v umývačke riadu.



Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUMS2EW00

  • Domáci robot sa pýši 3D planetárnym miešaním
  • Výkonný motor vám poskytne úplný komfort pri používaní
  • 4 rýchlostné stupne sa postarajú o perfektné výsledky
  • Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel
  • Príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu
  • Dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín
  • Robot na miesenie cesta BOSCH MUMS2EW00 je vybavený veľkou antikorovou misou s objemom 3,8 litrov
  • Vybavený gumovými nožičkami
  • Cukrárenské príslušenstvo na dokonalé dezerty

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW00 ponúka vysoký výkon

BOSCH MUMS2EW00 je vybavený výkonným motorom

Milujete pečenie a varenie? Potom je pre vás miesič cesta BOSCH MUMS2EW00 ako stvorený. Výkonný motor vám pomôže s každým receptom, ktorý sa chystáte upiecť či uvariť. Miesič na cesto dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín.

Praktická antikorová misa

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW00 je vybavený plastovou misou so špeciálnym tvarom. Nadstavce vnútorný tvar krásne opisujú, vďaka čomu je cesto dokonale spracované. Najmä pri kysnutom ceste sú veľmi dôležité tepelno izolačné vlastnosti. Misa je ideálna pre menšie množstvo, ale hravo si poradí aj so spracovaním až 2,4 kg piškótového alebo 1,7 kg kysnutého cesta.

3D planetárne miešanie pre perfektne premiešané suroviny

Aby ste mali vaše pokrmy vždy skvele pripravené, je potrebné, aby všetky suroviny boli rovnomerne rozmiešané. S tým vám pomôže inovatívne 3D planetárne miešanie, ktoré zaistí pohyb nástrojov do troch smerov, zatiaľ čo pohon robota BOSCH MUMS2EW00 sa otáča naopak. Vďaka tomu budete mať perfektne premiešanú zmes, dokonca aj na bokoch, z dna či stredu misy.

4 rýchlostné stupne zaistia perfektné výsledky

Všetku prípravu vašich obľúbených pokrmov vám robot do kuchyne BOSCH MUMS2EW00 uľahčí vďaka 4 rýchlostným stupňom, ktoré si môžete vybrať presne podľa vašich potrieb. Suroviny budú rýchlo a precízne spracované.

Použitie kuchynského robota BOSCH MUMS2EW00 je naprosto bezpečné

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je robot na miesenie cesta BOSCH MUMS2EW00 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia plnú stabilitu prístroja počas používania. Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zasa bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW00 vám zaistí naprostý komfort

Cukrárenské príslušenstvo na dokonalé dezerty

Pripravte dokonale vláčne a chutné dezerty pomocou špeciálneho cukrárenského príslušenstva. Miesič cesta BOSCH MUMS2EW00 vám ponúkne miešač, metlu na šľahanie a hák na miesenie. Odteraz bude príprava cesta úplná hračka. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu.

Jednoduché uloženie kábla do špeciálnej priehradky

BOSCH kuchynský robot je vybavený špeciálnou priehradkou, ktorá vám umožní pohodlné a ľahké uloženie kábla. Nikde vám tak nebude prekážať, takže môžete domáceho robota umiestniť naozaj kamkoľvek.

Jednoduchá údržba kuchynského robota BOSCH MUMS2EW00

Jednoduché čistenie príslušenstva

Každý to poznáme, koľko práce zaberie upratať celú kuchyňu, keď pečieme či varíme. Miesič cesta pre domácnosť BOSCH MUMS2EW00 je vybavený príslušenstvom, ktoré možno ľahko vložiť do umývačky riadu. Vďaka tomu získate hŕbu času na ďalšie vaše aktivity či nasledujúcu prípravu pokrmov.


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Príslušenstvo

Objem misy
3,8 l Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Plast Hotovo!
Materiál plášťa
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27,7 cm Hotovo!
Šírka
26,6 cm Hotovo!
Výška
26,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Píšete "materiál mísy plast" ale na všech obrázcích i v popisech jiných e-shopů je herez?

Dobrý deň, práve po dlhšom čase čase sa nám doma pokazil robot Bosch MUM 4600/01. Ak by som si kúpil tento robot mohol by som používať príslušenstvo z tohto robota. Ďakujem Peter D.

Materiál převodů je plast nebo kov?

Diskusia a poradňa k BOSCH MUMS2EW00 Serie 2
Príslušenstvo pre BOSCH MUMS2EW00 Serie 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUMS2EW00 Serie 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUMS2EW00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUMS2EW00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH MUMS2EW00.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií