AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bose SoundBar 500 čierny

Zobraziť katalóg
Bose SoundBar 500 čierny
4,6 5 hodnotení
SoundBar 3.0, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), 3.5mm jack (1× vstup, 1× výstup), LAN, Bluetooth, WiFi, Multiroom, USB, ARC, Spotify, Deezer, Apple Music, diaľkový ovládač
Kód:  BOS902x9 Produktové číslo:  799702-2100 Stránky výrobcu

Bose SoundBar 500 čierny

Soundbar BOSE SoundBar 500

BOSE SoundBar 500 vás poteší ultra tenkým dizajnom a kvalitnými technológiami, ktoré sa postarajú skvelý zvukový prejav. Soundbar predstavuje geniálne bezdrôtové riešenie domáceho zvukového systému, s ktorým sa dotknete skutočného zvukového potenciálu filmov, hier a muziky.

Soundbar Bose SoundBar 500
Soundbar Bose SoundBar 500

Kvalitné technológie

Vývojári soundbaru BOSE SoundBar 500 neponechali nič na náhodu a zvukový systém vybavili technológiou Adaptiq. Nápaditá novinka intuitívne prispôsobí zvukové nastavenia rozmerom a akustike danej miestnosti. Garanciu perfektného ozvučenia tak získavate bez konzultácie s profesionálnym zvukárom. Rýchlo, ľahko a precízne.

Soundbar Bose SoundBar 500

Soundbar má jednoduché ovládanie

Holdujete streamovacím aplikáciám Spotify a Deezer alebo uprednostňujete iHeartRadio? Kombináciou funkcie Bluetooth a univerzálneho ovládača si svoju obľúbenú pesničku môžete rozkázať z terasy, kúpeľne, spálne – skrátka odkiaľkoľvek vás napadne. Nový rozmer domácej zábavy čaká, až si na neho siahnete. Nedajte si ujsť šancu zavítať s BOSE SoundBar 500 do neprebádaných zvukových končín z pohodlia vlastného domova.

Soundbar Bose SoundBar 500

Kľúčové vlastnosti soundbaru Bose SoundBar 500

  • Moderné technológie
  • Patentovaná technológia QuietPort a PhaseGuide
  • Podpora hlasových asistentov
  • Ultra tenký dizajn v čiernej farbe
  • Bluetooth pripojenie
  • Rozmery 80 × 4,44 × 10,16 cm
  • Možno rozširovať až do systému 5.1
  • Hmotnosť 3,18 kg
Soundbar Bose SoundBar 500

Kompaktné spracovanie

BOSE SoundBar 500 vás poteší ultra tenkým dizajnom s moderným vypracovaním, vďaka čomu dokonale zapadne do každej miestnosti. Tento systém ozvučenia k televízoru sa dá rozširovať podľa potreby prostredníctvom prepojenia s ďalším príslušenstvom Bose. BOSE SoundBar 500 ponúka tiež ovládanie cez inteligentný telefón alebo tablet. Nechýba ani podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa.

Hlasový asistent bude pre produkty Bose v SR spustený v bližšie neurčenom termíne. Momentálne je však táto funkcia neaktívna.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
3.0 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
3,18 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, plánuji koupi televize Samsung Q60 a chtěl bych se zeptat na kompatibilitu s Bose 500. Předpokládám, že to není problém, nicméně půjde hlasitost ovládat i na dálkovém ovládání televize? Nebo je výhodnější soundbar samsung z tohoto hlediska? Děkuji

Dobrý den. U tohoto produktu je uvedeno "aktivní bezdrátový subwoofer". Je k dispozici nějaká vizualizace subwooferu? Či rozměry? Chápu správně, že je k soundbaru externí subwoofer samostatně stojící v ceně? Děkuji za odpověď.

Pořízený Sony HT-XF9000 pro jeho plastový nevýrazný zvuk jsem odnesl zpět prodejci. Hledám k TV soundbar který se bude podobat zvukem sestavě Logitech Z906. Je BOSE 500 správná cesta? Počítám že dokoupím i subwoofer.

Dobrý den chápu popis produktu tak, že se jedná o bezdrátový reproduktor, který se nabíjí USB kabelem....je to správně? Jaká je tedy kapacita baterie a kolik hodin přehrávání vydrží? Děkuji TL

podla tejto informacie Odkaz do neznáma dokaze tento soundbar a takisto 700 airplay 2 vedeli by ste potvrdit?

Dobrý den, dá se k SounBaru kabelem připojit subwoofer jiného výrobce?

Dobrý den, který z těchto soundbarů byste mi dopuručili? Sony HT-XF9000, Bose SoundBar 500 černý? Použití je hlavně k sledování filmů, hraní na PS4 a zlepšení zvuku k TV. Děkuji.

Dobry den, da se Soundbar 500 propojit s SoundTouch 30 III systemem multiroom?

Pokud tento soundbar připojím k TV přes HDMI ARC, bude mi hrát TV přes soundbar. Pokud ale připojím k TV přes klasické HDMI například TV Box, dostanu takto zvuk (přes HDMI ARC z TV do soundbaru) do soundbaru? Lze zvuk z jiných zařízení připojených k TV přes HDMI dostat vůbec do soundbaru? Třeba přes optiku? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Bose SoundBar 500 čierny
Príslušenstvo pre Bose SoundBar 500 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundBar 500 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSE SoundBar 500 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSE SoundBar 500 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bose SoundBar 500 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií