MS hokej AlzaBoxy Q1

Bosch sada ochranných pomôcok

Zobraziť katalóg
Bosch sada ochranných pomôcok
4,0 1 hodnotení
Ochranné okuliare ochranných pomôcok obsahuje okuliare s bočnicami, štuple do uší na opakované použitie, ochrannú masku proti jemnému prachu, rukavice pre presné práce
Kód:  BOC710 Produktové číslo:  2.607.017.183 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch sada ochranných pomôcok Predaj skončil

Bosch sada ochranných pomôcok

Súprava ochranných pomôcok Bosch pre domáce aj profesionálne použitie. Balenie obsahuje ochranné okuliare GO-1C. Ergonomicky tvarované sklo zaistí široké zorné sklo. Pre dokonalú ochranu vašich očí má perfektne riešené bočnice. Okuliare vyhovujú všetkým štandardom a majú 100% ochranu proti UV žiareniu.

Ďalej v balení nájdete štuple do uší EP PLC27 s povrázkom pre opakované použitie v prostredí so strednou hlučnosťou. Hladký povrch špuntov odpudzuje nečistoty a uľahčuje čistenie. Neoddeliteľnou súčasťou je tiež malá skladacia maska MA F2 z mäkkého filtračného materiálu. Komfortné a pohodlné nosenie zaistia mäkké okraje a nastaviteľný klip na nos. K dispozícii je prídavná tesniaca manžeta v oblasti nosa a ventil s otváraním v rozsahu 360 stupňov pre ľahké dýchanie. Vaše ruky perfektne ochránia pracovné rukavice GL Ergo 9.

Balenie obsahuje:

  • Okuliare s bočnicami GO 1C
  • Štuple do uší na opakované použitie EP PLC27
  • Ochranná maska proti jemnému prachu MA F2
  • Rukavice pre presné práce GL Ergo 9
Poznámka:
» Všetky rúška

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH sada ochranných pomůcek.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií