BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste

Zobraziť katalóg
BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste
Tyčový mixér biely, 600W, 15 rýchlostí, funkcia Turbo, funcia Nízke otáčky, drvenie ľadu, nerezový nástavec na mixovanie, sekací nadstavec 1.25l 0.35l, šľahač, príslušenstvo možno umývať v umývačke riadu, držiak na stenu
Kód:  EAV4003c Produktové číslo:  MR6550MBCHC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste Predaj skončil

BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste

Nový tyčový mixér Multiquick Artiste je navrhnutý tak, aby Vám čo najviac pomáhal pri každodennej príprave chutných pokrmov, bez toho, aby v kuchyni prekážal. Mixér je vybavený všetkými funkciami väčšieho kuchynského robota, avšak zaberie len minimum miesta. Oceníte jednoduché a intuitívne ovládanie. Poteší Vás mäkká rukoväť pre väčšie pohodlie pri príprave pokrmov, výkonný a napriek tomu tichý DC-motor. Mixér disponuje 15-mi rýchlosťami. Maximálna rýchlosť môžete zvoliť stlačením tlačidla turbo.

Veľký sekací nástavec si hravo poradí s väčším množstvom mäsa, syrov, orechov is mixovaním nápojov či drvenie ľadu pomocou unikátnej vložky z nerez ocele. Malý sekací nástavec využite pre malé množstvo potravín, ako sú napr. Čerstvé bylinky, cesnak, cibuľa. Šľahacia metla z kvalitnej nerez ocele dokáže šľahať bielka, šľahačku a hodí sa aj k príprave nadýchaných múčnikov, piškótového cesta či vaječných pokrmov. So snímateľným mixovacím nástavcom pripravíte chutné, ľahké, našľahané pokrmy.

Mixér možno jednoducho zložiť, rozložiť aj čistiť. Jednotlivé nástavce možno umývať v umývačke riadu, s výnimkou motorovej jednotky a veka najmenšie nádobky.

Technické parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Mixovanie
Príprava pyré
Šľahanie
Miešanie
Sekanie
Drvenie ľadu

Ďalšie vlastnosti:
Nastavenie rýchlosti
Ochrana proti vystrekovaniu
Mäkká rukoväť pre väčšie pohodlie
Odmerná nádobka
Výkonný a tichý DC-motor

Maximálny výkon:
600 W

Výbava:
Snímateľný mixovací nástavec z nerez ocele
Šľahacia metla z nerez ocele
Veľký sekací nástavec BC (1000 ml)
Drvič ľadu
Držiak na stenu

Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla Hotovo!
Počet rýchlostí
15 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla Hotovo!

Rýchlosť

Počet rýchlostí
15 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Multiquick Artiste MR6550 MBCHC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Multiquick Artiste MR6550 MBCHC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN MR6550 MBCHC Multiquick Artiste.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií