Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BOSCH WAT28460BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WAT28460BY + záruka 10 rokov na motor
4,9 38 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++ -30 %, kapacita 8 kg, 1 400 otáčok, objem bubna 63 l, 32 cm veľký plniaci otvor, hlučnosť 49/74 dB, VarioDrum antikorový bubon, EcoSilenceDrive, AntiVibration Dizajn, 84,8 × 59,8 × 59 cm
Kód:  FAP1602e Produktové číslo:  WAT28460BY Stránky výrobcu

BOSCH WAT28460BY


Chcete si uľahčiť prácu s horami špinavej bielizne? Práčka Bosch WAT28460BY ponúka kapacitu 8 kg, 1 400 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzkovú hlučnosť 49 dB. Energetická trieda A+++ zaručuje nízku spotrebu elektriny a vďaka 10-ročnej záruke na motor nebudete mať žiadne starosti so skorou výmenou práčky.


vypnuté
Bosch WAT28460BY - Německá technologie

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť pranie vašim predstavám.

vypnuté
Bosch WAT28460BY - motor EcoSilenceDrive se zárukou 10 let

Motor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý asynchrónny motor má mimoriadne dlhú záruku 10 rokov.

vypnuté
Bosch WAT28460BY - AntiviVibration

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia znižuje aj hluk.


vypnuté
Bosch WAT28460BY - VarioPerfect

Funkcia VarioPerfect

Skráťte čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie vďaka voliteľnému programu.

vypnuté
Bosch WAT28460BY - VarioSoft

Bubon VarioDrum

Unikátna štruktúra bubna zaisťuje nezvyčajne šetrné a intenzívne pranie. Bielizeň chráni a zároveň znižuje jej krčivosť.

vypnuté
Bosch WAT28460BY - AlergiePlus

Program AlergiePlus

Máte citlivú pokožku? Využite napríklad program AlergiePlus, ktorý je ideálny pre alergikov a navyše je šetrný ku tkaninám. Vybrať si môžete aj z programov, ako napríklad šport/fitness, rýchly/mix a veľa ďalších.


vypnuté
Bosch WAT28460BY - ActiveWater Plus

Systém ActiveWater Plus

Merací senzor, ktorý sleduje množstvo stojatej vody v bubne, sa spoločne s prietokovým senzorom postará o použitie adekvátneho množstva vody. Vždy v závislosti od druhu bielizne a jej množstva.

vypnuté
Bosch WAT28460BY - Reaload

Štart/Pauza s re-load funkciou

Pridajte zabudnutú bielizeň na pranie aj po jeho začiatku. V závislosti od fázy prania možno pomocou funkcie re-load zastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vlastníme poměrně nově automatickou pračku Bosch WAT28460BY. K této pračce bychom chtěli dokoupit ještě sušičku prádla, kterou bychom chtěli postavit právě na uvedenou pračku. Můžete prosím poradit, jaká sušička Bosh by na tuto pračku pasovala a samozřejmě jaký mezikus dokoupit? Bohužel jsem zatím v této diskuzi odpověď nenašel. Děkuji za radu.

Dobrý den, prosím, je ovládací panel v českém jazyce? Děkuji

Dobrý den, mohu si nastavit u jednotlivých programů jakoukoliv teplotu, předpírku a máchání navíc?

Dobry den, ma pracka pripojeni na teplou vodu jak je uvedeno v navodu? jak mohu na alze vyfiltrovat pracky s touto moznosti? dekuji, ph

Dobrý den, prosím má tato pračka nastavitelnou teplotu 50? Děkuji

Dobrý den, potřebuji se před zakoupením ujistit, že tato pračka MÁ EXTRA MÁCHÁNÍ a předpírku. Jak prosím extra máchání funguje, jde navolit například jedno až tři máchání nebo je to dané, že jde jen jedno?

Dobrý den, je možno u pračky nastavit začát nebo konec praní? Děkuji.

Dobrý den, chtěli bychom na pracku položit sušičku Siemens IQ 700,můžete mi prosím doporučit redukci na kterou můžeme sušičku položit? DĚKUJI.

Dobrý den,máme susicku Siemens IQ700 je možné položit na pracku?

Dobrý den, je možné tuto pračku spojit mezikusem se sušičkou BOSCH WTW87467CS? děkuji.

12
Diskusia a poradňa k BOSCH WAT28460BY
Príslušenstvo pre BOSCH WAT28460BY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAT28460BY.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií