Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Braun FP 3010

Zobraziť katalóg
Braun FP 3010
4,8 8 hodnotení
Food processor – s pulzným režimom, výkon 600W, hnetie, mieša, mixuje, seká, krája, drví, strúha a šľahá, tichá prevádzka, nízka spotreba elektriny, úložný priestor na kábel, 15 rýchlostí, ľahká údržba
Kód:  BRAFP001 Produktové číslo:  FP 3010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun FP 3010

Food processor Braun FP 3010 so zatláčadlom vám uľahčí varenie. Pochádza z kolekcie TributeCollection, ktorá prináša vylepšené verzie svojich najobľúbenejších prístrojov. Vďaka jeho bohatému príslušenstvu a výkonu 600 W s ním môžete pripraviť prakticky čokoľvek. Hnetie, mieša, mixuje, seká, krája, drví, strúha a šľahá. Tichý chod kuchynského robota Braun a jeho vysoký výkon s nízkou spotrebou elektriny vás iste poteší. Rovnako tak pulzný režim a praktický úložný priestor na kábel. Food processor Braun FP 3010 disponuje 15 prednastavenými rýchlosťami, vďaka ktorým bude mať prístroj ihneď presne taký výkon, aký potrebujete. Pohodlne ho nastavíte otočným regulátorom. Spoločnosť Braun myslí aj na vaše bezpečie a zdravie. Kuchynský robot je vybavený dvojitým bezpečnostným systémom a ochranou proti preťaženiu. Jeho súčasti, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, neobsahujú škodlivé BPA. Údržba je jednoduchá, pretože prvky možno umývať v umývačke.

Kľúčové vlastnosti food processora Braun FP 3010

  • Food processor Braun FP 3010 z kolekcie TributeCollection s pulzným režimom vám uľahčí varenie
  • Disponuje výkonom 600 W
  • Hnetie, mieša, mixuje, seká, krája, drví, strúha a šľahá
  • Kuchynský robot obsahuje bohaté príslušenstvo
  • Radosť vám určite urobí tichý chod food processora a jeho vysoký výkon s nízkou spotrebou elektriny
  • Výkonný robot Braun FP 3010 má praktický úložný priestor na kábel
  • Pýši sa 15 rýchlosťami, ktoré môžete ľahko meniť otočným regulátorom
  • Pre vaše bezpečie je vybavený zatláčadlom, dvojitým bezpečnostným systémom a ochranou proti preťaženiu
  • Súčasti na styk s potravinami neobsahujú BPA
  • Jednoduchá údržba – prvky možno umývať v umývačke riadu

Bohaté príslušenstvo food processora Braun FP 3010

Food processor Braun FP 3010 obsahuje bohaté príslušenstvo, vďaka tomu je užitočným pomocníkom v kuchyni. Nôž s ochranným krytom využijete na miešanie tortového a piškótového cesta, ďalej na sekanie ľadu, ovocia, zeleniny, vajec, syrov, čokolády a ďalších potravín. Je tiež vhodný trebárs na mixovanie polievok a kokteilov. Hnetací hák je špeciálne skonštruovaný na miesenie kysnutého cesta, cesta na rezance a na pečivo. Nôž na jemné krájanie sa hodí na ovocie, zeleninu a ďalšie potraviny. Jemné strúhadlo krásne nastrúha napríklad mäkký až stredne tvrdý syr, ovocie a zeleninu. Hrubé strúhadlo si poradí s mäkkým až stredne tvrdým syrom, ovocím a zeleninou. Strúhadlo tvrdých potravín hravo zvládne nastrúhať surové zemiaky (napr. na placky), tvrdé syry (parmezán), chren a ďalšie. Šľahačom našľaháte vaječné bielky a šľahačku.


Parametre a špecifikácia

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
36,3 cm Hotovo!
Výška
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,88 kg Hotovo!
Funkcie
Šľahanie, Miesenie, Miesenie, Mixovanie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
36,3 cm Hotovo!
Výška
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,88 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky food processory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, má tento výrobok strúhadlo na zemiaky na výrobu zemiakových placiek? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Braun FP 3010
Príslušenstvo pre Braun FP 3010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun FP 3010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brown FP 3010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brown FP 3010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barna FP 3010.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií