Emise pro AP+ v app - všechny segmenty alzaplus segmenty sda v2

BRAUN Series 3 300s

Zobraziť katalóg
BRAUN Series 3 300s
4,5 154 hodnotení
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 0,05 mm, dĺžka nadstavcov 0,05 mm, umývateľný, vodoodolný, doba chodu 20 min, doba nabíjania 1 h
62,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BRAHS305

BRAUN Series 3 300s

BRAUN Series 3 300s je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Holiaci strojček BRAUN Series 3 300s sdokonalým prispôsobením a komfortom na pokožku

Braun je ikonická nemecká značka špecializujúca sa na precízne holiace strojčeky svetovej úrovne. Celosvetovo je oceňovaný pre svoj jednoduchý intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Značke Braun dôverujú muži po celom svete, je to svetová jednotka medzi planžetovými holiacimi strojčekmi. *
Všetky holiace strojčeky Braun pracujú rovnými intuitívnymi ťahmi, takže nemusíte po rovnakom mieste krúžiť dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky.
Špeciálne holiace diely sú citlivé na tlak a chráni ich patentovaná kovová mriežka (SensoFoil) – na čisté a hladké oholenie so skvelým komfortom na pokožku.
Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhované a vyrábané v Nemecku, kde je maximálna pozornosť venovaná ich precíznemu vyhotoveniu a detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

*Na základe hodnotového podielu z obdobia od júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Popredný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Obsah balenia: 

  • Holiaci strojček Braun Series 3 300s
  • Nabíjačka
  • Ochranný kryt holiacej hlavy

Holiaci strojček Braun na pokrokové holenie

3 špeciálne holiace diely poskytujú vo vzájomnej spolupráci hladké a šetrné oholenie. Patentovaná technológia Braun SensoFoil chráni pokožku pred ultra ostrými čepieľkami.

Dokonalá prispôsobivosť

3 nezávisle sa pohybujúce holiace diely (hlava 3-Flex) sa prispôsobia všetkým kontúram tváre – holiaci strojček BRAUN Series 3 300s na maximálny kontakt s pokožkou.

Holiaci strojček Braun citlivý k pokožke

Brity od Braun reagujú na tlak a automaticky sa prispôsobia, čím chránia pokožku. Holiaci strojček ideálny na šetrné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Inteligentný dizajn BRAUN Series 3 300s

Celá holiaca sila strojčeka Series 3 je vstavaná do super tenkej holiacej hlavy, takže je ľahké sa dostať aj do ťažko prístupných miest, ako je napríklad oblasť pod nosom.


Holiaci strojček Braun s nemeckou technológiou

Holiaci strojček Braun Series 3 300s je vyrobený tak, aby vydržal. Ergonomický úchop zaisťuje bezpečné holenie aj s vodou, penou alebo gélom.

BRAUN Series 3 300s môžete použiť s káblom aj bez

Energia nikdy nedôjde. Inteligentná zástrčka SmartPlug má automatický regulátor napätia 100 – 240 V, takže svoj holiaci strojček Braun môžete používať na cestách po celom svete.

2 výkonné batérie

Dve výkonné batérie NiMH s technológiou rýchleho nabíjania. Na 1 oholenie strojčekom BRAUN Series 3 300s postačí 5-minútové rýchlo nabitie.




Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť Hotovo!
Dĺžka strihu
0,05 mm Hotovo!
Dĺžky nadstavcov
0,05 mm Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Suché holenie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Existuje holicí strojek Braun, který funguje pouze na síť, když je špatný akumulátor?

Muže se tímto strojkem holit i tělo případně jestli vůbec nějaký takoví strojek je aby holil tělo i obličej (vousy)

Dobry den! U popisu se pise, ze je strojek vhodny na mokre holeni... Omlouvam se za naivni otazku (ja se uz leta dohladka neholim): znamena to snad, ze strojek neni vhodny na suche holeni ... anebo na suche holeni jsou vsechny strojky, i ty, u kterych je uvedeno ze jsou vhodne na mokre holeni? Predem dekuji za odpoved!

je tento strojek vhdony na holeni s gelem nebo pěnou? je tento strojek vhodny na holeni ve sprše? (samozrejme bez zapojeni do site)

Má tento typ holicího strojku skutečně zastřihovač kotlet. Na dostupných snímcích nikde nevidím výsuvné raménko zastřihovače. Děkuji za odpověď.

Zdravím. Je možno tento strojek používat pouze na síť 230V i kdyby skončila životnost baterií? Nebo není tam nějaký přepínač, že by se baterie při připojení do sítě vyřadily z nabíjení? Protože co jsem měl poslední strojek, tak jak šli baterie do háje, tak přestal celý strojek pracovat. V popisku uvádíte bateriový i síťový provoz, tak nevim co si pod tím představit. Petr

Dobrý den. Nemám dotaz na tento přístroj, ale všeobecný: Existují nějaké holicí strojky na vousy, které v sobě nemají žádné nabíjecí ani AA/AAA baterie a běží pouze na síťový provoz 230V? Pokud ano, jsou v nabídce alzy? Díky za info.

dobré popoludnie. môžem vrátiť elektrický holiaci strojček?

Dobrý den,mužu použivat srojek i na holení hlavy do hladka.

dobrý den, má tento strojek také zastřihávač vousů a kotlet ?? není udáno děkuji

123
Príslušenstvo pre BRAUN Series 3 300s
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií